Autors Tēma: Cik samudrītu vāģi jums gribētos?  (Lasīts 5312 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Cik samudrītu vāģi jums gribētos?
« : 2015. gada 06. aprīlis, 20:39:07 »
Vot. Beidzot tas brīdis ir klāt pa īstam - vajag jaunu braucekli. Pavisam jaunu no dīleriem neņemšu, kaut atļauties varētu. Pateikšu kāpēc - negribu neko superkrutu ar navarotiem kas mani galīgi neiekustina.
Zinu, ko gribētu, bet zinu arī, ka tas tik sapņos piepildāms. Gribētu volvo V70 un trīsasu studebekkera krustojumu! Volvo ērtības un studebekkera prastumu.
Visus sakost!

Atslēdzies Betons

Re: Cik samudrītu vāģi jums gribētos?
« Atbilde #1 : 2015. gada 06. aprīlis, 20:56:06 »
tad ņem to pašu volvo. Būs labi. Bet netici nevienam, kamēr neesi auto vēsturi pie dīlera pārbaudījusi.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #2 : 2015. gada 06. aprīlis, 20:56:51 »
P.S. Studebekeram bija 2x sajūgs jāspiež. Sinhronizatoru nema

Atslēdzies Camma

« Atbilde #3 : 2015. gada 06. aprīlis, 21:08:41 »
Aha, studebekkers bez elektronikas... ar koka beņķi... un bez stūres pastiprinātāja...
Par dīleriem runājot - tos kantorus iešu ar līkumu. Sūds uz kociņa tas ir. Neko nemāk un neko nevar. Ja akurāt kāds lormaks kritīs nost, meibī nomainīs. Bet tikai ne to, kas ar elektroniku saistīts! Mana pieredze ar toijotu un vesmotoru... ar škodu un karlo... fordu un ... nedz krāsnis, nedz beņķu sildīšanu, nedz degvielas pedevi.. neko nav bijuši spējīgi salabot.
Visus sakost!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #4 : 2015. gada 06. aprīlis, 21:10:39 »
Tu gan traki mashiinas lauz!  :smoker:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #5 : 2015. gada 06. aprīlis, 21:19:23 »
Nu ja 5000 km menesī tik pēc ofic. degvielas atskaitēm... tad šad tad kāda arī salūst. Krāsns un beņķi bija problemātiski jau no pirkšanas - garantijas remontos vien dzīvojās. Tā kā nebija mirstamvainas, tad tā i di@sās gadiem. Kuram tad būs laiks katru nedēļu 2 dienas servisā tupēt? Turklāt - bezjēgā...
Visus sakost!

Atslēdzies Betons

« Atbilde #6 : 2015. gada 07. aprīlis, 08:50:34 »

Par dīleriem runājot - tos kantorus iešu ar līkumu.

Nesaki tā. Tikai pie viņiem varēsi pārliecināties, vai Tavs iecerētais nav jau galīgi nodzīts kleperis ar attītu odometru

Atslēdzies tex

« Atbilde #7 : 2015. gada 07. aprīlis, 09:55:13 »
Par tēmas jautājumu: it depends, ...kurš maksās par uzturēšanu... Ja firma, tad pašbraucošs robots ar visiem iespējamiem vipendroniem, ja es, tad pēc iespējas vnk...

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #8 : 2015. gada 07. aprīlis, 10:06:44 »
Mūsdienās mašīnu bez 2 kompjiem, kura jaunāka par 10 gadiem nopirkt nevar

Atslēdzies Camma

« Atbilde #9 : 2015. gada 07. aprīlis, 10:35:56 »
tex - un tad Tu būtu ar mieru saukt evakuatoru un onkuļus ar lauzni, lai izdabūtu vāģi no garāžas, jo šams nospriedis, ka stenderes ir tantuks ar ķeseli? es gan negribu, lai vāģis mēra manu asins un intraokulāro spiedienu, nosaka "holeste(r)īna" skaitli, olbaltumu urīnā un pēdas sviedrējuma pakāpi... un pasaka - "madam, jūs nekur nebrauksiet, jo neesat šodien pietiekami pačurājusi!"
Visus sakost!

Atslēdzies alex

« Atbilde #10 : 2015. gada 07. aprīlis, 12:07:44 »
Ja pavadi daudz laika mašīnā, tad svarīgi, manuprāt, ir komforta elementi- klimats, el.logi, centrālā atslēga, navigators, mūzika, multistūre. četri riteņi, motors un ātrumkārba ir visiem auto un nelūztošu auto dabā nav ;)

Atslēdzies tex

« Atbilde #11 : 2015. gada 07. aprīlis, 14:22:25 »
Ir jau arī labas fīčas.
Iedomājies, tiešām tantuks ar ķeseli mēģina nozvetēt auto, kad esi nometusi pa mēmajiem un to aplamā vietā izlēkušo babuli tomēr nenobraukusi... Piemēram izstiepjas ķepa un konfiscē ķeseli :) vai atvēsina babuli ar ūdens šalti :)

Atslēdzies surikāts

« Atbilde #12 : 2015. gada 07. aprīlis, 16:22:26 »
Klau, Beton, kā tur īsti ir ar to vēsturi pie dīleriem - ja es noskatu auto kaut vai tajā pašā ss-ā, tad Latvijā esošs dīleris man varēs pastāstīt konkrētā mašiņa CV no dzimšanas, neatkarīgi no pirmās reģistrācijas valsts ?
Un kas tajā vēsturē ietilpst - tikai nobraukums, vai arī visi iepriekšējie remonti un visu iepriekšējo TA piezīmes ?

Atslēdzies Betons

« Atbilde #13 : 2015. gada 07. aprīlis, 16:27:25 »
Ja mašiņa ir tikusi apkopta pie oficiālā dīlera jebkur ES, tad vairumā gadījumu šo infu ar nobraukuma fiksējumiem no vietējā oficiālā dīlera par attiecīgu atlīdzību var dabūt. Arī infu par veiktajiem remontiem. To pārbauda pēc VIN numura.
TA piezīmes gan tikai vietējās ir dabūjamas.

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #14 : 2015. gada 07. aprīlis, 16:33:05 »
Tā gan naf....Ja auto pie dīlera pēdējo reizi mainija eļļu pie 100 tk, tad ko viņš ar auto darija līdz šodienas 250 tk nezina neviens dīleris izņemot pārdevējs :P