Autors Tēma: Kinofilma Cinderella (2015)  (Lasīts 937 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Anete Goba

• Viesi
Kinofilma Cinderella (2015)
« : 2015. gada 31. marts, 20:15:18 »
Pasaka labi zinaama, taapeec mums, pieaugushajiem, var tikai intereseet - kas tad nu jauns vai savaadaak buus paraadiits.
Pirmkaart, aktieri - skaistaa Cate Blanchett pamaates lomaa, paarliecinosha ljaunaa pamaate, ar savu "veesturi" un probleemaam. Pelnrushkjiites lomaa Lily James. Tie, kas skatiijushies Downton Abbey, vinju atceras  lady Rose lomaa. Starp citu, veel viena aktrise no Downton Abbey - Sophie McShera, teelo vienu no pamaates meitaam, seriaalaa vinja bija Daisy - pavaares paliidze, jauka meitene. Te taada neshpetna loma. Abas pamaates meitas nav negliitenes, kaa citaas filmaas, tikai taadas izlutinaatas maates meitas.
Vispaar filma maksimaali pietuvinaata dziivei, tikai saglabaajot tradicionaalos pasaku elementus, kaa kjirbja paarveershana par karieti, peles par zirgiem utt., ko veic feja (Helena Bonham Carter). Un laikam tik biezhi ir apspriests tas, ka Princis Pelnrushkjiiti iemiil tikai sapuceetu, skaistaa kleitaa, ka te ir savaadaak. Vinji uz iisu mirkli satiekas jau ieprieksh, Princim vinja iepatiikas taada, kaada vinja ir, un ballee vinjsh gaida tieshi vinju. Taa laikam arii galvenaa doma filmaa - buut sev pashai, bet labu sirdi, laipnai un drosmiigai.
Filma skataama arii tiem, kas pasakas vairs neskataas. Vismaz man tiiri labi patika, kaut neesmu pasaku piekriteeja.

viesmiiliigs

• Viesi
Re: Kinofilma Cinderella (2015)
« Atbilde #1 : 2015. gada 31. marts, 20:39:08 »
Bija vēl pāris versijas, kur princis ar pelnrušķi saskrienas vēl pirms balles, tā, ka nekas jauns.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #2 : 2015. gada 31. marts, 20:48:20 »
Aa, nezinaaju. Es jau liidz shim taas pasaku filmas nekatiijos, tagad spiesta lieta ar beernu iet uz taadaam filmaam.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #3 : 2015. gada 31. marts, 20:49:39 »
Paldies dievam, manējam šādas nav aktuālas :)

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #4 : 2015. gada 03. aprīlis, 14:04:23 »
Mans beerns jau arii ieteicaas, ka taa ir meitenju filma, bet taapat jau skatiijaas. Galu galaa taa ir klasika. Piebildiishu, ka otru pamaates meitu speele Hollidey Grainger, ja kaads ir skatiijies Lukreeciju Bordzhiju, tad zinaas.

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #5 : 2015. gada 03. aprīlis, 19:59:22 »
Interesanti, ka filmas režisors Kenets Brana un Helēna Bonema Kārtere (aušīgā labā feja) ir Poteriādē profesors Zeltiņš Sirdsāķis un Bellatrikse Lestreindža.
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”