Autors Tēma: Ziņas raksta Mazsmadzeņu Kretīni  (Lasīts 260126 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atb: Ziņas raksta Mazsmadzeņu Kretīni
« Atbilde #1710 : 2023. gada 13. maijs, 11:39:01 »
https://jauns.lv/raksts/arzemes/558932-carlzs-iii-ne-pa-jokam-sakildojies-ar-kamillu
Galvenā bilde raksta sākumā - uzskaitīti redzamie karaliskās ģimenes personāži un raksta autoram bija šķitis, ka viņu savstarpējās nesaskaņas būtu jāuzsver, norādot, ka bildē "neviens nesmaida".
Bet foto ir no karalienes bērēm   :fp:
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #1711 : 2023. gada 14. maijs, 19:45:50 »
Klikbaitīgs raksts.

Atslēdzies sanda

« Atbilde #1712 : 2023. gada 15. maijs, 13:16:36 »
https://www.apollo.lv/7774732/foto-zirnekla-del-igaunija-notikusi-smaga-autoavarija
Varens zirneklis, nodomāju, ka nostājies priekšā uz ceļa ar laso vai vilk/krabjzirneklis uzglūnējis no krūma, bet bija jau ticis auto iekšā, cīņu atlikt nevarējaDevil  Sarcasm                 
  :ucr:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1713 : 2023. gada 15. maijs, 13:55:26 »
https://www.apollo.lv/7774732/foto-zirnekla-del-igaunija-notikusi-smaga-autoavarija
Varens zirneklis, nodomāju, ka nostājies priekšā uz ceļa ar laso vai vilk/krabjzirneklis uzglūnējis no krūma, bet bija jau ticis auto iekšā, cīņu atlikt nevarējaDevil  Sarcasm                 
  :ucr:

LV un EE tas, protams, izklausās amizanti, bet AU pats savām acīm redzēju, kā vecas, cienījamas tantītes izsprāga no braucoša (lēni) auto, kad tur zirnekli pamanīja... turienes zirnekļi ir baigie kodēji... 

Atslēdzies reno

« Atbilde #1714 : 2023. gada 15. maijs, 15:58:00 »
Nebrīnos, ir cilvēki ar fobiju. Man nav, bet ja sāktu uz manu pusi virzīties tas lielais, spalvainais, arī varētu satraukties. Vai piem, lapsene vai irsis

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1715 : 2023. gada 15. maijs, 18:48:05 »
Nemaz jau baigo fobiju nevajag. Pie mums nav nekādu baisi indīgo zirnekļu, bet tāpat kam patīk kādu sajust pa sevi rāpojam. Neesat nekad dzinuši lapseni no mašīnas ārā? Cik tur vajag - mirkli novērsties no ceļa, netīšām mazliet stūri sānis paraut... Droši vien sacepās pasažiere, novērsa šofera uzmanību. Tik nejēdzīgi mašīnu sasist... Labi  vēl,  ka visi dzīvi.

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #1716 : 2023. gada 16. maijs, 18:05:58 »
kurš tas bija kas sasita autiņu regulējot radio , Šūmahers ?  :mrgr:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #1717 : 2023. gada 18. maijs, 14:52:13 »
Latvijas radio ziņas:
Polijas naftas kompānijas "PKN Orlen" piekrastes vēja attīstītājs "Orlen Neptun" izveidojis meitasuzņēmumu Lietuvā.

Atslēdzies reno

« Atbilde #1718 : 2023. gada 18. maijs, 16:07:25 »
 un lietus mākoņu regulētājs

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1719 : 2023. gada 18. maijs, 17:48:30 »
Labi, ka ne maitasuzņēmumu...
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1720 : 2023. gada 18. maijs, 18:08:56 »
Maitas un mākoņstūmēji

Atslēdzies reno

« Atbilde #1721 : 2023. gada 06. jūnijs, 09:12:15 »
     -tiesībpolitisks  lojalitātes pienākuma pozitivēšanas  mērķis  - man patīk šie jaunie vārdi. Es arī iešu dārzā pozitivēties. Man ir aizdomas, ka zemesvēži neizprot tiesībpolitisko lojalitāti

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #1722 : 2023. gada 06. jūnijs, 13:08:47 »
     -tiesībpolitisks  lojalitātes pienākuma pozitivēšanas  mērķis  - man patīk šie jaunie vārdi. Es arī iešu dārzā pozitivēties. Man ir aizdomas, ka zemesvēži neizprot tiesībpolitisko lojalitāti
Kad lasu ko tamlīdzīgu, manas smadzenes vienkārši atsakās to visu uztvert. It kā uzrakstīts latviski, bet saprotams nav.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1723 : 2023. gada 06. jūnijs, 13:24:59 »
Kad lasu ko tamlīdzīgu, manas smadzenes vienkārši atsakās to visu uztvert. It kā uzrakstīts latviski, bet saprotams nav.

...tiktu Pinto par prezidenti, ne to vien dzirdētu... viņa debatēs apmēram šitā laida... un ko piesiesi?? tur nav neviena nepareiza vārda, jēgas gan arī nav :D

Atslēdzies reno

« Atbilde #1724 : 2023. gada 09. jūnijs, 08:55:19 »
NRA -Tomēr meteorologs mierina, ka par spīti vēsākam laikam brīvdienās, nākamā nedēļa atkal atnāks ar kārtīgu siltumiņu, kas izraisīs vēl lielāku sausumu nekā ir līdz šim.

Cik mīļi un mierinoši :f-palm: