Autors Tēma: Bērni pagalmos  (Lasīts 9677 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Re: Bērni pagalmos
« Atbilde #60 : 2015. gada 28. marts, 20:22:46 »
 vecāku prioritāte Trixprāt būtu pārvākties uz laukiem? :)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #61 : 2015. gada 28. marts, 20:25:41 »
Ja tik vien tā bēda, ka bumbu spēlēt nevar... Pirmkārt jau,- daudzi negrib nekādas fiziskas aktivitātes...jo ir jau pietiekami daudz spēļu, kur bumba nav vajadzīga! Bet pajautājiet sporta skolotājiem skolās, kādā masveidā skolēni nes atbrīvojuma zīmes no sporta stundām no dakteriem un vecākiem, -dara visu, lai pat skolā nebūtu jāsporto un jākustas, tad ko var gribēt ārpus tās?  Par laimi, ir jau arī vecāki, kuriem pietiek saprāta, ka viņu bērniem vajag arī kādas fiziskas nodarbes, izņemot sēdēšanu skolas solos un mājās pie datora. Un spēles pagalmā vai citur tuvējā dabā nemaksā neko !
Neatceros, kurš gudrs cilvēks ir teicis, ka lai kaut ko nedarītu, cilvēki atrod desmitiem dažādu attaisnojumu, bet vajag tikai 1 iemeslu, lai kko izdarītu.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #62 : 2015. gada 28. marts, 20:33:46 »
Es rīkojos pēc savas pieredzes un šodienas apstākļiem, nevis pēc savas idealizētās bērnības.  Konkrēti, Ķengaragā neviens pagalms nebija un nav brīvs no mašīnām, smilškastes kaķu piekakātas, narkoadatas atrodamas,  turpat bomži laiskojas. Nerīgā - kā jau teicu, nekontrolētai suņu vairošanai ir savas sekas... Es nevaru savu bērnu brīvi palaist ar riteni braukāt. Dziļā mežā, dziļos laukos, ko vēl civilizācija nav skārusi, varbūt.

Atslēdzies tex

« Atbilde #63 : 2015. gada 28. marts, 20:39:04 »
Vēl Imantā, ja? Imantas pedofīls vēl nav noķerts...

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #64 : 2015. gada 28. marts, 20:56:28 »
Tas ar to Imantas pedofiilu vispaar drausmiigi. Tak vairaak kaa gads laikam, i neko. Ja ir taads pagalms, kur beernam paspeeleeties, tad vecaakiem ik peec laika jaacheko, vismaz pie loga jaapieiet paskatiities, vai beerni pie vietas un neviens aizdomiigs sveshais tur negrozaas.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #65 : 2015. gada 28. marts, 21:03:54 »
Vēl Imantā, ja? Imantas pedofīls vēl nav noķerts...
ja es dzīvotu Imantā, savu bērnu pavadītu no durvīm līdz durvīm, jā.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #66 : 2015. gada 28. marts, 21:06:41 »
Tas gan. Vienu uz ielas neatstaatu ne mirkli. Bet tas pedofiils jau nav piesiets, vinjsh jebkuraa briidii var aizshaut uz centru vai citu rajonu.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #67 : 2015. gada 28. marts, 21:09:12 »
Varētu padomāt, ka vienīgais sirojošais pedofils..

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #68 : 2015. gada 28. marts, 21:11:12 »
Nu seerijveida pashlaik it kaa vieniigais. Nav dzirdeets, ka kaadu veel mekleetu.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #69 : 2015. gada 28. marts, 21:15:53 »
Nē, un tieši tāpēc es savējo aizvedu, kur vajag, un savācu, kad vajag.  Vispārējais noteikums manai tīnei ir, ka mājās noteikti jābūt līdz 20:00.
Bet ne jau par šo bija tēma. Tēma bija par to, cik forši bija, kad mēs augām. Par to neko neiebilstu, bija forši. Bet šielaiki nav tielaiki.

Atslēdzies tex

« Atbilde #70 : 2015. gada 28. marts, 21:17:37 »
šobrīd varētu būt mazāk, ņemot verā, ka mēģinot noķert šo, noķerti 11 citi pedofīli. Nu CIK tad viņu 1 imantā var būt?!?!

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #71 : 2015. gada 28. marts, 21:18:53 »
Shausmas!!!

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #72 : 2015. gada 28. marts, 21:20:43 »
šobrīd varētu būt mazāk, ņemot verā, ka mēģinot noķert šo, noķerti 11 citi pedofīli. Nu CIK tad viņu 1 imantā var būt?!?!
Agha. Uzlikta elektrosiksniņa, lai neiet ārpus savas tertorijas, ja?

Atslēdzies tex

« Atbilde #73 : 2015. gada 28. marts, 21:22:47 »
Agha. Uzlikta elektrosiksniņa, lai neiet ārpus savas tertorijas, ja?
nu vsp man teorija, ka šis kā reiz ierodas ar jūrmalas vilcienu vai ar 21. vai tml. busu, kas iet visai rīgāi cauri. Un tāpēc nevar atrast, ak tiešām nav imantā ne skolā gājis, ne kāds tādu pazīst.
Bet ne par to bija tēma.

Kad mēs augām, bija forši, bet arī tad vismaz mani pa rīgas daudzstāveņu pagalmiem nelaida

Atslēdzies Trix

« Atbilde #74 : 2015. gada 28. marts, 21:44:19 »
vecāku prioritāte Trixprāt būtu pārvākties uz laukiem? :)

Ārpus Rīgas esošās pilsētas būtu kaut kas līdzīgs leprozorijam? Kur ja nedod dies nāktos dzīvot, tad jānošaujas uzreiz? Lai nav kauns, ka ne no Rīgas?

Pardon, mani bērni osta skujas, ne mašīnu izpūtējus. Un jā, tā ir mana prioritāte - maksimāli veselīgā vidē un ar maksimāli neapdauzītiem līdzpilsoņiem. Pagaidām tas stulbums, par ko rīdzinieki uztraucas jau no 2-3 gadu vecuma - līdzko sīkie sāk runāt -, ka apsmej citus par apģērbu, krutie telefoni bērnudārzā utt., nav novērots.
Es visu atceros, Ričard...