Autors Tēma: Vēlreiz par telefoniem  (Lasīts 2598 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Vēlreiz par telefoniem
« : 2015. gada 28. marts, 08:22:39 »
Iesakiet lūdzu kaut ko, kas atbilstu apmēram šādiem kritērijiem:
1)skārienjūtīgs,
2)ar ilgi turošu baču,
3)ne pārāk liels izmēros,
4)bez liekiem vipendroniem, attiecīgi nedārgs
un, pats galvenais - IZTURĪGS!

P.S. Skatos uz CATu, bet bišku žaba dušī... Mož kaut kā lētāk var tikt cauri, a?

viesmiiliigs

• Viesi
Re: Vēlreiz par telefoniem
« Atbilde #1 : 2015. gada 28. marts, 08:53:19 »
Tikko pasuutiiju sony xperia z1 compact. Nezinu par bachu, bet paareejo soliija, ka buus.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #2 : 2015. gada 28. marts, 09:04:46 »
Man ir SonyXperia, baterijas ilgums atk.no tā,cik sēdi netā. Es diezgan bieži, iet 2dienas.Neviens skārienjūtīgais ilgāk neiet manuprāt.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #3 : 2015. gada 28. marts, 09:24:37 »
Es savu LG lādēju aptuveni reizi nedēļā, ja braucu cauri tuneļiem un esmu aizmirsusi izslēgt WIFI, tad bača kūst acīm redzami un jālādē katru otro, trešo dienu ...

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #4 : 2015. gada 28. marts, 10:11:14 »
izturīgs un skārienjūtigs nav savietojamas lietas :P

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #5 : 2015. gada 28. marts, 10:25:09 »
Mans ir kritis pa trepēm no trešā stāva - sadalījies pa frakcijām ... Salikts kopā strādā un nav pat saskrāpēts.
Pieļauju, ka paveicās visas 3 reizes ;)

Atslēdzies taj

« Atbilde #6 : 2015. gada 28. marts, 10:48:58 »
Droši vien tā reāli varu pastāstīt tikai par to, ko lietoju: LG G2 Mini D620r.

Izturība - nekas īpašs, kā jau skārienjūtīgajiem, ja pamatīgi kritīs un nepaveiksies, labi nebūs, paplāns arī. Xperia salīdzinoši liekas pamatīgāki.
Baterija - mēdzu paskatīties video, līdz ar to nākas uzlādēt reizi pa divām dienām, bet mierīgākos laikos jāuzlādē aptuveni reizi 5 dienās.
Cena - interneta veikalos (piemēram, 1a.lv) ap 159 eiro.
Iespējas - skaņa laba, video rāda visus, lejupielādējamas dažnedažādas android programmas.
Plusi - labs ātrums, nekas nekavējas, neaizķeras.
Mīnusi - "nospeķojas" ekrāns, kā uzliek pirkstu, tā pirksts arī redzams un tad atkarībā no tā, cik daudz aiztikts, uzliku aizsargplēvi, arī tas pats.

Bet man pamaz sajēgas un maz prasību. Tas bija tā īsumā.

Pluto

• Viesi
« Atbilde #7 : 2015. gada 28. marts, 10:52:14 »
Iesakiet lūdzu kaut ko, kas atbilstu apmēram šādiem kritērijiem:
1)skārienjūtīgs,
2)ar ilgi turošu baču,

Kā jau te minēja - skārienjūtīgie, vienkārši nav ar labām bačām. Laiki kad "es savu nošku lādēju reizi nedeļā" ir beigušes. Ja sanāk lādēt reizi divās dienās, tu jau esi laimīgs cilvēks.
Bačas darbību nosaka
1) Cik daudz moci telefonu
2) Cik spēcīgs signāls mobīlā pārklājuma zonai (jo sliktāka, jo vairāk tērēs zonas uzturēšanai)
3) Tas pats ar WiFi (sūdīgs signāls izkaus ātri aķi)
4) Cik spožu to displeju turēsi, nesaprotu tos kas "iegriež grīdā" uz 100% spilgtumu un bļauj ka 5 stundās nosēžās jauns aķis. Laikam nav žēl ne savu acu, ne aķa.
5) Papildus procesi trubā, ko atslēdzot var iegūt nedaudz labākus rezultātus akmulātoram.

