Autors Tēma: Lieldienu čušs...  (Lasīts 1977 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Lieldienu čušs...
« : 2015. gada 04. aprīlis, 17:29:57 »
Sakarā ar to, ka dzīvē esu daudz palaidnības darījis, nolēmu būt labiņš, ielādēju Maomobīlī veselu baru bērneļu un braucām uz Rīgu lieldienu zaķi ķircināt. Nu viss it kā kā parasti. Un tāds de ja vū iestājās. Kaut viens zaķis vai ola kādā parkā būtu, vismaz spekulanti cukurvistiņas būtu tirgojuši, vai Mēris būtu kādu raibu karodziņu pie trol. vadiem piekāris - nekā. Pilnīgs *&(*%^*($^&*&%$&*&*^(*^$%&.
Kā tas var būt? Es ko sajaucis esmu? Nav lieldienas? Jeb viss notiks uz Pareizticīgajām? Vo tje raz...

Atslēdzies Pūka

Re: Lieldienu čušs...
« Atbilde #1 : 2015. gada 04. aprīlis, 17:32:50 »
Pag, kaut kur noteikti ir pasākumu programma, vajadzētu būt kādām atrakcijām, ja ne dekorācijām! Varbūt par agru? Svētdien?

Atslēdzies reno

« Atbilde #2 : 2015. gada 04. aprīlis, 17:36:10 »
Ja tu kaut mazliet būtu...hm..kā lai pasaka... uzmanīgāks, tad zinātu, ka šodien ir Klusā sestdiena, kad Kristus kapā gulēja. Bet tu tingentangeļus sagribēji.

Var iedomāties, kas būtu par brēku, ja Ušaks būtu kaut ko tādu šodien sarīkojis -Mao varbūt  būtu sašutušo priekšgalā

Atslēdzies Mao

« Atbilde #3 : 2015. gada 04. aprīlis, 17:36:47 »
Es par dekorācijām - tām tak bij vismaz nedēļu jāstāv. Ā, viena ir - uz okupacijas muzeja liels "L I E L D I E N A S"...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #4 : 2015. gada 04. aprīlis, 17:37:45 »
Ja tu kaut mazliet būtu...hm..kā lai pasaka... uzmanīgāks, tad zinātu, ka šodien ir Klusā sestdiena, kad Kristus kapā gulēja. Bet tu tingentangeļus sagribēji.

Var iedomāties, kas būtu par brēku, ja Ušaks būtu kaut ko tādu šodien sarīkojis -Mao varbūt  būtu sašutušo priekšgalā

BET KUR DEKORĀCIJAS?

Atslēdzies reno

« Atbilde #5 : 2015. gada 04. aprīlis, 17:41:36 »
nu nezinu, kā jums tur rīgā -manā čuhonī visādas krāsainas olas pa skvēriem

Patiesībā tas jocīgais bālais plakāts ir tāds -lieldienas vajag -nu tad šejiet

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #6 : 2015. gada 04. aprīlis, 17:45:36 »
Mums gan te dzeltenas olas un caaliishi visos galos, es jau domaaju, ka pagaajusho sveetdien taas lieldienas, gribeeju jau kraasot olas.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #7 : 2015. gada 04. aprīlis, 17:50:12 »
Nu es tieši par to - citus gadus tak dekori čumēja un mudžēja. Jau iepriekš atvainojos ticīgajiem, kam var uz nerva uzkrist savlaicīgi izdekorēta pilsēta.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #8 : 2015. gada 04. aprīlis, 18:00:44 »
Pilsētu neapmeklēju, par dekorācijām nesēroju. 

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #9 : 2015. gada 04. aprīlis, 18:05:24 »
Tak jaataupa liidzeklji 9.maija pasaakumiem.

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #10 : 2015. gada 04. aprīlis, 18:08:11 »
Būtu Mao pats zaķi tēlojis :D zin kāds prieks būtu apkārtējiem :D

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #11 : 2015. gada 06. aprīlis, 17:42:39 »
Toties 5 dienu garumā Rīgā bija iespējams apmeklēt dažādus bezmaksas kultūras pasākumus un man tas liekas svarīgāk, nekā kaut kur izvietotas liela izmēra kartona vai finiera olas dekorāciju veidā.
http://www.kultura.riga.lv/public/66202.html
(Dmž pati gan nebiju ne uz vienu no šiem pasākumiem, bet vismaz pāris no tiem labprāt būtu nobaudījusi).

Atslēdzies Mao

« Atbilde #12 : 2015. gada 06. aprīlis, 19:10:07 »
Jā, koncepcija nav sliktākā.

P.s.  Pasākumu norises grafiku un vietu plakātu arī nebij.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #13 : 2015. gada 06. aprīlis, 19:17:01 »
BIJA GAN ! Un jau pasen ! Sab.trans.pieturu nojumēs, kur izliek plakātus ! Pati jau vismaz pirms 2 ned.izlasīju.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #14 : 2015. gada 06. aprīlis, 19:50:11 »
Ā! TAGADIŅ VAIRS AR SABIEDRISKO NAV IZDEVĪGI...   :cry: