Autors Tēma: Krācējs!  (Lasīts 4673 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Re: Krācējs!
« Atbilde #15 : 2015. gada 31. marts, 09:39:25 »
Trix, tev kā vienmēr, viss ir vispārākā pakāpē. :) Es no personīgās pieredzes - pieradu, tiesa, gadus 10 pamocījos. :)

Tev kā parasti - ja man tā nav, tas tā nevar būt. :D  Un pieredze mēdz būt tikai Tava, citiem savas nav?
(Patīk personiskie uzbraucieni?) :D
Te jau ir 4:1 pierašanas jautājumā - statistika arī Tev par sliktu, tā ka paliksim pie tā, ka Tu pieradi (vai dzirde pasliktinājās :D), citi nepierod (man sen vairs nav 20 gadu).

Var spārdīt, bet tas nozīmē pamosties pietiekami, lai iespertu. Miegs sajāts tik un tā.
Padalieties ar rezultātiem.

Ierakstīšana diktofonā ir pret šito" "Provokācija un fufelis." (c) Broms,  ne jau pret krākšanu. Un dod to, ka krācējs ir spiests noticēt, ka krāc.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #16 : 2015. gada 31. marts, 09:44:37 »
Izskatās, ka to  :sarcasm: tomēr pielikt vajadzēja. A es ta domāju, ka pietiks ar parasto :)

;)

UnVispār

• Viesi
« Atbilde #17 : 2015. gada 31. marts, 10:01:21 »
Nedomāju, ka man būs problēmas ar "provokācija un fufelis". Vienkārši zinu, ka nav jēgas viņam neko teikt, kamēr neesmu izdomājusi risinājumu, jo, kā jau te minēja, pats viņš to nemūžam nedarīs, jo:
a) Nav dzirdējis, ka to var ārstēt, tātad nevar.
b) Nolems, ka tas viss maksā vairāk, nekā viņš savā galvā jutīsies gatavs par to maksāt.
c) Nespēs atrast sev ārstu.
Itkā jau nav nekāds mazulītis, jāauklējas ar viņu nav, bet, kā tēma par ārstiem, tā pats vairs neko nemāk un nezin... :D

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #18 : 2015. gada 31. marts, 10:05:19 »
Itkā jau nav nekāds mazulītis, jāauklējas ar viņu nav, bet, kā tēma par ārstiem, tā pats vairs neko nemāk un nezin... :D
Tipiski :D

Bet, ja nopietni, padomā, kas ir mainījies kopš laika, kad viņš sāka krākt. Iespējams jāsagroza apstākļi kādi tie bija pirms tam un tad arī atrisinātos problēma?

Atslēdzies Betons

« Atbilde #19 : 2015. gada 31. marts, 10:09:21 »
pasērčo forumos, redzēsi, ka izredzes izārstēt krākšanu ir minimālas.
Vienīgi - vari mainīt uz jaunāku un slaidāku modeli.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #20 : 2015. gada 31. marts, 12:11:35 »
manējie ar sūdzas, ka es šamos traucējot.
uz muguras neguļu, tikai uz sāniem.
zinu ka traucēju, esmu pati pāris reizes šausmās modusies no saviem krācieniem :(
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #21 : 2015. gada 31. marts, 12:27:02 »
Nu nevar to aarsteet. Tak liecieties mieraa, vieniigais, lai negulj uz muguras. Es arii kraacu kaa buldozers. It kaa juus pashas nekraaktu, ha!

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #22 : 2015. gada 31. marts, 12:29:02 »
Ja vinjsh tagad saacis kraakt, varbuut ir nelielas iesnas, klepus, kaut kaads aizsmakums, taapeec taa kraakshana pastiprinaajusies.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #23 : 2015. gada 31. marts, 12:36:41 »
Izskatās, ka to  :sarcasm: tomēr pielikt vajadzēja. A es ta domāju, ka pietiks ar parasto :)

;)

Brom, es Tevi dzirdeeju. Nu, sapratu bez  :sarcasm:   :laugh:

Pievienoshos raganas pulcinjam, tikai no savas puses palaboshu, ka es nevis pieradu, bet iemaaciijos atsleegties no taam skanjaam, neielaist savaa apzinjaa. Liidz tam mociijos, bakstiiju un neguleeju.

