Autors Tēma: Mag.Psiholoģijas pētījums: cilvēkiem, kuri ir veseli un cilvēkiem, kuri slimo  (Lasīts 1786 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Students

Sveiciens visiem!
Vācu datus maģistra darba ietvaros, lai noskaidrotu: Vai pastāv atšķirības personības faktoru, uztvertā sociālā atbalsta un pašefektivitātes izjūtā starp hroniski slimiem un veseliem cilvēkiem?
Šī aptauja paredzēta cilvēkiem, kuri ir veseli un cilvēkiem, kuri slimo ar kādu hronisku slimību vecumā no 18 līdz 50 gadiem.
Aicinu atsaukties visus - sievietes un it īpaši vīriešus.
http://www.visidati.lv/aptauja/1049058449/
Mūsdienās aktuāls temats un informācija, kas palīdzētu terapeitiskajā procesā ne tikai strādājot slimnīcās, bet arī pieņemot klientus privāti! Un Jūsu atbildes būs liels ieguldījums ne tikai manā maģistra darbā, bet arī psiholoģijas praktiskajā nozarē.
Jūsu sniegtā informācija ir konfidenciāla!

viesmiiliigs

• Viesi
Pietiek ar tēmu vienā sadaļā ;)

Atslēdzies ineshuks

Hm, a man ta likaas, ka tas jau sen noskaidrots...

Atslēdzies lumbergs

Tāda pati buļļa kaka kā pašnovērtējuma tabula , kura jāiesniedz VDEĀK ? izskaidrojiet , ja es kļūdos !

Atslēdzies ineshuks

DEAAk kas taads jaasniedz? Ooo, tos fantaaziju staastus buutu interesabti palasiit...

Atslēdzies lumbergs

Protams , no 2015.g. , nu tāda absolūti neizstrādāta , teiktu, pamatskolnieka veidota anketa, kura principā neataino neko. man šķiet , ka komisija pat ar to neiepazīstas , tikai piesprauž pie lietas , kā kārtējo ķeksīti !

Atslēdzies ineshuks

Da ko taada var atainot, ja 90% pilsonju iet ar meerkji agraveet savas suudziibas... dalja speciaali zaales dazhas dienas nedzer, lai ticamaak... buutu jaaieviesh asins analiizes njemshana zaalju liimenja paarbaudei tajaa dienaa...

Atslēdzies lumbergs

re , tas jau ir konstruktīvs ierosinājums ! bet , cik zinu , analīzēm ir jābūt visai svaigām uz komisiju ? un zinu gadījumu , kad sieviete , sadzērās zāles , lai var tikt līdz turienei , viņai lika pieliekties , ko , zāļu iespaidā, protams , varēja - un voila!- atbilde bij- visiem sāp mugura ! tagad gan ir pagājuši jau vairāki gadi , viņai ir 2.grupa un staigā ar spieķi. tas tā - no otras puses !

Atslēdzies ineshuks

Nus, muguras saapeem es vsp 99% gadiijumu nesaprotu kaa var grupu dot... taapat paaugstinaatam asinsspiedienam... tad jau visi slimie nedzer zaales un visiem pienaakas grupa...

Atslēdzies ineshuks

PS taas analiizes, kas uz komisiju, jau nesatur infu par zaalju liimeni