Autors Tēma: Romantika  (Lasīts 7928 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Lynx

Re: Romantika
« Atbilde #15 : 2015. gada 01. aprīlis, 17:20:24 »
Minne - lielos vilcienos "tausteklju teema" tieshaam nav no romantikas seerijas, bet tai gadiijumaa, ko es aprakstiiju - tas bija tik nevainiigi, neuzbaaziigi, pat romantiski... tagad interesanti atcereeties un romantikai pierakstiit... Ne taa kaa paarpildiitaa autubusaa pohains vecis censhas tavai peecpusei pieglausties...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #16 : 2015. gada 01. aprīlis, 17:53:49 »
Oi, nu Lynx tēma- toč, biedējoša... kāda tur romantika! Pilnīgi uz drebuli parāva...šitāda tipa šausmenes, domāju, katrai dāmai ir krājumā :)

Man ir palicis prātā no Azerbaidžānas- bija viena no ļoti retajam reizēm, kad bija uzsnidzis sniegs. Nu, otrā dienā tas sāk kust, bet tādu sniega tīrītāju viņiem nav kā šķiras, jo ļoti jau reta parādība. Viss pārplūdis ar tādu sniega/ūdens šļuru, es stāvu pie milzīgas peļķes ielas malā un prātoju, vai un kā varētu tikt pāri. Pienāk viens jauns puisis, ne vārda nesakot, iebrien tajā šļurā līdz potītēm, tajās viņu tradicionālajās melnajās uzvalka kurpēs, kuras viņi valkā visu cauru gadu, un padod man roku, lai es tieku pāri. Un mierīgi pēc tam aiziet savu ceļu, nekādas uzmākšanās, kas, zinot Azerbaidžānas paradumus, ir īpaši aizkustinoši :)

Puķu kalni kaut kā īpaši neaizkustina; vairāk saistās ar pašmērķīgu izpildīšanos un netīru sirdsapziņu.

Šodien aizkustināja kolēģis- izlīdu darbā pirmo dienu pēc vīrusa, tāda bāla un nedroša uz kājām. Viņš uz mani paskatījās un saka: es zinu, ko tev vajag! Aizveda mani uz to Himalajas ēstuvi Blaumaņa ielā, izstāstīja tur hindi valodā (šiem valodas esot stipri līdzīgas- nepāliešiem un hindi indiešiem), ka vajag tādu īpašu zupu, kuru ēd, kad atveseļojas pēc slimošanas (viens vienīgs ingvers un ķiploki)- un es patiešam sajutos labāk! :)

Atslēdzies nex

« Atbilde #17 : 2015. gada 01. aprīlis, 18:33:04 »
es atvainojos... šī tēma ir apzināti vai nejauši slēgta...?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #18 : 2015. gada 01. aprīlis, 18:42:50 »
Kas slēgts? Kapē slēgts? Kam tas ir izdevīgi? Diversija, atriebība, terorakts?

Atslēdzies nex

« Atbilde #19 : 2015. gada 01. aprīlis, 19:50:55 »
atļāvos atmūķēt. ja kādam ir iebildumi - pamatot PZ

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #20 : 2015. gada 01. aprīlis, 21:17:42 »
Sleedza laikam taapeec, ka pa maz taas romantjikas, neviena te ne ar jahtu vizinaata, ne personiigo lidmashiinu, nav ne peerles, ne dimanti daavinaati. Tik taadi skatieni autobusos, pastaigas lietuu, kaads gardums nopirkts.. Tas jau visiem bijis, baigaa vienveidiiba..

Atslēdzies Minne

« Atbilde #21 : 2015. gada 01. aprīlis, 21:21:31 »
Tev tachu jaasaprot, ka tamponi ir dimanta veertee :alkofest:

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #22 : 2015. gada 01. aprīlis, 21:32:41 »
 man romantika ir kaut kas negaidīts, nevis gaidīts, prasīts, sarunāts. tā jau saka - vajagot vīriešiem skaidri un gaiši pateikt, ko gribi, šie esot tā uzbūvēti. nu nē... tad es pati sev tās puķes nopirkšu, uz jūru aizbraukšu, ceļojumu sagādāšu... baigā jau romantika sēdēt un dzert vīnu uz jahtas ceļojumā ko es pati esmu organizējusi. ha.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #23 : 2015. gada 01. aprīlis, 21:35:03 »
Reiz uz darbu aizveda ar limuzīnu. Tas gan bija kopdarbs un ne gluži romantisks plānots, bet bija jauki ... Turklāt darbs man Rīgā, bet dzīvoju 25 km ārpus ...

