Autors Tēma: spoku tēma  (Lasīts 16692 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Betons

Re: spoku tēma
« Atbilde #30 : 2015. gada 31. marts, 19:40:34 »
man vienīgi kāds regulāri mājās izēd končas. Neviens neatzīstas, bet končas pazūd  :alkofest:

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #31 : 2015. gada 31. marts, 20:15:17 »
Man kaadreiz taalaa jauniibaa bija draudzinjsh, ar kuru, ja abiem gribeeshanas vienlaiciigi iekrita, vareeja forshi pamiileeties, bez savstarpeejaam  uzmaniishanaam, greizsirdiibaam un taa - tikai labs seksis Tik probleema viena - shis bija chigaans, un pie tam veel muzikants. Tad nu vienreiz saskreejaamies nejaushi, a shis taa pamatiigi pieshvilpies un gribeeshana liela. Man atkal nemaz negribas ar taadu apsnjaaktu radiijumu gultaa likties - pamuku.
Bet taj naktii - mammiit miiljaa - paar mani laikam visi iespeejamie chigaanu laasti naaca. Visu nakti noseedeeju savaas maajaas, personiigajaa gultaa, stuurii ieraavusies, aces lielas un mociijos ar kaut kaadaam neizskaidrojamaam, shaushaliigaam baileem. Ko taadu otrreiz muuzhaa vairs neesmu piedziivojusi.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #32 : 2015. gada 31. marts, 20:22:08 »
Šī tēma man dikti patīk..tāda baisa... :rat:
Man ir bijis " piesities" vadātājs...
Tikko sāku nodarboties ar orientēšanos..un pirmie lielie mači Zviedrijā. Kā jau iesācējs, lai neapmaldītos, skrēju lēni, rūpīgi " lasot" karti. Mežs klajš, nekādu sarežģījumu, bet punktu atrast nevaru, nu nekādi. Zinu, ka tepat jābūt, bet nav. Vairākas reizes izstaigāju teritoriju, bet nekā. Biju apņēmusies, kaut vai pēdējā, bet visus punktus atrast. Beidzot apnika, klusiņām nolamājos un nodomāju " nu pie velna"!!! Ka nav, tad nav.
Un pēkšņi kontrolpunkts pie pašām kājām...nu viņu nepamanīt nevarēja...
Protams, var jau norakstīt uz iesācēja nemākulību, bet kaut kā jocīgi palika.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #33 : 2015. gada 01. aprīlis, 03:19:38 »
Savulaik vienu vasaru pavadīju pie radiem laukos. Veca koka māja - nu kā jau laukos. Krāsns ar visiem circeņiem lai. Kā bija kā nebija, bet viennakt pamodos stīva no pārbīļa - viens pa nakti lēnām velk segu nost no kājām... izrādījās - saimnieku kaķis nezkāpēc iedomājās nākt pie manis kājgalī gulēt un to segu šļūcināja...
Visus sakost!

Atslēdzies Betons

« Atbilde #34 : 2015. gada 01. aprīlis, 08:56:20 »
Savulaik vienu vasaru pavadīju pie radiem laukos. Veca koka māja - nu kā jau laukos. Krāsns ar visiem circeņiem lai. Kā bija kā nebija, bet viennakt pamodos stīva no pārbīļa - viens pa nakti lēnām velk segu nost no kājām... izrādījās - saimnieku kaķis nezkāpēc iedomājās nākt pie manis kājgalī gulēt un to segu šļūcināja...
Redz kur slēpjas saknes kaķumīlestībai - dziļā bērnībā :rofl:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #35 : 2015. gada 01. aprīlis, 15:09:32 »
Beton - kurā vietā Tu izlasīji "bērnību"? Tas, ka es bērna prātā tagad, nenozīmē, ka tā ir vienmēr  :bunny:
Visus sakost!

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #36 : 2015. gada 01. aprīlis, 15:20:04 »
Beton - kurā vietā Tu izlasīji "bērnību"? Tas, ka es bērna prātā tagad, nenozīmē, ka tā ir vienmēr  :bunny:
Es ar to SAVULAIK iztulkoju kā bērnību :)
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies Betons

« Atbilde #37 : 2015. gada 01. aprīlis, 15:59:50 »
Nu kurš normāls pieaudzis cilvēks kvern visu vasaru radiem laukos uz kakla? Un vēl ar kaķi pat ar segu negrib dalīties

Atslēdzies Minne

« Atbilde #38 : 2015. gada 01. aprīlis, 16:29:07 »
Sanatorijaa, kad naktiis notika lielie traadiriidi, lielaas meitenes teica, ka izsaukushas garus. Peec briizha tumsaa redzeeju, ka manas chiibas svilpdamas aizshljuuca prom no gultapakshas. Biju stiiva no baileem, bet maaisnjas neticeeja :P

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #39 : 2015. gada 01. aprīlis, 22:47:44 »
Minne, varbūt biji Krimuldas sanatorijā?
Es vienīgo gļuku redzēju, kad reiz biju 2dienniekā vienīgo reizi dzīvē, tad redzēju lidojošo šķīvi, bet tas no pārdzeršanās bija. Īstie spoki man nerādās.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #40 : 2015. gada 01. aprīlis, 23:05:30 »
Biju Vaivaros, un lielas meitenes muus, siikos, nesot cauri, bija chiibaam ieprieksh strikjiishus pieseejushas un no savas gultas vienkaarshi vilka pa pagulteem. Visi mani dziives spoki..

Atslēdzies Betons

« Atbilde #41 : 2015. gada 01. aprīlis, 23:56:15 »
Mani arī kaut kā spoki "neņem", lai gan cītīgi ticu ceturtajai dimensijai :)

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #42 : 2015. gada 03. aprīlis, 14:47:02 »
Tiem/tām, kuriem ir psihiskas noslieces, tiem vis kaut kas rādās :D
Vai arī tiem kas pārāk daudz lieto ugunsdziru :P

Atslēdzies reno

« Atbilde #43 : 2015. gada 03. aprīlis, 16:02:32 »
un tad atnāca Kindzulis

Atslēdzies Narcise