P.S. Skatos uz CATu, bet bišku žaba dušī... Mož kaut kā lētāk var tikt cauri, a?

Es gan nerekomendēju to sūro veču telefonu, varbūt ar ka viņu tiešām var peldināt un mētāt pret sienu, bet man tā gribējās jau pec pirmajām 2 sarunām. Skaņas kvalitāte drausmīga, der tikai lai kādu nolamātu, nevis lai sarunātos. Skaņa skaļa, bet ko runā - nevar saprast.

Tad labāk skaties uz Samsung Galaxy Xcover 2 (http://www.gsmarena.com/samsung_s7710_galaxy_xcover_2-5263.php). :smoker:
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 28. marts, 10:58:08 no Pluto »

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #8 : 2015. gada 28. marts, 11:00:13 »
No kaķiem vienīgais labais ir pogu modelis, zvērā izturīgs, bet skārienjūtīgie ir izturīgi tikai stāvot uz galdu un iztur triecienu kas nav lielāks par plastmasa pildspalvas kritienu no 53.650 cm augstuma :P

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #9 : 2015. gada 28. marts, 11:02:35 »
aaaa atcerējos :) ir viens Panasonic (skārienjūtīgais) modelis baigi izturīgais, to lieto jeņķu militāristi :D bet diezin vai dāmai tas skaitīsies labs un lēts viņš noteikti nav :D

Atslēdzies tex

« Atbilde #10 : 2015. gada 28. marts, 14:21:35 »
Toughpad. Drīzāk tablete. Baterija arī zvērs. Kameras viduvējas un ekrāna izšķirtspēja skumja.
Bet kundzītei LV IMO par traku. un cena nepatiks...

Atslēdzies tex

« Atbilde #11 : 2015. gada 28. marts, 14:22:50 »
paliec vien pie xperia z1 compact. Būs gana OK.
Izturībai nopirt maciņu būs krietni lētāk. Kā arī rezerves ārējo baču & autolādētāju garākiem izbraucieniem, ja tas tiešām nepieciešams.
Hermētisks maisiņš, kurā var ielikt un ņemt līdzi, piemēram laivu braucienā, maksā 5-25EUR...
Vai ir jēga VISU gribēt by default un tāpēc upurēt ekrāna izšķirtspēju, foto kvalitāti,izskatu un kušķi $ ikdienā, 90% no kuras nekā uuber baterija vai milzu izturība nebūs vajadzīga?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #12 : 2015. gada 30. marts, 21:11:36 »
Paldies visiem par viedokļiem un atsaucību!  :big_hug:

Un īpaši Pluto, kas palīdzējusi man izšķirties par NĒ CATam. Apdomāju citas iespējas. Nav jau gluži tā, ka taisos ar telefonu peldēties iet vai naglas dzīt, bet man pie mana dzīvesveida ir bišķi lielākas iespējas to apskādēt kā godīgai ofisa dāmai, tāpēc gribu tādu, kam ekrāns nesaplīstu pie mazākā piesitiena.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #13 : 2015. gada 30. marts, 21:13:29 »
tex, kas tur ar rezerves ārējo baču? Kas tas ir un kā tas izskatās?

Atslēdzies tex

« Atbilde #14 : 2015. gada 30. marts, 21:55:32 »
tex, kas tur ar rezerves ārējo baču? Kas tas ir un kā tas izskatās?
ui, ir n-tie lielāki un mazāki, iebūvēti vāciņos vai dažāda izmēra kluči ar dažādām ietilpībām.
iphone un usb kluči ir, piemēram, http://www.mophie.com/ bet ir daaaaudzi citi un ķīnieši tirgo nez cik tikai lētākus un nekvalitatīvākus