Skaistākais bija brauciens (ne ar limuzīnu) uz Kolkas ragu. Man bija darbu darbi sakrājušies, viss līdz brošai un no sērijas - aizlaižam līdz veikalam ...
Aizvizināja, pa ceļam izklaidēja, pa visādām dabas takām izstaigājām un galā vēl galdu uzklāja ... Laiks toreiz bija tik superīgs, ka visu to atceros ar baigo kaifu, neskatoties uz to, ka esam malu malas izbraukājuši ....

Ai, nē ... skaistākais notikums bija kādā ziemā, kad gājām caur Vērmanīti un pēkšņi .... atrados kupenā .... un pilnīgi vienlaga, ka garām iet nopietni ļauži, bet divi pieauguši cilvēki kā bērni priecājas ... Mani ir ļoooti grūti pārsteigt, bet tas izdevās ;)

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #24 : 2015. gada 01. aprīlis, 21:37:22 »
A par ko ne? Ja es sev taadu pasaakumu buutu speejiiga noorganizeet, super! I nevienu nemaz nevajag, baudiitu uz nebeedu taadu romantiku. Pietiktu visam muuzham.

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #25 : 2015. gada 01. aprīlis, 22:32:48 »
Sen atpakaļ, studiju laikos, man mēdza "ziedēt" pastkastīte. Bija puisis, kuram es patiku, bet mēs bijām pārāk tālu viens no otra (es Rīgā, viņš... ne Rīgā ;) ). Tad nu viņš bija sarunājis savus draugus, kuri strādāja Rīgā, un tie manā pastkastītē lika ziedus. Tas bija ļoti mīļi un romantiski...

Atslēdzies ragana

« Atbilde #26 : 2015. gada 02. aprīlis, 08:53:06 »
Mana 18 gadu jubileja. Pēc pasēdēšanas pie galda bariņš jauniešu devāmies uz klubu padejot. Tur bija dzīvā mūzika, spēlēja kāds vietējais ansamblis. Mans  BF pirms 24:00 uz brīdi pazūd. Uz skatuves sākas kaut kāda rosība, manējais kaut ko intensīvi runā un plātās ar rokām. Tieši pusnaktī sāk spēlēt "Kad man vairs nebūs 16" un draugs šo dziesmu publiski velta man, turklāt pats to arī ļoti skaisti nodzied (Olga tad par to dziesmu vēl dzirdējusi nebija). Skaisti. :blushing:

Atslēdzies danu

« Atbilde #27 : 2015. gada 02. aprīlis, 09:15:13 »
Par visiem 100% piekrītu Lynx rakstītajam, ka ar gadiem romantikas jēga/sapratne /būtība mainās :)
Pirmais skūpsts, gājiens lietū, rokrokā, zīmītes, starpbrīdī garāmskrienot iespiestas rokās, vēlāk- ziedu kalni un serenādes zem logiem uttt., utjp .... :in-love:   

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #28 : 2015. gada 02. aprīlis, 11:09:42 »
Cik daudz skaistu stāstu,prieks lasīt!
Man arī tāds viens ir.
Tātad-sengadus atpakaļ braucam uz Rundāles pili ekskursijā-es ar darbavietu un man līdz mans draugs.Biju kaut kā atpalikusi no grupas un nu draugs sauc,lai ejam uz balto zāli.Ejam iekšā,tur neviena nav,izņemot pie klavierēm jauns puisis.Es nu stāvu un nesaprotu iet iekšā vai nedrīkstu?Un puisis aicina mani iekšā un saka ,ka spēlēs veltījumu tieši man un nosauc vārdā.Stavu Baltajā zālē,kur ir skaisti un klausos brīnišķu klaviergabalu sev.Izrādās-manam draugam šis muzikants bijis pazīstams un tā nu saorganizējušies.Tāds skaists brīdis.
Bet vēlāk mans draugs izrādījās viens no nelietīgākajiem cilvēkiem manā dzīvē.Bet tās izjūtas Baltajā zālē vēl joprojām ir atmiņā-kā atsevišķs stāsts.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #29 : 2015. gada 02. aprīlis, 19:39:03 »
Vai, cik jauki palasīt :)
Viena romantiska atmiņa iz studiju gadiem. Kārtigs lietus, lietussarga nav, bet eju pa Brīvības ielu uz Dailes teātri. Tāda slapja arī nosēdēju izrādi. Otra dienā pirms lekciju sākuma, kursabiedrs tā mazliet kautrīgi iedod trīs sarkanas rozes - redzēju tevi vakar, trolejbusā garāmbraucot, kā pa lietu gāji un man gribējās tevi iepriecināt. Eh...