Autors Tēma: Tvaika slota  (Lasīts 7487 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Tvaika slota
« : 2015. gada 07. aprīlis, 10:00:46 »
Esmu sasniegusi kritisko robežu.  :angry:
Sausā uzkopšana vairs netiek galā ar mana pūkulāča spalvām, iedomājos, ka vrb tvaika slota palīdzētu kkā savaldīt uz grīdas valdošo haosu.
Ir lētas slotas un dārgas, ar ko atšķiras? Jums ir?

Atslēdzies ragana

Re: Tvaika slota
« Atbilde #1 : 2015. gada 07. aprīlis, 10:01:57 »
Kā gan tvaika slota spēj labāk savākt zvēruļa spalvas par parastu putekļusūcēju? Tur jau viss savelsies voilokā.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #2 : 2015. gada 07. aprīlis, 10:06:19 »
no flīzēm palīdz - vispirms ar putekļu sūcēju, pēc tam ar "slapjo lupatu" viss savācās, + notvaicējās arī pēdu nospiedumi utt. Nekad nebija bijusi tik tīra grīda kā tad, kad nopirku tvaika slotu.
Tā kā neiznāju vai patīks/būs jēga, tad pirku no rokas lietotu pavecu topšopu. ir ok arī tas.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #3 : 2015. gada 07. aprīlis, 10:10:21 »
Putekļsūcējs vien vairs nepalīdz. Tāpat kkas aizpūšas. Vajag kko mitru. Nezinu, ir mitrie putekļsūcēji?

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #4 : 2015. gada 07. aprīlis, 10:13:50 »
ir. Bija tas prieks strādāt ar vienu tādu, kas der arī mēbelēm - liels skaļš aparāts. bet - viņ'nesūt uz iekšu, ja neuzbrauc akurāt virsū spalvai. Tas pats atties arī uz tvaika slotu - tur, kur ties virsū/klāt ar slapjo galu, tur savāc. Blakus esošo spalvu atstās.

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #5 : 2015. gada 07. aprīlis, 10:45:25 »
Ja kaķi papriekšu apstrādā ar putekļusūcēju un pēc tam ar tvaika slotu tad nekādas spalvas apkārt nelidināsies :D

Atslēdzies Mango

« Atbilde #6 : 2015. gada 07. aprīlis, 10:47:13 »
Kko ideālu neceru atrast, bet vismaz. Kolēģei divi sīkie, nopirka lielo slotu un mazo, ļoti labi vācot šmuci pēc viņu izdarībām. Tā nu gribu cerēt, ka tas varētu būt arī mans glābšanas salmiņš.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #7 : 2015. gada 07. aprīlis, 10:48:38 »
Ja kaķi papriekšu apstrādā ar putekļusūcēju un pēc tam ar tvaika slotu tad nekādas spalvas apkārt nelidināsies :D

Diemžēl lidinās gan.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #8 : 2015. gada 07. aprīlis, 10:51:52 »
Lai nebūtu spalvu, minku vajag regulāri skūt :)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #9 : 2015. gada 07. aprīlis, 10:57:28 »
i-robis?

Atslēdzies Mango

« Atbilde #10 : 2015. gada 07. aprīlis, 11:22:30 »
irobim mēbeles traucēs. Neizbraukās visur, kur vajag.

Atslēdzies rutta

« Atbilde #11 : 2015. gada 07. aprīlis, 12:34:34 »
Vispirms ar put.sūcēju un pēc tam ar to slotu.
Daudz tīrāks paliek pēc mūsu bosika.

Atslēdzies danu

« Atbilde #12 : 2015. gada 07. aprīlis, 12:37:24 »
I-robis nebūs labākais varinats. Regulāri darbinu putekļusūcēju, parasto, bet pieļauju,ka mitrais ir labāks.
Vēl esmu pasākusi ķemmēt savu kaķi. Zooveikalā nopirku speciālo suku- ļoti labi izķemmē visas plinkas un "atmirušās" spalvas,

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #13 : 2015. gada 07. aprīlis, 12:39:39 »
Man bija. Un ir vēl joprojām, tik negribas vairs ņemties, jo tvaika padeves regulācija nojukusi. Sanāk ļoti slapja grīda un pēc tam jāpārslauka ar sausu lupatu.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #14 : 2015. gada 07. aprīlis, 12:42:14 »
Vēl esmu pasākusi ķemmēt savu kaķi. Zooveikalā nopirku speciālo suku- ļoti labi izķemmē visas plinkas un "atmirušās" spalvas,
klau - tas ir tas furminators? Vai garspalvainam der?