Autors Tēma: spoku tēma  (Lasīts 16703 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pūka

Re: spoku tēma
« Atbilde #90 : 2015. gada 14. decembris, 14:17:02 »
Galvā ir daudz kas, bet Minne jau iepriekš nezināja par to slikto gultu? Tā ka neko sliktu sadomāties nevarēja....

Atslēdzies Betons

« Atbilde #91 : 2015. gada 14. decembris, 14:21:32 »
moš tomēr visu jāliek uz kotletēm, kas pirms pusnakts apēstas lielā daudzumā ?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #92 : 2015. gada 14. decembris, 14:22:03 »
Tas būs bijis lietuvēns.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #93 : 2015. gada 14. decembris, 14:23:40 »
Galvā ir daudz kas, bet Minne jau iepriekš nezināja par to slikto gultu? Tā ka neko sliktu sadomāties nevarēja....

Pūk, es te pēc uzrakstīšanas tā padomāju...laikam tomēr kāds kko jau pirms manas gulēšanas tomēr ieminējās gan...tā ka zināju. Bet vispār tādās lietās esmu...nu, neticīgais Toms tak!

Atslēdzies Mango

« Atbilde #94 : 2015. gada 14. decembris, 14:42:37 »
Taisnība, Beton. Arī ēšana.
Kad vēlu saēdos gaļu, man rādās užašņiki ar šaušanām, kaušanām, asinīm utt. : D

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #95 : 2015. gada 15. decembris, 01:24:05 »
hm...un neviens nepiemin miega paralīzi ??? :confused: nujā...

sliecos domāt uz to... paprasi googlei..visu pastāstīs, kas tā tāda ..uz ātru roku un neiedzilinoties šito iekopēsu kā pirmo.
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Betons

« Atbilde #96 : 2015. gada 15. decembris, 08:35:42 »
Vot tā, Minne bija ārpus ķermeņa. Lai tagad pastāsta, kur pa nakti apkārt blandījusies :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #97 : 2015. gada 16. decembris, 11:15:35 »
Vot tā, Minne bija ārpus ķermeņa. Lai tagad pastāsta, kur pa nakti apkārt blandījusies :)

Rātni ar ķermeni gulēju gultā, tik tas no kāda ķermeņa izlīdušais lietuvēns uz manis jāja. Prasi šim, kur blandījās?

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #98 : 2015. gada 16. decembris, 16:59:02 »
Klasiski miega parliizes simptomi :) Man jau gadiem shis sajutas pazistamas. Saakumaa bija sausmigi bail, pec tam iemacijos atri izklut no shi stavokla. Tagad ir taa pierasts, ka vairs nemaz neuztraucos. Hmm.. sen nav bijis.. dazreiz ir pat interesanti :)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #99 : 2016. gada 31. oktobris, 22:19:49 »
Pielikšu linku uz Cammas Vakarstāstiņiem, lai neizkrīt no kolekcijas.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #100 : 2016. gada 01. novembris, 08:53:34 »
Ne nu gluži spoki, bet...
Izgājšnedēļ nācās braukt uz bērēm. Nelaiķis V. gluži draugu kategorijā nebija ieskaitāms, bet dažādi dzīves līkloči mūs bija saveduši samērā cieši kopā, tādēļ uzaicinājumu ignorēt nebija iespējams. Izvadīšana notika no aizgājēja mājas pagalma. Ja visu rītu saulīte lutināja mūs ar spožumu un pat knapi nojaušamu siltumu, tad laikā, kad sākās cermonija, sacēlās tāds vējš, lietus un krusa, ka likās zārku aizpūtīs uz kapsētu pat bez izvadīšanas. Nu, laiks pilnībā atbilda tam, kā nelaiķis savu laiku bija nodzīvojis...
Kad atvēra šķirstu, manas acis iepletās pārsteigumā - ne jau kopā nākšanas vaininieks bija iemesls, bet ne no kurienes uzradies liels, melns taurenis, kurš mierīgi un nosvērti aplidoja zārku, tad apmeta loku ap pavadītāju bariņu, šķiet, novērtējot, kurš ir ieradies, tad aplidoja visas ēkas, izmeta vēl vienu riņķi ap zārku un ...izgaisa. Un tas viss lielajā vējā, kur pat godīga vārna nespētu gaisā noturēties.
Dvēseles atvadas no šīs dzīves?

viesis mellene

• Viesi
« Atbilde #101 : 2016. gada 01. novembris, 21:50:35 »
klau Ragana.. :scratch: aa tu pajautāji citiem, vai vinji arii to taureni manīja?

Atslēdzies ragana

« Atbilde #102 : 2016. gada 02. novembris, 08:32:05 »
Pajautāju - mana mamma redzēja, māsa un viņas šķirtais vīrs arī. Bet mēs jau no gaisā parauto zortes. Vēl daži cilvēki raustīja plecus - nekā tāda neesot bijis.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #103 : 2016. gada 02. novembris, 10:23:56 »
Vai kāds ir manījis pie mums oktobra beigās taureņus lidināmies? Tie jau likušies ziemas guļā vai aizlidojuši uz siltākām zemēm, kas nu tur katrai sugai pienākas. Pie tam - liels, melns...
Es domāju - lai kas tas būtu bijis, tā nebija laicīgās dzīves parādība. Ne velti viņu neredzēja visi. Dvēsele? Varbūt. Izklausās ticami.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #104 : 2016. gada 02. novembris, 10:40:09 »
Palasīju par šo tēmu drusku vairāk. Izrādās, ka tiešām melnais tauriņš varētu būt dvēsele:
"Согласно некоторым самым распространённым суевериям, бабочек или ночных мотыльков отождествляют с душами умерших людей, которые скитаются в ожидании пропуска через чистилище."