Autors Tēma: Ziņas raksta Mazsmadzeņu Kretīni  (Lasīts 260548 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broms

Atb: Ziņas raksta Mazsmadzeņu Kretīni
« Atbilde #30 : 2015. gada 06. aprīlis, 17:40:02 »
Lai vai cik mazsmadzeņoti radījumi to bulšitu arī nerakstītu, takš atrodās vēl bezsmadzeņaināki, kuri lasa un ņem par pilnu...

Piem. http://sejas.tvnet.lv/
Ja nelieto kkādu pop up  bloķētāju, tad šitādi sūdi mēdz izlekt. Reizēm ņirdziens nāk par saturu, bet biežāk vēlme raudāt mijas ar dusmām. Par ko auditoriju uzskata itamie ...nu hvz kas, jo pat  nosaucot šos par žurnaļugām, vērtējums būtu nepelnīti augsts. Jamiem pilnīgi visi ir slavenības :D
Bet ja jau ir lapa, tad kliku skaits laikam jau liecina par pietiekamu apmeklētību.
Kāda ir šīs konkrētās lapas mērķauditorija? Kāds ir šīs lapas veidošananas finansiālais pamatojums? Reklāmdevēji? Es neredzu nevienu reklāmu :)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #31 : 2015. gada 07. aprīlis, 10:49:10 »
Man jaunajaas tendencees besii
1) raksta sadaliishana ashpadsmit apakshdaljaas, katra dalja atsevishji klikshkjinaama
2) unikaali! Shokeejoshi! Juus neticeesiet, ko vinji atklaaja! pie katra s....a...
jaaiet nervu teeja iedzert...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #32 : 2015. gada 07. aprīlis, 10:53:12 »
No vairuma negāciju izvairos, sekojot medijiem tviterī. Tur parasti ieliek saites ne uz katru "zvaigzne palielināja/samazināja krūtis", bet aktuālāko.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #33 : 2015. gada 07. aprīlis, 18:46:48 »
"Bijušais ārlietu ministrs intervijā paskaidroja, ka apmēram 50% laulību tiek šķirtas"
(apollo)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #34 : 2015. gada 07. aprīlis, 19:16:43 »
Ukrainas prezidenta Petro Porošenko dēla vadītā automašīna iesaistīta autokatastrofā (...).Neviens negadījumā nav cietis, abām automašīnām nodarīti nenozīmīgi bojājumi.

apollo, protams

Atslēdzies Camma

« Atbilde #35 : 2015. gada 07. aprīlis, 20:19:51 »
Uzmanību! Grandioza ziņa!

Noskaties: Neimars izšņauc puņķus virsū pretiniekam

Tvnec
 :icecream: :icecream: :icecream:
Visus sakost!

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #36 : 2015. gada 08. aprīlis, 07:37:20 »
šorīt bija labs raksts- anālais sekss kristiešiem !

Atslēdzies tex

« Atbilde #37 : 2015. gada 08. aprīlis, 08:36:05 »
Ko?! vai tiešām džekiem ar šādu vēlmi ieteica doties tieši pie katoļu mācītāja?!
Tad tiešām labs raksts :D

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #38 : 2015. gada 08. aprīlis, 09:20:59 »
http://www.ebaznica.lv/analais-sekss-kristiesiem-23367/

...es ir beikc... ...nee, nu es zinaaju, ka taa dara, bet...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #39 : 2015. gada 08. aprīlis, 09:37:49 »

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #40 : 2015. gada 08. aprīlis, 09:42:56 »

Nez, kas koorporācijai nepatīk - baznīca, kristieši vai anālais sekss. Bet atvērt lapu neļāva  :blushing:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #41 : 2015. gada 08. aprīlis, 11:41:39 »
"policijā sākts kriminālprocess par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei."
(delfi)
Nē, nu var jau būt, ka loģiski - pavisam nodurt nebija gribējis, tikai padurstīt :(

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #42 : 2015. gada 08. aprīlis, 11:49:54 »
vēl ltv rīta panorāmā lasīju , ka wizzair tagad varot iegādāties sēdvietas ! varētu padomāt ,ka visu laiku tamburā  kājās stāvējuši un pīpējuši ! es izvēlētos rakstīt - iespēja iegādāties konkrētu sēdvietu.

Atslēdzies tex

« Atbilde #43 : 2015. gada 08. aprīlis, 11:57:18 »

hmmm un ko lai te tagad reliģiozie homofobi saka. Tas tak nemaz neesot sex - tātad visi geji nevainīgi svētie un velti zaimoti :D

Atslēdzies tex

« Atbilde #44 : 2015. gada 08. aprīlis, 12:02:19 »
"policijā sākts kriminālprocess par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei."
(delfi)
Nē, nu var jau būt, ka loģiski - pavisam nodurt nebija gribējis, tikai padurstīt :(
Tauta parastā varbūt būs izbrīnīta, bet zinu kaeisu, kur upuris esot nodūries pats savā auto un ar 7 nažā dūrieniem. Un tā tā lieta arī palika. Biznesa partneris savāca biznesu, nelaiķa sievai atmeta kapeikas un silti ieteica nekur nerakāties, ja grib dzīvot... aha pats... bet LV "tiesību sargātāji" tiešām to tā arī atstāja.

Tā ka tas vien, ka neraksta, ka upuris nodūries pats, jau ir progress :D

Un cik daudziem kā nāves cēlonis ierakstīts sirds apstāšanās.... kgan nereti sirds vnk pirms nāves apstājas, bet īstais cēlonis pavisam cits,bet meklēt slinkums vai nav sajēgas