Aptauja

Vai vīrietim ir jāmāk nomainīt saplīsusi auto riepa?

Jā, un es to māku! / Jā, noteikti!
4 (21.1%)
Nē, tam ir avārijas dienesti
2 (10.5%)
Tas ir jāmāk katram autovadītājam/-ai
13 (68.4%)

Pavisam nobalsoja: 16

Balsošana ir beigusies: 2015. gada 21. maijs, 08:41:56

Autors Tēma: Vai vīrietim ir jāmāk nomainīt auto riepa?  (Lasīts 15656 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Re: Vai vīrietim ir jāmāk nomainīt auto riepa?
« Atbilde #75 : 2015. gada 03. aprīlis, 17:39:47 »
Ja nu mašīna nomāta? Ja man nomāta salūztu, tad arī pati neko nedarītu, bet zvanītu nomas kantorim un pieprasītu vietā citu auto. Problēmas lai viņi risina. Un pooo, ko kāds garāmbraucējs varētu padomāt :P
Aŗi naktī? Tad tu varētu izstāstīt visu ko gribi automātiskajā atbildētājā :D
gan jau es risinājumu atrastu, bet tie grabažas iznomātāji ļoti nožēlotu, ka nepacēla tel un nenovērsa problēmu paši.
Turklāt, nav bijusi vajadzība lietot, bet gan populārākajām autonomām un kasko tehpalīdzībai ir diennakts telefoni pa visu eiropu.

Pluto

• Viesi
« Atbilde #76 : 2015. gada 05. aprīlis, 12:27:37 »
Ja reiz mašīna taisija korķi tikai dēļ saplēstas riepas un vadītājs bija tik stulbs ka neprot nomainīt riepu - atrastos kāds kuram tas korķis besī

1) vismaz palīdzētu nostumt mašinu malā
2) nomainītu riepu.

Gribat teikt ka korķī sēdēja tikai idioti kas nespēj riteni nomainīt? Tā mašīna visdrīzāk nebija kustināma bez evakuātora.  :just_popcorn:

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #77 : 2015. gada 05. aprīlis, 12:36:55 »
Nevienam svešā problēma nav aizķeroša,  lai lietū kāptu ārā no auto palīdzēt, ja 3m tālāk sastrēgums jau ir beidzies, ceļš brīvs un stāvēšana vairs nav viņa problēma.  Fiksāk jābrauc, lai nekavē savas lietas.

Pluto

• Viesi
« Atbilde #78 : 2015. gada 05. aprīlis, 13:14:07 »
Nevienam svešā problēma nav aizķeroša...

Tā ir pamatmasas problēma, tā vietā lai painteresētos kā palīdzēt, sāks savā mašīnā besīties un ķengāt to kuram lūznis noplīsis.
Tavi secinājumi apmēram tāda paša līmeņa.

Pa tēmu - uzskatu ka jāvar/jāprot gan vīrietim, gan sievietei (lasīt - vadītājam), tāpat kā moča vadītājam jāvar piecelt vertikāli,  horizontāli guļošu moci ar ko taisās braukt. Dzimumam nav nozīmes.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #79 : 2015. gada 05. aprīlis, 13:43:03 »
Protams, ka man manas problēmas tuvākas. Nemaz nenoliedzu un neapstrīdu :)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #80 : 2015. gada 06. aprīlis, 19:11:34 »
Nevienam svešā problēma nav aizķeroša...

Tā ir pamatmasas problēma, tā vietā lai painteresētos kā palīdzēt, sāks savā mašīnā besīties un ķengāt to kuram lūznis noplīsis.
Tavi secinājumi apmēram tāda paša līmeņa.

Pa tēmu - uzskatu ka jāvar/jāprot gan vīrietim, gan sievietei (lasīt - vadītājam), tāpat kā moča vadītājam jāvar piecelt vertikāli,  horizontāli guļošu moci ar ko taisās braukt. Dzimumam nav nozīmes.
Dzimumam IR nozīme., kamēr dzimumi vēl nav pilnībā izlīdzinājušies uz "viidējo". Vismaz kādreiz vīrietis un sieviete tika uzskatīti par pretējiem dzimumiem un ne jau konfrontācijas nolūkā. Man kaut kā tāds uzskats ir pieņemamāks.
Tātad par tēmu runājot, vīrietim JĀPROT nomainīt riepu, sievietei -labi ja prot, bet ne obligāti. Aber neviens viņu par neriktīgu tāpēc neuzskatīs,ja viņa to nepratīs, bet vīrieti visdrīzāk gan. Par sevi varu teikt: NEPROTU nomainīt riepu un nekaunos no tā. Bet nekaunētos arī, ja prastu..

Pluto

• Viesi
« Atbilde #81 : 2015. gada 06. aprīlis, 19:33:21 »
Dzimumam IR nozīme., kamēr dzimumi vēl nav pilnībā izlīdzinājušies uz "viidējo". Vismaz kādreiz vīrietis un sieviete tika uzskatīti par pretējiem dzimumiem un ne jau konfrontācijas nolūkā. Man kaut kā tāds uzskats ir pieņemamāks.

