Autors Tēma: Ziņas raksta Mazsmadzeņu Kretīni  (Lasīts 259796 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Atb: Ziņas raksta Mazsmadzeņu Kretīni
« Atbilde #15 : 2015. gada 03. aprīlis, 08:22:34 »
Dienā tāpat visādi brīnumi gadās, sevišķi virsrakstos.Uzdevumu par dramatiskiem virsrakstiem pilda, bet dažreiz nezini smieties vai ārdīties

Atslēdzies tex

« Atbilde #16 : 2015. gada 03. aprīlis, 12:59:13 »
Nākamias sviests : http://www.tvnet.lv/zinas/kriminalzinas/554480-atrasts_no_olaines_cietuma_izbegusais_noziedznieks
sākumā virsraksta un pirmo rindkopu būtība, ka noziedznieks noķerts. Tas labi.
Bet pielikta arī bilde un apraksts ar tekstu, ka tiek meklēts tālākajās rindkopās.... Tad ir noķerts vai vēl vajag meklēt? Toč stulbi iekopēts no agrākiem rakstiem  :banhead:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #17 : 2015. gada 03. aprīlis, 13:04:12 »
Vai nu tur baigaa dziituve, kaa es saku, konveijers, kad cilveekam nav laika vai iespeeju paarbaudiit, ko sacep, vai nu arii pilniigs po par veicamo darbu.

Abi varianti suunaini

« Atbilde #18 : 2015. gada 03. aprīlis, 13:35:21 »
Es balsotu par pilnīgu po - šitā attieksme diemžēl kļūst aizvien vairāk izplatīta un mani kā apzinīgu ļautiņu vienkārši dzen vājprātā, jo īpaši ņemot vērā, ka man ar tādiem "šā tā, ka tik būtu" raksteļiem ir jāstrādā   :computer:   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #19 : 2015. gada 03. aprīlis, 14:00:16 »
konveijers, kad cilveekam nav laika vai iespeeju paarbaudiit, ko sacep
Cik tad jaunu rakstu dienā ir portālos? Nu, vienīgi, ja 3 darbinieki apkalpo visus LV portālus vienlaikus..

Atslēdzies tex

« Atbilde #20 : 2015. gada 03. aprīlis, 14:36:01 »
Tur tik tiešām tā varētu būt, ka apollo un tvneta visas ziņas sakompilē 2-4clv...

Atriebos tām mĀrketinga uselessajām personām. Safari adblock švaki bloķēja. Uzliku ClickToPlugin extensionu. Viss: ne apollo, ne tvnetā vairs reklāmu nav :) :P

Atslēdzies Tille

« Atbilde #21 : 2015. gada 04. aprīlis, 16:40:29 »
Es nez, man rādās vai kā, bet burti rakstos izskatās dikti lieli, nu vismaz Delfos noteikti

Atslēdzies Broms

« Atbilde #22 : 2015. gada 06. aprīlis, 11:09:16 »
Pirms pāris dienām fonā gāja raidījums TE! Vakar vai aizvakar?

Varbūt kāds vēl skatījās un var mani nomierināt un pateikt, ka es pārklausījos..
Sižeta pieteikumā sadzirdēju blondās beibes stāstījumu, ka kāds no raidījuma veidotājiem došoties uz apdzìvotu vietu, kas atrodas "Latvijas ziemeļu puslodē".        !@#$

Es taču nepareizi saklausīju un viņa tā nemaz neteica, vai ne?! Nu lūdzu :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #23 : 2015. gada 06. aprīlis, 11:17:42 »
Pirms pāris dienām fonā gāja raidījums TE! Vakar vai aizvakar?

Varbūt kāds vēl skatījās un var mani nomierināt un pateikt, ka es pārklausījos..
Sižeta pieteikumā sadzirdēju blondās beibes stāstījumu, ka kāds no raidījuma veidotājiem došoties uz apdzìvotu vietu, kas atrodas "Latvijas ziemeļu puslodē".        !@#$

Es taču nepareizi saklausīju un viņa tā nemaz neteica, vai ne?! Nu lūdzu :)
Viņiem arī pāarējais visu sižetu pieteikums bija par dievišķīga brīnumiem, sunīti, kas lido, tad Latvijas dienvidu puslodē vēl nebija tas trakākais.... Kkādi speciāli debilizējoši teksti, IMO pat maziem bērniem un garīgi atpalikušajiem par traku
http://ltv.lsm.lv/lv/raksts/02.04.2015-lv-jaunatklasanas-raidijums-te.id46894/

Atslēdzies Minne

« Atbilde #24 : 2015. gada 06. aprīlis, 11:33:14 »
Mani tur reaali besii laukaa taa Maara (laikam nejaucu). Skaista meitene, bet tie vinjas "Vauuuu!"katraa otrajaa teikumaa un muuzhiigi ieplestaa mute...rrrr :banhead:

Atslēdzies Tille

« Atbilde #25 : 2015. gada 06. aprīlis, 11:39:09 »
Mani tur reaali besii laukaa taa Maara (laikam nejaucu). Skaista meitene, bet tie vinjas "Vauuuu!"katraa otrajaa teikumaa un muuzhiigi ieplestaa mute...rrrr :banhead:
Spriežot pēc viņas punča, ilgi mums vairs nenāksies ciest :), lai gan figviņzin, ko ar tām jaunajām māmiņām var zināt ....

Atslēdzies Broms

« Atbilde #26 : 2015. gada 06. aprīlis, 11:45:53 »
Spriežot pēc viņas punča, ilgi mums vairs nenāksies ciest :), lai gan figviņzin, ko ar tām jaunajām māmiņām var zināt ....

Tātad drīz būs jauns pamperu raidījums :D

Atslēdzies Camma

« Atbilde #27 : 2015. gada 06. aprīlis, 16:59:55 »
Lai vai cik mazsmadzeņoti radījumi to bulšitu arī nerakstītu, takš atrodās vēl bezsmadzeņaināki, kuri lasa un ņem par pilnu...
Visus sakost!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #28 : 2015. gada 06. aprīlis, 17:15:31 »
Lai vai cik mazsmadzeņoti radījumi to bulšitu arī nerakstītu, takš atrodās vēl bezsmadzeņaināki, kuri lasa un ņem par pilnu...

Ieteiksi skatīties TV? :D 
Vēl vairāk stulbuma, vēl vairāk ūdens plus konkrēti pakāsts laiks, gaidot, kad reklāmas paies. Portālos vismaz pa diagonāli var izlasīt to, kas ir interesants un mazliet noderīgs (reizēm ir tīri veselīgi izlasīt par jauniem likumiem un nodokļiem, nevis par to uzzināt no VID draudu vēstules :D), bet pārējo ignorēt.
Kāda vēl ir iespēja uzzināt šo to vajadzīgu? Latvijas Vēstnesis? :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #29 : 2015. gada 06. aprīlis, 17:22:35 »
TV neskatos - nav kā suga. Bet ar ziņām viena bēdu leja - smadzenes izmežģīsi, kamēr sēnalas atsijāsi un to graudu atradīsi.... Riebj tā uzstājīgā bulšita bāzšana pirmajās rindās - par to piemuģīto peni takš vēl nav rimušies! Te nu secinājums uzprasās - vai tiešam tik daudziem tas tik ļoti interesē? Ir vajadzība? Žēl, par intelekta pārstādīšanu neko nerunā...
Visus sakost!