Autors Tēma: spoku tēma  (Lasīts 16704 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Re: spoku tēma
« Atbilde #45 : 2015. gada 03. aprīlis, 20:01:21 »
MAn nekādi spoki nerādās. Tā ka var iedot tās LT viesnīcas koordinātas ;)

Vismaz pāris keisos 1-3 gadus pirms incidenta esmu nje to domājusi nje to zinājusi vai iztēlojusies, ka tas clv sadegs un apmēram kādos apstākļos. Vismaz pāris keisi, ar kuriem tas & tā arī noticis.
1 negribēju brīdināt, citu -man neviens neticētu, ja es brīdinātu - da vēl uz psiheni nosūtītu un policiju izsauktu. Lūk, nemēģināju. Un nedomāju, ka būtu izdevies atrunāt.

Diemžēl arī vismaz 1 keiss, kas vēl nav noticis. Ka mana māja (parasta panelene mikrorajonā) tiks nobombardēta/tanki/ložmetēji vai tml bet militāri by RU. Ne tā, kur tagad dzīvoju, bet kur grasos dzīvot. Pievilka suspiciozi. Cerams, ka no izstāstīšanas citiem, tas vrb varētu nepiepildīties.

Nez, man kā ūdens .t.i skorpionam, nez kāpēc rādās incidenti ar uguni.
Kuģu un prāmju avārijas nav notikušas arī, ja ir nosapņotas vai iztēlotas.

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #46 : 2015. gada 03. aprīlis, 20:18:20 »
Spokus neesmu redzējusi (un arī nekāroju redzēt, atzīšos), bet kādas mājas vēsturi gan nosapņoju. Pirmoreiz nakšņoju pie saviem paziņām, inteliģentiem un gaišiem cilvēkiem, kas diezgan nesen bija iegādājušies lauku māju. Sapnī redzēju dzeršanas, asiņainus kautiņus u. tml. sižetus, kādi man parasti sapņos nerādās. No rīta atstāstīju to mājas saimniekiem, un viņi teica: jā, tādas lietas te agrāk ir notikušas.
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #47 : 2015. gada 03. aprīlis, 21:40:53 »
Vispār vajadzētu sadraudzēties ar kādu spoku un tad viņam ieteikt pie kā lai iet spokoties :D

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #48 : 2015. gada 04. aprīlis, 10:47:21 »
Nevienu spoku neesmu redzējusi, lai gan vairākas reizes ir bijusis sajūta, ka telpā neesmu viena pati, bet kaut kā tas mani neuztrauca.

Toties ir bijušas pāris reizes, gan labi pasen, kad pati no sevis saplīst vāze - tukša, bez ūdens, bez ziediem, mājās uz plauktiņa. Pat nenokrita, vienkārši sašķīda gabalos turpat, kur stāvēja.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #49 : 2015. gada 04. aprīlis, 11:27:49 »
Diezgan daudz tiek runāts par enerģētiku. Nē, ne kā zinātni, bet kā dzīvu būtņu un "nedzīvu" lietu īpašībām neizskaidrojamu un neredzamu enerģiju izpausmi.
Viena no tādām - āderu meklēšana. Zinu, jo pati varu atrast ar rīksti. Sajūta jocīga, bet skaidrojums varētu būt arī tīri fizikā, tik nav laika rakāties un nav arī tādas intereses. Par dažādu lietu iekšējiem spriegumiem jau sen pētījumi notiek. Viena liela daļa zināma kā materiālu pretestība un teorētiskā mehānika, lauku teorija.... bet smalkmolekularā līmenī pētījumus vēl var veikt gadu desmitiem - vēl būs ko atklāt.
Es par ko - par smalkajām sajūtām, kas ir dzīvniekiem un ko nevar izskaidrot tikai ar pozu vai mīmikas (lasi - atžņiebti zobi un spalva uz kumbra) uztveri. Jā, šiem oža arī vēl. Bet zemestrīces un citas dabas katastrofas liek dzīvniekiem mukt jau laikus, lielākoties iet bojā tieši domesticētie dzīvnieki, mājlopi, kas pieradināti būt atkarīgiem no cilvēka vai cilvēks tos iesprostojis...
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #50 : 2015. gada 04. aprīlis, 11:35:29 »
Iepriekšējo postu sāku ar domu, ka varbūt ir kāds fizisks lauks (sauksim to tā), kur ierakstās visa informācija par notikumiem. Var būt tikai konkrētai vietai vai priekšmetiem.... Interesanti būs, ja šitādu štelli atklās. Un ja vēl spēs informāciju "nolasīt". Kriminālisti varēs iet pensijā bariem  :rofl: .
Nē, nu ir jau ekstrasensi... bet es domāju - par oficiāli iegrāmatojamu un pierādījumos izmantojamu "nolasījumu".
Visus sakost!

