Aptauja

Vai vīrietim ir jāmāk nomainīt saplīsusi auto riepa?

Jā, un es to māku! / Jā, noteikti!
4 (21.1%)
Nē, tam ir avārijas dienesti
2 (10.5%)
Tas ir jāmāk katram autovadītājam/-ai
13 (68.4%)

Pavisam nobalsoja: 16

Balsošana ir beigusies: 2015. gada 21. maijs, 08:41:56

Autors Tēma: Vai vīrietim ir jāmāk nomainīt auto riepa?  (Lasīts 15734 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Re: Vai vīrietim ir jāmāk nomainīt auto riepa?
« Atbilde #60 : 2015. gada 01. aprīlis, 16:26:21 »
Tu man tagadiņ te koķetē?

Atslēdzies alex

« Atbilde #61 : 2015. gada 01. aprīlis, 17:21:52 »
Tagad vēl starp "mutiski" un "orāli" jasameklē šķirba...

Ja vēl arī šķirbā trāpa, tad var reālos mīnusos iebraukt. Kāzas, šķiršanās, alimenti. Tev to vajag??? Lai tā dura pati čakarējas ar savu riepu! ;)

Atslēdzies Tille

« Atbilde #62 : 2015. gada 01. aprīlis, 19:04:51 »
Tagad vēl starp "mutiski" un "orāli" jasameklē šķirba...

Ja vēl arī šķirbā trāpa, tad var reālos mīnusos iebraukt. Kāzas, šķiršanās, alimenti. Tev to vajag??? Lai tā dura pati čakarējas ar savu riepu! ;)

Tas no sērijas "Ej tu d..st ar savu gludekli"? :D

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #63 : 2015. gada 01. aprīlis, 20:13:27 »
No rīta jau čatā Tev gribēju rakstīt, bet iekodu mēlē ...  Tagad izlasīju tēm un mēlē nekodīšu, tiesa gan - citus komentus neesmu lasījusi ...

Man patiešām villa ir gaisā, ja uzreiz cilvēks tiek parādīts tādā gaismā, neko par viņu nezinot ... Līdzīgā situācijā man ir bijuši 2 cilvēki, viens ļoti tuvs ....  viens brauca uz sirds operāciju, otrs brauca no ārsta, kurš tā arī pateica - ja netiks veikta muguras operācija, tad liela iespēja palikt uz gultas (tiesa gan par operāciju arī nav 100 % garantijas) .... Lūk, nezinu kā būtu bijis, bet esmu pateicīga viņu veselajam saprātam, ka uzzvanīja draugiem ....

Man pašai ir bijis, ka braucu ar "zapasku", bet arī tā aiziet pa gaisu ... bet 100 vēl jānobrauc ... Un man tiešām tajā brīdī ir vienalga par sastrēgumiem ...  Sastrēgumā sēdošie vismaz sēž siltā transportā un var klausīties mūziku vai pukstēt par visu notiekošo :) (labi, tajā meža ceļā gan sastrēhums nebija, bet ja būtu .... lai ir)....

Un jā, tuvojas pilnmēnes ...  :P :rat:

Atslēdzies tex

« Atbilde #64 : 2015. gada 01. aprīlis, 20:42:33 »
Atskrūvēt varu, piepacelt ar donkratu arī, rezervistu izceltu, ja baigi vajadzētu (spiediens pofig, jo ir el. pumpis), BET, ko es jau 1x pati neesmu varējusi, ir atdalīt jau atskrūvētu bet kārtīgi saēdušos riteni...

Atslēdzies tex

« Atbilde #65 : 2015. gada 01. aprīlis, 20:43:32 »
un ja man kasko būtu 1 teh palīdzība par brīvu un kasko ietu uz beigām un incidents vietā, kur ir cerības, ka atbrauks gana drīz, kā Rīgā, tad laikam pati neķēpātos.

Atslēdzies Tille

« Atbilde #66 : 2015. gada 01. aprīlis, 20:51:49 »
Nu OK, bet vai jūs tiešām, tikko rodas šaubas par spiedienu riepā vai dzirdat aizdomīgu būkšķi, liekat pa mēmajiem pofigā, kur atrodaties, vai tomēr noripiniet malā?

Atslēdzies tex

« Atbilde #67 : 2015. gada 02. aprīlis, 09:21:33 »
It depends, vai sava mašīna un maks rūp vairāk par citu ērtībām. Man principā savam auto vajadzētu rūpēt vairāk, ja nebūtu šrotvāgens. Un arī atkarīgs, pēc kā izklausās...
Ir bijis, ka pārtrūkst kkāda saite un sajūga pedālis karājas kā lupatiņa... da kāda tur vairs braukšana... a ārēji auto izskatās gluži ok... visādi var būt

Atslēdzies tex

« Atbilde #68 : 2015. gada 02. aprīlis, 09:36:18 »
Kas attiecas uz diagnožu noteicējiem gan auto ga ncilvēkam, pāris s garām pabraucot - da tādi lai stāv sastrēgumā, tā viņiem vajag, dēļ tādiem vēl lauzt savu auto (vairāk) galīgi nav vērts IMO  :evil:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #69 : 2015. gada 02. aprīlis, 15:35:18 »
Ir bijis, ka pārtrūkst kkāda saite un sajūga pedālis karājas kā lupatiņa... da kāda tur vairs braukšana... a ārēji auto izskatās gluži ok... visādi var būt
Sajūga trose.  Dikti biezā satiksmē grūti, bet pa puslīdz brīvu ceļu bez sajūga var itin mierīgi aizbraukt līdz servisam vai vismaz ērtākai stāvvietai.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #70 : 2015. gada 02. aprīlis, 20:13:38 »
Balsošanas variantos trūkst "Vēlams, bet neuzskatu par traģēdiju, ja nemāk."
Pati teorētiski zinu, kas jādara, praktiski nav nācies darīt - bet līdzi, protams, viss nepieciešamais ir :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #71 : 2015. gada 02. aprīlis, 20:21:16 »
Te diagnožu licējas nav ņēmušas vērā vēl vienu iespēju. Ja nu mašīna nomāta? Ja man nomāta salūztu, tad arī pati neko nedarītu, bet zvanītu nomas kantorim un pieprasītu vietā citu auto. Problēmas lai viņi risina. Un pooo, ko kāds garāmbraucējs varētu padomāt :P

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #72 : 2015. gada 03. aprīlis, 14:55:57 »
Ja nu mašīna nomāta? Ja man nomāta salūztu, tad arī pati neko nedarītu, bet zvanītu nomas kantorim un pieprasītu vietā citu auto. Problēmas lai viņi risina. Un pooo, ko kāds garāmbraucējs varētu padomāt :P
Aŗi naktī? Tad tu varētu izstāstīt visu ko gribi automātiskajā atbildētājā :D

Atslēdzies Mao

« Atbilde #73 : 2015. gada 03. aprīlis, 15:27:00 »
Arī naktī!

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #74 : 2015. gada 03. aprīlis, 17:19:39 »
Mans absoluuti subjektiivais viedoklis, sorry visu diskusiju neizlasiiju, bet - viedoklis ir. Riepu ir jaamaak nomainiit jebkuram shoferim, neatkariigi no dzimuma. Taada liga var gadiities mezha viduu uz celja, kur cits auto reizi meenesii garaam nobrauc.
Par aprakstiito situaaciju - man skjiet normaali, ka vecis Riigaa uz ielas izsauc evakuatoru. Napig pasham smeereeties, ja var kaadam citam par to samaksaat - tam, kauram shitas ir ikdienas darba pienaakums. Un te nav svariigs ne auto modelis ne Armani uzvalks.