Autors Tēma: Latvijas Televīzija , LTV 1  (Lasīts 1754 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pūka

Latvijas Televīzija , LTV 1
« : 2015. gada 29. marts, 13:34:18 »
Teevīziju skatos ļoti neregulāri. Skatīto analizēju, vērtēju, iznāk pakritizēt. Te ar dažās tēmās kritizētājiem piekar rūgumpodu birku.

Ar šo paziņoju - TĀ NAV! Esmu ievērojusi, ka LTV1 ievērojami uzlabojusi saturu, salīdzinot ar pāris gadiem atpakaļ!

Nacionālie Dārgumi
100 gramu kultūras
Ielas garumā
Zili Brīnumi - eksperimentu raidījums bērniem
TE Latvijas jaunatklāšanas raidījums
Vides filmu studijas raidījumi
Tulkotie BBC dabas raidījumi
Latvju saimnieces
Sirmā ēdienu ceļojumu raidījumi

šie ir pirmie , kas ienāca prātā, bet visi ir labi un daudzus var pa daudzām līnijām (piem. mūzikas izvēle) uzteikt! Ir arī pa darvas karotēm arī šajos, bet kopumā ir labi!

Ko jūs uzskatāt par labu un vērtīgu LTV, ne tikai LTV1?

Atslēdzies tex

Re: Latvijas Televīzija , LTV 1
« Atbilde #1 : 2015. gada 29. marts, 13:48:04 »
Aizliegtais paņēmiens, dažreiz 1:1 (kas dažreiz ir neglābjams mēsls), Zebra, dažreiz VIP

BET es tos visus skatos interentā, sev vēlamā laikā, praktiski bez reklāmām (to swedbankas reklāmekli uzlieku bez skaņas). Patīk, ka var noskatīties uzreiz visus AP par pēdējo mēnesi vai 2. 1:1 skatos tikai,ja twitterdiskusija ir ieinteresējusi. un tā. Ne regulāri gaidu attiecīgo laiku attiecīgajā vakarā.

Vides ir baisi saīsināti, Olte pasūtīts ratā... bet viņiem tagad http://www.nomad.lv iet turpinājumi

Atslēdzies Tille

« Atbilde #2 : 2015. gada 29. marts, 14:07:49 »
Ielas garumā - nemainīgi labs jau kuro gadu
TE - nepatīk tikai jaunās beibes pēdējos raidījumos (tā dumā ķiķināšana kretinē)
Arī Sirmais - pirmie nepatika, bet vēlākie super
Panorāma (mazliet nokaunos, bet tieši tad, kad pēc darba ierodos mājās, sākas).

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #3 : 2015. gada 29. marts, 14:17:13 »
Par TE - man krīt uz nerviem mīļā meitene Māra. Viņa ir jauka , bet izglītības un kultūras slānītis TIK plāns. Bērns tur nav vainīgs, bet tie viņas WOW, WOOW vienkārši nogalina. Pēdējā raidījumā bija jau labāk, varbūt pieaugs, izglītosies.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #4 : 2015. gada 29. marts, 14:18:57 »
tex, var sīkāk, kas ar Olti un vides filmu stiudiju, kas noīsināts, apcirpts?

Atslēdzies tex

« Atbilde #5 : 2015. gada 29. marts, 15:07:58 »

Atslēdzies j

« Atbilde #6 : 2015. gada 29. marts, 22:34:22 »
Kas te? Es te! Labākais raidījums

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #7 : 2015. gada 29. marts, 23:11:09 »
100 g personības
Province

Visiem raidījumiem gadās veiksmīgas un mazāk veiksmīgas reizes, bet kopumā man arī šķiet, ka LTV nu nemaz nav slikta, cik nu vispār TV skatos.

Atslēdzies rutta

« Atbilde #8 : 2015. gada 30. marts, 12:59:44 »
Arī skatos.
Tēātra izrādes vien ko nozīmē.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #9 : 2015. gada 30. marts, 13:16:47 »
Kaut kādā no Nacionālās apraides kanāliem, rā'dija Olti un to otru čali ar ko viņš pa mežiem vazājas. izskatījās gana svaigs raidījums. Tā, ka kaut kur viņš ir arī ēterā.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #10 : 2015. gada 30. marts, 14:19:56 »
Nu 100 g kultūras, kā ar Nac.dārgumi jau nu gan būs vismaz 2 g un pat vairāk, tikai formāts viņiem pamainījies, bet tos es skatos vienmēr, gan Diskusiju, gan Personību,u.c.
"Ielas garumā" vispār "ar bārdu" ;) , bet labs, tiesa -es katru vairs neskatos.
"Vides faktus" es neskatos tieši Oltes dēļ, es atvainojos, bet viņa nevīžīgais un pinkainais izskats mani atgrūž, vnm liecies, ka viņa matos un bārdā  varētu būt kādas briežu utis, piem. :rofl:
1:1 vienmēr skatos, tāpat arī Sastrēgumstundu un sen jau, kad vēl to vadīja gan Nagla, gan Rēders un tagadējo vadītāju arī nesmādēju. Vai vienmēr tēma saistoša, tas cits jaut., bet skatos.
Aizliegto paņēmienu skatos izlases kārtībā -atkarībā no tēmas -vidēji katru otro, apmēram.
Latvijas šlāgeraptauju sestdienās skatos, -neko nevar darīt, patīk un viss. :P
Un tad vēl teātra ZIP diskusijas un ierakstītās izrādes. Un vēl De facto svētdienās. Piedodiet, bet tas tad arī vissss.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #11 : 2015. gada 30. marts, 14:26:58 »
"Vides faktus" es neskatos tieši Oltes dēļ, es atvainojos, bet viņa nevīžīgais un pinkainais izskats mani atgrūž, vnm liecies, ka viņa matos un bārdā  varētu būt kādas briežu utis, piem. :rofl:
un caur TV pārleks uz Tevi :D

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #12 : 2015. gada 30. marts, 14:29:40 »
un caur TV pārleks uz Tevi :D
Ja Tev viņš tā patīk, Tu varētu noskatīties gan par sevi, gan par mani un kaut vai atkārtojumos. You welcome! :D