Atslēdzies tex

« Atbilde #24 : 2015. gada 31. marts, 12:44:27 »
Tie, kas dzird, pie tā nepierod, pilnīgas stulbības nevajag gvelzt.  :angry:  Nedzird tikai tad, ja pati atrubies pilnīgā bezspēkā pēc 2 diennakšu negulēšanas, bet tādā režīmā ilgi neizturēsi.

Līdz šim nekrāca?
Nepareizs spilvens. Mainīta guļvieta uz āderes. Sauss gaiss.
Ir "miega kabinets", bet nezinu, vai tā ir viņu specifika.
Svars īpaši nemaina problēmu - no dzīves -10 kg krākšanu netraucē.

Brom, nelecies, to ar diktofonu var elementāri pierādīt, bet diktofons ir katrā mobilajā, kas ražots pēc tvaika dzinēju ēras.
-10kg subjektam, kam +30lieki, nepalīdz. Bet reāls eksemplārs zināms, kas krāca, kamēr svēra 25-30kg virs normas, kad nokritās pa 20-25kg, nekrāc... Tā ka var būt arī no resnuma, bet tad ir jābūt lielam un redzama liekajam svaram.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #25 : 2015. gada 31. marts, 12:45:18 »
aizvakar zvanu paziņai , sen neesmu manījusi - kur pazudusi? izrādās dabūjusi zilu aci , kad pa nakti piekto reizi piecēlusi vīru , lai beidz krākt !!! šis pa miegam ar krūzi blaukš - un rezultāts uz sejas !
Bet mans paps visu mūžu krāca un tās man bērnībā bija mīļākās skaņas , jo no zīmēja , ka esmu mājās , nevis nedēļas dārziņā ! Jaukāku bērnības šūpuļdziesmu nevaru iedomāties !
Krākšana ir saistīta ar žokļu un aukslēju muskuļiem un ko tur vēl ne , miega kabinets ir laba doma , bet es laikam turpināšu krākt , naiešu pie miegdaktera !

Atslēdzies tex

« Atbilde #26 : 2015. gada 31. marts, 12:49:13 »
ne tikai žoklis, deguna sienas arī var būt aplamas..
nav nesen lauzis degunu vai vnk "pa purnu dabūjis"? SLinkāks, resnāks, neiroloģiskas kaites tur arī var būt apakšā.
Tik saku, ka manis novērotie keisi ir bijuši pārsvarā ar lielu lieko svaru gan ar operētiem vairākkārt lauztiem deguniem, gan ar kardiovaskulārām problēmām, gan ar elpošanas problēmām. Un 1 keiss praktiski izārstējās no krākšanas stipri nometot no daudz liekā svara. Turklāt krāca briesmīgi un ne tikai uz muguras - pēc svara nomešanas nekrāc tikpat ka'nemaz vai salīdzinoši klusi un sīki  pie ļoooti liela noguruma/stresa...

« Atbilde #27 : 2015. gada 31. marts, 13:08:51 »
Šito es kaut kur izlasīju - izklausās efektīvi un, galvenais, lēti. Krācēja pidžamas jakai uz muguras uzšuj kabatiņu, kurā ieliek bumbiņu - pietiekami lielu, lai radītu diskomfortu, kad cilvēks apguļas uz muguras. Tiesa, mani vienmēr ir nodarbinājis jautājums, ko darīt ar tiem, kas guļ pliki - vispirms pierunāt sākt uz nakti kaut ko vilkt mugurā kaut vai augšgalā?  :rofl:   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #28 : 2015. gada 31. marts, 13:12:39 »
Jaa, man bumbinja nedarbotos, haha.

Shad tad meedzu kraakt nenormaali kaa taads nostraadaajies malkas cirteejs

Atslēdzies Trix

« Atbilde #29 : 2015. gada 31. marts, 13:17:54 »
Man zināmais nometējs no ~87 uz ~77 nometa, kas pie viņa garuma jau ir vairāk kā normāli. Tā ka aptaukošanās var būt viens no, bet ne absolūtais parametrs.
Es visu atceros, Ričard...