Fizikai tāpat kā CSN ir piedrāzt dzimumu, tad varbūt "vadītājs" vietā CSN jāsāk norādīt - "gadijumā ja pie stūres ir vīrieties"  un "gadijumā ja pie stūres ir sieviete" ? :D Ja pie stūres - vienādi atbildīgi.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #82 : 2015. gada 06. aprīlis, 19:33:56 »
Bet ir tomēr patīkami, ka vīrietis ko izdara, arī svešs. Šodien piebraucu Statoila pie riepu pumpētāja, gaidu, kamēr iepriekšējais braucējs pabeigs pie sava auto rīkoties, lai dabūtu dabūtu to rīku savās rokās - tak mani pasveicināja, apjautājās, vai manam auto arī riepas vajag piepumpēt un to arī izdarīja. Sīkums, bet patīkami :)

Atslēdzies Betons

« Atbilde #83 : 2015. gada 06. aprīlis, 19:51:47 »
Bet ir tomēr patīkami, ka vīrietis ko izdara, arī svešs. Šodien piebraucu Statoila pie riepu pumpētāja, gaidu, kamēr iepriekšējais braucējs pabeigs pie sava auto rīkoties, lai dabūtu dabūtu to rīku savās rokās - tak mani pasveicināja, apjautājās, vai manam auto arī riepas vajag piepumpēt un to arī izdarīja. Sīkums, bet patīkami :)
droši vien stāvēji ar dramatiski nevarīgu sejas izteiksmi un ar šausmām skatījies uz kompresora šļūteni. :rofl:

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #84 : 2015. gada 06. aprīlis, 19:59:43 »
droši vien stāvēji ar dramatiski nevarīgu sejas izteiksmi un ar šausmām skatījies uz kompresora šļūteni. :rofl:

Da beidz, sejas izteiksme drīzāk - izdari ātrāk, ko tev vajag un nečammājies lieki, es steidzos! Lai nu kam, bet manam vecajam mazmobīlītim riepas piepumpēt māku, bez šīs prasmes ar to nedrīkst braukt (bet vispār es zinu dāmas, kas nemāk riepās gaisu no kompresora iedabūt)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #85 : 2015. gada 06. aprīlis, 20:19:53 »
Sen tie laiki pagajuši, kad pusbagažnieks bija pills ar visādiem uncifurķiem, kuru nozīme daiļajam dzimumam tikpat miglā tīta, kā kosmētikas steliņģu saturs Drogās vīrieškārtas pārstāvjiem.
Ar lielu atvieglojumu uztveru to, ka nav vairs rekomendāciju ceļamaizē "ja vajag uzkurināt, pavelc to pļurdaku" vai "šito pedāli spied divreiz, tad pārslēdz ātrumus, citādi neleks robā". No otras puses - ienīstu visādas elektroniskās regulēšanas! Nepietiek, ka viena spuldzīte maksā tikpat cik viss sajūgs, tās nomainīšanai arī vajag pusi dienas servisā. Un ja vēl ņem vērā, ka tuvie-tālie tagadīt arī ir ar elektroniku un motoriņiem - piz..ec pilnīgs. Vienīgais, kas nu uz ceļa palicis - riteni nomainīt... ja ir...
Par gaisu riepās - staķikā tanteles regulāri brauc vellapediem riteņus piepumpēt. Tantelēm gadu 100 ar astīti - droši, ka ar mierlaiku Ērenpreisiem braukt mācījušās...
Visus sakost!

Atslēdzies Betons

« Atbilde #86 : 2015. gada 06. aprīlis, 20:22:57 »
ko Tu te pļūtī, tad viņai nevajag vienkāršas mašīnas, tad izrādās arī sarežģītas nevajag. Un tantiņas uz vellapēdiem arī nepatīk?  Kas, Tev, Camma, galva sāp? :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #87 : 2015. gada 06. aprīlis, 20:24:52 »
Pie Pluto teiktā vēl varu piebilst, ka morālām blondīnēm (arī blondīņiem) tiesības nevajadzētu dot tāpat kā psihiem un alkāniem... Vai arī ar likumu noteikt, ka šamiem paredzētas tikai noteiktas krāsas mašīnas - pažarnieku spaiņa krāsā ar zili zaļām mirgojošām brīdinājuma ugunīm uz jumta...
Visus sakost!

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #88 : 2015. gada 06. aprīlis, 20:27:26 »
Pie Pluto teiktā vēl varu piebilst, ka morālām blondīnēm (arī blondīņiem) tiesības nevajadzētu dot tāpat kā psihiem un alkāniem... Vai arī ar likumu noteikt, ka šamiem paredzētas tikai noteiktas krāsas mašīnas - pažarnieku spaiņa krāsā ar zili zaļām mirgojošām brīdinājuma ugunīm uz jumta...

Šis nu ir fakts... Lai pārējie zina, ka katram gadījumam vajag malā pamukt.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #89 : 2015. gada 06. aprīlis, 20:27:34 »
Beton - sargies! Kur Tava labā audzināšana padējusies? Kaut 1000 reizes es Tev riebjos, bet par manu vedera darbību Tev būs izteikties korektāk!
Visus sakost!