Autors Tēma: Latvju saimnieces  (Lasīts 2742 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Re: Latvju saimnieces
« Atbilde #15 : 2015. gada 26. marts, 23:18:01 »
Mežacūkas gaļu pasniedza ar baraviku zupu ārā.
Man tie tērpi uzrunāja, nav jau perfekti, bet bez tiem es pat nesāktu skatīties šos raidījumus.

Atslēdzies danu

« Atbilde #16 : 2015. gada 27. marts, 09:53:16 »
Rutta- pārlasīju tēmu, nudien, nekur nemanīju latvju ēdienu vai LTV 1 kritiku! No visām LV televīzijām, šis kanāls ir baudāmākais un saturīgākais (manuprāt). Par ēdienu , kā tādu- arī nav kritikas, drīzāk par to ,ka domāts labi, bet gala iznākums tāds samākslots.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #17 : 2015. gada 27. marts, 10:34:03 »
skatījos.

es ar nevaru saprast, kas man tai raidījumā neštimmē kopā. vakar itkā ēdienu un produktu izvēle bija super, manā gaumē, bet nu... kā jau tur viena kundze izteicās - drusku pārcakots viss. pārbāzts ar detaļām, izgreznojumiem, lietām... un tas ēdiens pazūd visās tajās cakās. tautastērpi... hmm... nu tad vajadzēja moš vērtēt novada ēdienus kautkādus, tradīcijas? raidījums labs, skatāms un baudāms, bet kaut kas līdz galam tai bildē nav īsts

Es sapratu, kas mani mulsina ar tiem tautastērpiem - tā kā saimnieces, tā teikt" pilnā aprīkojumā" sēžas pie galda, ir sajūta, ka bezmaz ar mēteļiem ēd... Jo ja visa tā kaudze drēbju labi iederās lielākās telpās vai ārā pie ugunskura, tad pie galda... nu e sjau teicu... :) Tā kā ārdrēbēs pie viesību galda...

P.S. receptes ir  :yes:

Atslēdzies rutta

« Atbilde #18 : 2015. gada 27. marts, 11:38:41 »
danu- vot uzvilkos gan, bet tas no pinkaino vāveru tēmas.
Nu nepatīk, ja cilvis dzīvo citur, bet tā vien cenšas nopaļāt, lai arī ne redzējis ne dzirdējis.
Sak, ko nu tādus brīnumus skatīties- tur tak tāpat nekā jēdzīga nav- vot te pie Mums...

Atslēdzies Danija

« Atbilde #19 : 2015. gada 30. marts, 20:57:25 »
Man drusku dalītas jūtas-starp patīk un reizēm-besī ārā .Visas dāmas vieno viena lieta, nezinu tikai par Nīcas saimnieci, bet gan jau, ka arī tai tas pats, ņemot vērā jūras tuvumu-viesu nami, lielāki vai mazāki.Gaidu Liepājas puses kundzes, vienu es pazīstu  un to nu par lauku saimnieci nez vai nosaukt.Man vislabāk saimnieces lomā patika maizes cepēja.Pēdējā redzētā.., ēdieni forši, bet pati kā izpūrusi klukste.Labi, Mikelandželo ota pēc manis arī neraud, bet matus sasukāt jēdzīgi tak var?Un ciku -caku.., visa māja piekarināta ar visādiem bimbuļiem.Kas par daudz, tas par skādi.Šovs ir šovs, ja kāds skatās un besās, rezultāts panākts :D
Vienmēr var atrast to, ko nemeklē.
/Mērfija likumi/

Atslēdzies Mango

« Atbilde #20 : 2015. gada 30. marts, 23:56:48 »
Kā laukos vēl dzīvot? Ar pliku saimniekošanu savam priekam, kā tad. Labi, ja ir ceptuve. Ja nav?
Neko sliktu viesu namos neredzu. Cakas patīk.
Latgalietei vai ta bij viesu nams, nea.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #21 : 2015. gada 09. aprīlis, 16:33:33 »
Es vēl skatos. Man vēl patīk. Un man žēl, ka nākamnedēļ pēd.saimniece.

Cūkgaļas pīne fantastiska ideja. Gatavošu, tikai nemarinēšu skābā. Patika raidījums ar Sarmīti.
Pārslas pankūku pauniņas arī nospikošu.

Atslēdzies rutta

« Atbilde #22 : 2015. gada 09. aprīlis, 21:02:58 »
Man arī žēl, ka vairs tik viens raidījums.