Autors Tēma: Profesionālais kretīnisms  (Lasīts 4636 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ragana

Re: Profesionālais kretīnisms
« Atbilde #15 : 2015. gada 27. marts, 08:47:07 »
1. Novērtēju katra pretīmnākoša zvēra potenciālo veselību.
2. Atšifrēju melus.
3. Pēc cilvēka ārējām pazīmēm mēģinu noteikt viņa problēmas.
Vēl visādi jokaini paradumi.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #16 : 2015. gada 27. marts, 08:52:46 »
Vai, man šausmīgi patīk, ka pēc ārējām pazīmēm un virspusējām sarunām mēģina noteikt, kas es par putnu.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #17 : 2015. gada 27. marts, 08:57:57 »
Pētu piem. reklāmas bukletu, kartiņu utt. drukas kvalitāti un mēģinu atrast lažas, pataustu papīra struktūru.

Mājā printeri/kopieri izjaucu pie mazākās problēmas. Nu skaic tak, ka arī vienreiz iesprūstot papīram, tas nenotiek tāpat vien:)
Toties kopā jamo tagad varu salikt aizvērtām acīm :)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #18 : 2015. gada 27. marts, 08:58:13 »
Vēl es nemitīgi mazgāju rokas un neēdu, ja nav iespējas pirms ēšanas nomazgāt. Pārsvar';a man somiņ;a ir mitrās salvetes un dez.līdzekļi. Humpalās visu skatu ar cimdiem, sab.tualetēs neeju.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #19 : 2015. gada 27. marts, 09:00:58 »
Vai, man šausmīgi patīk, ka pēc ārējām pazīmēm un virspusējām sarunām mēģina noteikt, kas es par putnu.
Man arī šausmīgi patīk. :)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #20 : 2015. gada 27. marts, 09:13:52 »
Veerojot riskantus pasaajumus, galvaa nevilshus iezogas scenaariji, kas jaadara, "ja nu kas"... kkaa jaatiek no taa valjaa...

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #21 : 2015. gada 27. marts, 09:28:14 »
Lai tikai kāds pamēģina kaut ko ierunāties par dabas aizsardzības lietām, es varu uzreiz nelielu lekciju nolasīt :)
Tekstu skaidrība, gramatika, interpunkcija - nespēju uztvert nopietni cilvēku, kurš nemāk latviski uzrakstīt vienkāršu paplašinātu teikumu bez kļūdām.
Vienmēr nopētu kartes, varu gan pašpikot idejas, gan pakritizēt ne pārāk veiksmīgus izpildījumus.
Kaut kur dabā ejot, man ir ļoti jāpiespiežas skatīties uz ainavām, citādi parasti deguns zemē un pētu augus, sūnas un ķērpjus. Piemēram, ja redzat Siguldā, Gaujas ielejā kādu noskrienam no takas un ar lupu pētām koku stumbrus, tad tā, iespējams, esmu es :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #22 : 2015. gada 27. marts, 09:30:31 »
Man nekādu kretīnismu nav! Viss būk OK. Visus izārstēs, jūs un mani arī!
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #23 : 2015. gada 27. marts, 09:32:34 »
Ak jā, nesapratu, kādēļ tieši profesionālais kretīnisms no visiem maniem daudzajiem jāizdala atsevišķi?
Visus sakost!

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #24 : 2015. gada 27. marts, 09:34:52 »
Jo tas ir profesionāls :) un īpašs.
Mana māsa strādā bērnudārzā un, kad mēs esam ceļojumos, pirms iziešanas no viesnīcas, viņa vienmēr visiem pārprasa - vai uz tualeti biji? :D Pilnīgi kaitinošs prof.kretīnisms.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #25 : 2015. gada 27. marts, 09:38:55 »
Man arī piemīt profesionālais kretīnisms - varu automātiski saskatīt gramatiskās kļūdas jebkurā tekstā.  :talking:

Atslēdzies Mina

« Atbilde #26 : 2015. gada 27. marts, 09:39:41 »
Līdz galam neuzticos nevienam. Uz visu un visiem raugos visnotaļ septiski, aiz visām spožajām fasādēm vienmēr ieraugu arī nespožo pakaļpusi. Kaut nelielā mērā, bet tomēr, visus uzskatu par potenciāliem uzmetējiem. Un, kas smieklīgi, tikai neliela daļa ļaužu nav šīs aizdomas attaisnojuši  :evil:
No otras - hobijprofesijas - pieradums, ja eju kaut kur kopā ar lielāku ļaužu grupu, vienmēr ar vienu aci pieskatīt pēdējos gājējus - lai nenoklīst.
Patiesība dara brīvu.

Atslēdzies danu

« Atbilde #27 : 2015. gada 27. marts, 10:10:19 »
Lasīt vienmēr, visur un visu! :) Esmu pati sev aizliegusi ceļojumos ņemt līdzi lasāmvielu ( ne iespiestu, ne e-formātā))). :)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #28 : 2015. gada 27. marts, 10:17:39 »
Līdz galam neuzticos nevienam. Uz visu un visiem raugos visnotaļ septiski, aiz visām spožajām fasādēm vienmēr ieraugu arī nespožo pakaļpusi. Kaut nelielā mērā, bet tomēr, visus uzskatu par potenciāliem uzmetējiem. Un, kas smieklīgi, tikai neliela daļa ļaužu nav šīs aizdomas attaisnojuši  :evil:
Toties tie, kas neierindojas uzmetēju kategorijā, var krietni uzmest lūpu.

« Atbilde #29 : 2015. gada 27. marts, 10:18:23 »
runājot par kaut kātām tēmām, mēdzu prātā piemest kāds UDK atbilst tēmai.
redzot grāmatu, mēdzu iedomāties kāda autorzīme pienākās.
RTU maģistrus automātiski uzskatu par bik bremzētiem.
esmu 100% pārliecināta, ka cilvēki nemāk lasīt un nezina alfabētu.
piefiksēju kā bārmeņi kokteiļus taisa.
psihiski slimi cilvēki nesaprot humoru un sarkasmu. kopš es to zinu, mani māc bažas par dažiem cilvēkiem...