Autors Tēma: Profesionālais kretīnisms  (Lasīts 4631 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies lumbergs

Re: Profesionālais kretīnisms
« Atbilde #30 : 2015. gada 27. marts, 10:44:53 »
man , tāpat kā danu- obligāti jāizlasa viss , ko var izlasīt ! :rofl:

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #31 : 2015. gada 27. marts, 11:06:21 »
zīdaiņus varu "izturēt" ļoti mazās devās un ļoti reti.
paauklēt ne ilgāk kā 3min.
nav pacietības kādam kaut ko skaidrot
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies danu

« Atbilde #32 : 2015. gada 27. marts, 11:22:56 »
saulcerīt, man šķiet, kādu darbiņu dari  ;) .  Klasificēšanas periods arī bijis, un  miegā alfabēts skaitīts. Viesos,  automātiski "ievērtēju" grāmatu skapju saturu. Cīnos ar to,ka mani besī "nekārtīgi" grāmatu plaukti, tā vien gribas sakārtot, saklasificēt, nolīdzināt  :happy:

« Atbilde #33 : 2015. gada 27. marts, 12:14:53 »
nē, svešiem plauktiem gan uzmanību nepievēršu. savas grāmatas arī glabāju vnk kaudzē sakrautas.  :blushing:

psihiski slimi cilvēki nesaprot humoru un sarkasmu. kopš es to zinu, mani māc bažas par dažiem cilvēkiem...

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #34 : 2015. gada 27. marts, 23:16:45 »
Ievēroju dīvainas cilvēku figūras, individualās pazīmes. Cilvēkus atpazīstu pēc silueta un gaitas (tālumā redzu ļoti slikti).
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies Ēsma

« Atbilde #35 : 2015. gada 27. marts, 23:43:21 »
Mēdzu galvā  "montēt" sarunu biedra teikto. t.i. "griežu ārā "nebūtiskus teikumus un parazītvārdus.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #36 : 2015. gada 27. marts, 23:55:22 »
Mēdzu galvā  "montēt" sarunu biedra teikto. t.i. "griežu ārā "nebūtiskus teikumus un parazītvārdus.

Ui, ... nāksies piedomāt ;)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #37 : 2015. gada 28. marts, 07:28:24 »
Ak tu jē, pat nenojautu, kādā visādu dīvainīšu kompānijā es, baltā un pūkainā, esmu ieklīdusi  :faint:

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #38 : 2015. gada 28. marts, 10:16:07 »
Vēl es nemitīgi mazgāju rokas un neēdu, ja nav iespējas pirms ēšanas nomazgāt. Pārsvar';a man somiņ;a ir mitrās salvetes un dez.līdzekļi. Humpalās visu skatu ar cimdiem, sab.tualetēs neeju.
Izskatās pēc obsesīvi-kompulsīviem traucējumiem (trauksme ar uzmācīgām domām par saslimšanu vai inficēšanos). Nupat izpaudās mans prof.kretīnisms. :)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #39 : 2015. gada 28. marts, 10:45:48 »
Laba diagnoze, ir man visādi tarakāni galvā, apzinos.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #40 : 2015. gada 28. marts, 11:08:03 »
Nu malace, Nāra, jo cilvēki biežāk slēpj savas problēmas. Man piemēram, ir 2 fobijas -no lidošanas ar lidmašīnu un no čūskām, pirmā iemantota tikai pāris gadus kopš spēcīga izbīļa, otra jau kopš bērnības.