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #51 : 2015. gada 04. aprīlis, 14:07:56 »
Es arī to apmēram tā uztveru, tāpēc jūtos ļoti neomulīgi, piemēram, tādās vietās kā Krusta kalns Lietuvā. Tā vien šķiet, ka visas problēmas un bēdas, par ko tur tiek lūgts, tur atstājušas savus enerģētiskos "nospiedumus".

Pieslēdzies reno

« Atbilde #52 : 2015. gada 04. aprīlis, 16:01:49 »
Mums jau arī vēl kaut kādas maņas ir palikušas -piem. tās sajūtas, kad negaiss nāk

Par vietu enerģētiku -nezinu, man liekas, ka pusi sajūtu var atmest, tādēļ ka mums jau ir informācija par vietu. Otru pusi izskaidrot nevaram -kā muhas stāstu.
Protams, ka psihes atšķiras, un kur visi mierīgi krāc, viens nervozais dzird visādus soļus

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #53 : 2015. gada 04. aprīlis, 16:30:17 »
pusi sajūtu var atmest, tādēļ ka mums jau ir informācija par vietu. Otru pusi izskaidrot nevaram
Jā. Tāpēc jau es saku: jūtos, uztveru, šķiet.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #54 : 2015. gada 04. aprīlis, 17:19:24 »
Man gan ir savs skaidrojums muhas staastam, bet tas nu taa. Bet reno negaisa naakshanas sajuuta gan man nav.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #55 : 2015. gada 04. aprīlis, 18:20:52 »
Par muhas pieredzeeto man arii savs viedoklis, jo esmu izjutusi gandriiz identisku situaaciju. Vieniigais, ka man beigaas bija cits izskaidrojums.

Atslēdzies tex

« Atbilde #56 : 2015. gada 04. aprīlis, 20:14:49 »
Kāds tad tam žņaudzējam var but cits iemesls? Studiju biedri pajokoj un kāds tiešām biku pažņaudza?
vai kakls ciet kārtīgi pie saaukstēšanās?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #57 : 2015. gada 04. aprīlis, 22:19:38 »
Man ir bijushi taadi sapnji, kaa kad kaads virsuu tupeetu..smagi, paelpot nevar, pabjaut nevar, jaamirst nost. Un pamostos no taa, ka iidu, izvaidu nesakariigas skanjas, mute knapi kustas, loceklji atslaabushi, smagi kaa blukji, nespeeju pakusteeties. Tad leenaam ateju, atgriezhos realitaatee un saprotu, ka kjermenis bijis taa atslaabis vai taadaa poziicijaa, ka radiijis attiiecigas sajuutas.

Var jau buut, ka lietuveens man virsuu tupeejis, bet es to tomeer skaidroju citaadaak.

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #58 : 2015. gada 04. aprīlis, 22:34:16 »
Spokus nav gadījies redzēt.Toties ne vienreiz vien esmu manījusi, ka kašaki pēkšņi sāk lūrēt platām acīm uz kaut kādu punktu, kur es neko neredzu.Man domāt - dzīvniekiem tās citu enerģiju/dimensiju maņas labāk attīstītas kā vienam otram cilikam

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #59 : 2015. gada 04. aprīlis, 22:35:40 »
Es ar mēdzu aizdomāties un sastingusi lūrēt vienā punktā, kur nekā nav :D