Autors Tēma: sildīti ēdieni  (Lasīts 4726 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

viesmiiliigs

• Viesi
Re: sildīti ēdieni
« Atbilde #30 : 2015. gada 08. aprīlis, 20:36:55 »
Vientuļā vecāka idille.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #31 : 2015. gada 08. aprīlis, 20:39:21 »
 Nu gan, jā. Es tikai pašu procesu rēķināju, ne papildapstākļus. Tad var arī 4 kartupeļi 7 min mizoties  :)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #32 : 2015. gada 08. aprīlis, 20:42:19 »
paliekam moš pie tā, ka katram savs?

Pilnībā piekrītu. Neredzu ne jēgu, ne vajadzību vienam otru pārliecināt par ēdiena sildīšanu vai nesildīšanu. Te nav mājturības stunda skolā, kur vēl jauniešiem var kaut ko iestāstīt, jo pieaugušiem cilvēkiem pašiem prāts un arī savi ieradumi nostabilizējušies.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #33 : 2015. gada 08. aprīlis, 20:47:11 »
Vientuļā vecāka idille.
Errors pieņēmumā. :D
Bet arī tad, kad vīrs ir mājās, sīkiem ir pilnīgi negrozāmas preferences, kam uzmākties ar savām skabargām/zīmējumiem/spēlēm utt. Izvēle ir pieciest viņu pašizklaidēšanos vai nolikt pie TV, - tātad reāli izvēles nav. Tā ka jebkāda ēdienu gatavošana (un jebkurš darbs) labākajā gadījumā ir ar atspārdīšanos, sliktākajā - ķēzu laiku un "darām kopā".

Bet tas nav par tēmu.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #34 : 2015. gada 08. aprīlis, 20:59:14 »
Nu ja, ir jau tā, kā Emīlija teica - katram savs. Un katram ģimenes modelim. Ja tagad varu atļauties negatavot 3 dienas uz priekšu, tad pirms 20 gadiem darīju to pašu, ko Trix. Sīko dēļ, jo nāca aukle un ēdamais nākamajai dienai bija manā ziņā.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #35 : 2015. gada 08. aprīlis, 21:01:46 »
Interesanti vinji tur kaitiigumu izveerteejushi... ja jau vistu, olas un seenes nav veelams otrreiz karseet deelj obv struktuuras mainjas, nav skaidrs, kaapeec tas neattiecas uz citaam galjaam un ziviim, arii paakshaugiem... ja mineetie draazenji deelj nitriitiem, nu tad jau lielaakaa dalja daarzenju, ne shie vien... ...ieteikums seleriju vilkt laukaa no sildaamaas zupas vien ir ko veerts :D ...

...kartulelju "vieglo toksiskumu" vsp nav pamatojushi...

Lūk, par šo arī bija jautājums, kas izvērtās diskusijā par to, cik kuram laika gatavot un patīk vai nepatīk sildīts ēdiens.
Varbūt vajadzēja likt tēmā pie īgņošanās par bezsmadzeņu ziņu gatavotājem.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #36 : 2015. gada 08. aprīlis, 21:03:41 »
Bet tici man, "darot kopā", tu laiku neķēzi. Man vecākā tagad visu laiku pārmet, ka nav bijis ļauts ar mammu kopā virtuvē tusēt.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #37 : 2015. gada 08. aprīlis, 21:12:33 »
Spaarka

...a ja nje chital no mnenije imeju?...

...es par sevi, jo pirmo komentu izdvesu pirms rakstam uzduuros...

Atslēdzies rutta

« Atbilde #38 : 2015. gada 08. aprīlis, 21:17:22 »
Aha, lai tik pamēģina neēst uzsildītu ēdienu  :evil:

Atslēdzies Mango

« Atbilde #39 : 2015. gada 09. aprīlis, 08:47:17 »
Par seleriju - vnm ņemu ārā, bez pamatojuma, liekas, ka tā jādara. Izrādās, pamatojums IR! :D

Atslēdzies Betons

« Atbilde #40 : 2015. gada 09. aprīlis, 08:55:54 »
Ēst tak jātaisa tikai brīvdienās (ja tup mājās). Atlikumu, ja kādam briesmīgi vajag, lai katrs pats silda darbdienu vakarā. Visi tāpat dabū siltas pusdienas skolā vai darbā. Vakarā var salasīt kaut ko uz maizēm, nafig pačkāties ar siltajiem?

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #41 : 2015. gada 09. aprīlis, 08:58:19 »
Visi tāpat dabū siltas pusdienas skolā vai darbā.

Tā nu uzreiz visi...? :) Šitas no sērijas "visi latvieši, visi zina"

A ņifiga ne visi. Un es labāk uzsildu virtuvē vakardienas plovu vai pupiņzupu, nevis eju uz kādu ēdnīcu, kur viss "svaigs".

Atslēdzies Betons

« Atbilde #42 : 2015. gada 09. aprīlis, 09:03:34 »
Visi tāpat dabū siltas pusdienas skolā vai darbā.

Tā nu uzreiz visi...? :) Šitas no sērijas "visi latvieši, visi zina"

A ņifiga ne visi. Un es labāk uzsildu virtuvē vakardienas plovu vai pupiņzupu, nevis eju uz kādu ēdnīcu, kur viss "svaigs".

paranoja katram sava  :big_hug:

Atslēdzies tex

« Atbilde #43 : 2015. gada 09. aprīlis, 09:10:51 »
Famīlijai ir jāstrādā,  jāatrodas skolā, pulciņos.  Ja nē, tas, kurš mājās, arī gatavo sev pusdienas. Brokastīs zupu ar nestrēbsi.
:D ja nekā cita nebūs, un kā vēl strēbsi :D

Atslēdzies Betons

« Atbilde #44 : 2015. gada 09. aprīlis, 09:14:49 »
Famīlijai ir jāstrādā,  jāatrodas skolā, pulciņos.  Ja nē, tas, kurš mājās, arī gatavo sev pusdienas. Brokastīs zupu ar nestrēbsi.
:D ja nekā cita nebūs, un kā vēl strēbsi :D
Pareiza attieksme :)