Autors Tēma: Mazpilsētas šarms  (Lasīts 3218 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Mazpilsētas šarms
« : 2015. gada 27. marts, 11:50:10 »
Dzimtajā pilsētā ierodos uz savu skaistuma vai veselības apkopi reizi mēnesī, jo te viss ir lētāks kā Rīgā. Šeit eju pie friziera, solārējos, vaksējos, arī pie ārstiem cenas draudzīgas. Par ko prieks? Šodien piezvana manikīre un saka, ka es varot tikt stundu ātrāk un pati atbrauc man pakaļ ar savu auto, arī uz mājām atveda. Ne centa vairāk par to nepaņēma. Jāpiezīmē, ka manikīre man nav nekāda draudzene. Ik pa laikam pieķeru sevi pie domas par mazpilsētu šarmu šādos it kā niecīgos ikdienas sīkumos. Žēl, ka šeit nav normāla darba, labprāt atgriestos.
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 27. marts, 12:01:20 no Spārka »

Atslēdzies ragana

Re: Mazpilsētas šarms
« Atbilde #1 : 2015. gada 27. marts, 14:03:19 »
Arī es mīlu savu mazpilsētu, jo tur ir mana māja un vieta ir skaista. Taču frizieris man tur nepatīk, doks draņķīgs un darba manā specialitātē nav.  :o

Atslēdzies Mango

« Atbilde #2 : 2015. gada 27. marts, 17:21:37 »
Uj, nē, visi visu zina.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #3 : 2015. gada 27. marts, 17:32:21 »
Ja ir ļoti maza pilsēta. mana tomēr ir laikam lielo  pilsētu pirmajā piecniekā. Eju pa ielu un labi ja 1 pa dienu pazīstu.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #4 : 2015. gada 27. marts, 18:03:47 »
Kas tad tā par mazpilsētu.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #5 : 2015. gada 27. marts, 18:14:50 »
Paziist lauku ciematos. Mazpilseetaa, iespeejams, paziist zinjkaariigie, un arii tikai nelielu loku.. Es, nekomunikabls cilveeks, peec sejas paziistu, piemeeram, tuveejaa veikala paardeveeju, bet nezinu, ne kaa vinju sauc, ne cik viiru vai beernu. Bet tas pats ir dziivojot, piemeeram, Kjengaragaa, tur arii iedzimtie viens otru paziist.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #6 : 2015. gada 27. marts, 19:45:43 »
Rīdziniekiem viss, kas nav Rīga, ir lauki un jebkura pilsēta ir mazpilsēta, ar to visu laiku saskaros un pieņemu.

Atslēdzies taj

« Atbilde #7 : 2015. gada 27. marts, 21:47:15 »
Patīk mazpilsētas, jā. It īpaši salīdzinot ar lielākām pilsētām, kad pagrūti, ja visu laiku pūlis pretīm nāk, lai uz kuru pusi grieztos. Bet Pierīgā u.tml. ir jau mierīgāk, šur tur pa kādam kuplākam apstādījumam starp blokmājām, pat pa birztalai vai mežājam gadās, var ievilkt elpu.

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #8 : 2015. gada 27. marts, 21:53:13 »
Pārdaugava ir Rīgas "mazpilsēta".  :)
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #9 : 2015. gada 27. marts, 21:55:12 »
Teika, Imanta, Jugla, ta visas taas mazpilseetas, pie tam iedzimtie tur viens par otru zina vairaak nekaa kaut kaadaas Ceesiis vai Kuldiigaa.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #10 : 2015. gada 27. marts, 23:08:10 »
Rīdziniekiem viss, kas nav Rīga, ir lauki un jebkura pilsēta ir mazpilsēta, ar to visu laiku saskaros un pieņemu.

Kaut kāds mistisks vispārinājums ...

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #11 : 2015. gada 27. marts, 23:09:12 »
Vispārinājums dīvains un apgalvojums, ka Imantā, Ķengaragā un Purvciemā visi visus pazīst vispār ārpus kritikas...
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #12 : 2015. gada 27. marts, 23:14:08 »
By the way .... es dzīvoju sādžā, kurā ir tikai 5 daudzstāvenes un varbūt divreiz vairāk privātmājas un nepazīstu nevienu ....

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #13 : 2015. gada 27. marts, 23:21:47 »
Zazuu, tu kaut kur tur esi iedzimtaa? Tas ir, tavi vecaaki vai pat vecvecaaki tur dziivo, tu tur skolaa gaajusi, veel aizvien tur dziivo un straadaa?

Baacien, iespeejams jau peec gjiimjiem atpaziisti, ne? Tikai nezini, kas vinji taadi, kaa sauc, ko dara utt?

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #14 : 2015. gada 27. marts, 23:26:29 »
Zazuu, tu kaut kur tur esi iedzimtaa? Tas ir, tavi vecaaki vai pat vecvecaaki tur dziivo, tu tur skolaa gaajusi, veel aizvien tur dziivo un straadaa?

Baacien, iespeejams jau peec gjiimjiem atpaziisti, ne? Tikai nezini, kas vinji taadi, kaa sauc, ko dara utt?

Nē, atpazīstu vienu vīrieti, jo viņš smēķē pie ieejas un sētniece ik rītu tā pati ...

Tad jau jāsaka, kad Rīgā lietoju sab. transportu, tad ik rītu atpazinu konkrētā autobusa pasažierus - pēc sejām gan un ne citādāk ...