Autors Tēma: kopdzīves likums  (Lasīts 29870 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Anete Goba

• Viesi
Re: kopdzīves likums
« Atbilde #90 : 2015. gada 26. marts, 21:16:53 »
Vairaak naudas un  visaadu iespeeju, bet par tiem Chee pee gadiijumiem vienkaarshi noklusee, jo, ja tev maajaas psihs, tad, ko tur liidzees sabiedriibas attieksme vai paliidziiba, ne jau sabiedriiba ar vinju kopaa dziivo.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #91 : 2015. gada 26. marts, 21:18:55 »
Mums savus bērnus izaudzināt ir problēma - nu kaut skolā palaist. Ja vēl kāda veselības ķibele, tad vispār vakars uz ezera. Ne jau galīgi nabagi parakstās uz adoptēšanu... Pie mums arī pamatā divu tipu adoptētāji - vai nu turīgi, vai arī radinieki...
Visus sakost!

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #92 : 2015. gada 26. marts, 21:20:02 »
Man shkjiet, ka katrs mees piedzimstam ar savu "komplektu" noslieceem, orientaaciju, atkariibaam. Dazhas no taam ir "vadaamas", dazhas nee. Ja komplektaa kaut kas ir iekljauts, agraak vai veelaak tas izpaudiisies un nekaada propoganda vai pasargaashanas meegjinaajumi to nemainiis. Neapzinaati nokljuus situaacijaas, kur tas varees izpausties.
Jaa, var jau meegjinaat iepoteet "pareizo", bet vai cilveeks buus laimiigaaks aareeji dziivojot "pareizu" dziivi, bet ieksheeji nicinot savu buutiibu, jo tas tachu ir "slikti" un "nepareizi"? Luuk arii potenciaali psihoaarstu pacienti un pashnaavnieki gatavi.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #93 : 2015. gada 26. marts, 21:25:40 »
Piafa - komplekts ne komplekts, bet videi (sabiedrībai, ģimenei) ir ļoti liela ietekme. Vai Tu zināji, ka zīdaiņiem nekas nav tabu? Savu reizi i sūdu pagaršos. Vot viebsies tad, ja mamma 10 reizes apģībs ieraugot  un nelabi bļaus - fuj!
Visus sakost!

Atslēdzies tex

« Atbilde #94 : 2015. gada 26. marts, 21:40:27 »
Vsp tēma nebija par adopcij, bet nez kāpēc visas partnerattiecību&homo tēmas tur nonāk... Reģistrācijas likums jebkurā gadījumā pluss, lai homo jau esošie - adoptētie, piedzemdētie vai vnk audiznātie - bērni tajā izsklavētajā "sabiedrībā" justos biku mazāk atstumti un vecāki paši par visu drošāki un saistītāki. Lai motivētu vairoties tos homo, kas vēl nav savairojušies. Un adopcija tur ir pēdējais variants, tā ka jūsējie ir drošibā (ja neizraisīsiet baisu trauksmi vietējā bāriņtiesā) , bet demogrāfijas postu tas tikai mazinātu un noteikti nekā nepalielinātu.
Neredzu, kur un kā tas kaitētu hetero, izņemot to, ka vairs nevarētu iedomāties sevi par über pārākiem esam un tiesīgiem izriktēt citus, ar ko tiem pieklājas un nepieklājas gulēt/dzīvot.
Arī tas, ka homo pāru audzināti bērni "kļūs" par homo, ir totāls absurds, jo pie tādas premisas tak hetero vecākiem homo bērni nevarētu būt. 

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #95 : 2015. gada 26. marts, 22:23:29 »
šī tēma jau, sākot ar 2.lpp, ir galīga netēma jeb tēma par pilnīgi ko citu, ne kopdzīves likumu. Labāk Puafa būtu pastāstījusi, kāpēc neatzīst laulības un neprecas.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #96 : 2015. gada 26. marts, 22:23:59 »
ragana, teorētiski jā, bet te kaut kāds psiholoģiskais triks ir. Par terminu "precēšanās", "laulība" uztveri un to, kas nāk tiem līdzi.

Piemēram, es precēties negribu. Bet, ja nu kaut kas ar kādu no mums notiek (tfu tfu), būtu labi, ja ir kaut kur noformēta kopdzīve un tādā veidā piešķirtas tiesības rīkoties dažādās situācijās.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #97 : 2015. gada 26. marts, 22:43:59 »
Arii monogaamas hetero lauliibas nav dabiskas masveidaa... cilveeka dabas deelj... un arii radiitas mantisku apsveerumu, ne augstu juutu deelj...

Ja nu par dabiskumu...

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #98 : 2015. gada 26. marts, 22:51:43 »
A davai labāk iedzeriet kādu nomierinošu tējiņu :D

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #99 : 2015. gada 26. marts, 22:53:17 »
Es vismaz esmu mierīga kā valis :)

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #100 : 2015. gada 26. marts, 22:54:31 »
Bet dažas te TĀ satraucās it kā viņas ar varu piepiestu kaut kur reģistrēties :D

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #101 : 2015. gada 26. marts, 22:55:55 »
Bet dažas te TĀ satraucās it kā viņas ar varu piepiestu kaut kur reģistrēties :D
pff

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #102 : 2015. gada 27. marts, 07:36:50 »
Normāliem hetero pāriem nekāda jaunradīta "reģistrācija" nav vajadzīga, tā jau sen ir izdomāta - aizej uz dzimtsarakstu nodaļu un sareģistrējies. Tā "reģistrācija" vajadzīga homo laulību legalizācijai par normu. Jēdzienu aizvietošana - Overtona loga paņēmiens.
Un tas nav uzjautrinoši, tas ir pretīgi.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #103 : 2015. gada 27. marts, 08:16:02 »
jau kuro reizi pārliecinos, ka katrs maļ savu un pat nelasa, ko citi raksta, jo domas, kaskvadras pēdējā komentārā jau izteikts vismaz 3 reizes, bet katrs nāk klajā ar to atkal :D
Jā, un pāri, kas gadiem neprecas, kaut ir jau bērni, kad kas notiek, tad ir brēka, kad mantu dabū citi radi, ne sieva :D Vīrieši ērti iekārtpjušies ar to moderno neprecēšanos.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #104 : 2015. gada 27. marts, 08:28:25 »
Nu kapēc tad moderno? Ir pazīstamiem gadījumi, kad jau mūža nogalē atklājas, ka vecīši nemaz nav bijuši precējušies, bet pirms gadiem 20-30 tāpat vien sākuši dzīvot kopā un mirušās sievas bērni no oficiālās laulības izmet večuku no "kopīgās" mājas.