Autors Tēma: Bavārija  (Lasīts 2192 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Afrora

Bavārija
« : 2015. gada 09. aprīlis, 12:40:42 »
ko ieteiksiet apskatīt?
ir iespēja uz dažām dienām aizskriet
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Luīze

Re: Bavārija
« Atbilde #1 : 2015. gada 09. aprīlis, 12:56:53 »
Man patīk tas gals, kas robežojas ar Austriju. Es, piemēram, brauktu uz Berhtesgādeni - tur ir gan kalni, gan skatāmi objekti, stundas laikā var ar vilcienu līdz Zalcburgai aizbraukt.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #2 : 2015. gada 09. aprīlis, 13:08:55 »
palūrēju.
viens no maniem variantiem bija Königssee netālu no tevis nosauktās vietas.
papētīšu kas tur i
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies diddly

« Atbilde #3 : 2015. gada 09. aprīlis, 13:12:23 »
Berhtesgādeni arī ieteiktu.

Ja nav būs,un gribas dzīvē redzēt pasaku pilīti-tad Neuschwansteinschloss būs īsti laikā. Vienīgi-biļetes ieejai labāk pirkt internetā,jo sāk uz vietas tirgot jau no rīta,un ir rindas,un ir seansi,kad uzreiz vari arī netikt iekša,bet pēc dažām stundam tikai.Turpat ir arī aiza,ar bailīgu tiltiņu,no kuras pili redz,jākapj gabaliņu kalnā.

Mittenwald-burvīga pilsētiņa,visas mājeles apgleznotas,viņi tur sacentušies. Skaista ainava kalnu pakājē.Noteikti jāredz.

Ja gribas augstāk kalnos-caur smuko Garmishpartenkirchen(var paēst) uz Zugspitze-iet gan trosu vagons,gan vilciens(ilgāk).Vācijas augstākā virsotne Alpos.

Vēl pa ceļam daži klosteri,nosaukumu neatceros.

Vsp,skaties kā saliksi maršrutu,no kuras puses brauksi,vai Minchenes-tad Mittenwlalde un pile.... jo Berhtesgārdene ir pie pašas Austrijas,kas tuvāk no Zalcburgas sasniedzama.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #4 : 2015. gada 09. aprīlis, 13:20:52 »
braukšu no augšas tā kā varu uz jebkuru pusi

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #5 : 2015. gada 09. aprīlis, 13:38:49 »
Pa Konigsee ir kuģīšu tūre ar vairākām pieturām, var izkāpt, visu izstaigāt un braukt tālāk. Pieturās ir pastaigu takas ar norādēm. Ja patīk pastaigas kalnos, tur visu dienu ir ko darīt. Un noteikti jānogaršo maize ar kūpinātu zivi, ko var nopirkt būdiņā blakus baznīcai.
Netālu no ezera ir Jennerbahn, ar ko var uzbraukt Jennera kalnā.
No objektiem Berhtesgādenē ir skatāmas sālsraktuves - Salzbergwerk, vēl var pamērcēties termālajos baseinos.
Vienīgais - es nezinu, kad viņiem tur sākas sezona, jo esmu bijusi tikai vasarā.

Otrs variants, ko iesaka Diddly - uz Garmišpartenkirheni un pa ceļam skatīt pilis arī ir labs. Izvēle pašas ziņā, jo visu šoreiz apvienot nevarēs.

Atslēdzies diddly

« Atbilde #6 : 2015. gada 09. aprīlis, 14:40:32 »
Ja uz Berhtesgādeni,tad netālu ir skaists Goldingenes ūdenskritums,bet tas jau sanāk iebraukt Austrijā.

Vispār saskumos pēc skaistās fāterlandes,sen nav būts  :sad_smiley:

Atslēdzies Mango

« Atbilde #7 : 2015. gada 09. aprīlis, 15:06:28 »
Arī izvēlētos Garmišparkenkirhen un Cūgšpic. Noišvānštein vīlos, nav nekāda sapņu pils, dzīvē pelēka un neinteresanta. Un Kõnigzē arī izvēlētos.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #8 : 2015. gada 09. aprīlis, 15:31:57 »
Noišvanšteina, manuprāt smukāka pa gabalu. Kas bijuši pilī Noišvanšteinai pretējās puses kalnā, vērtē, ka tā daudz iespaidīgāka, ne tik butaforiska.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #9 : 2015. gada 09. aprīlis, 15:55:36 »
Noišvanšteina, manuprāt smukāka pa gabalu. Kas bijuši pilī Noišvanšteinai pretējās puses kalnā, vērtē, ka tā daudz iespaidīgāka, ne tik butaforiska.

Šitam es varētu piekrist. :)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #10 : 2015. gada 09. aprīlis, 15:56:54 »
Jā. Pa gabalu labāk. Un nebojāt priekšstatu.
No pilīm man patika Linderhofa. Laikam tāpēc, ka tur audiogids latv.valodā un priekš tiem laikiem tas likās wow, joprojām liekas. :)
Ja par klosteriem, ir tāds Etāles kl.
Oberammerava maza, kokgriezumu pilsētiņa kalnu ielejā.

« Atbilde #11 : 2015. gada 09. aprīlis, 21:52:54 »

Tur netālu Roitē (Reutte)  atklāts pasaules garākais trosu tilts gājējiem - 405 m garais "Highline179",  savieno divas pilis - Klaudijas fortu vienā kalna galā un Erenbergas (Ehrenberg) pilsdrupas otrā.
Uz tā vienlaicīgi var atrasties pat 500 cilvēku. Pāriešana 8 eiro no galviņas. Toties skati iespaidīgi.
  http://www.highline179.com/en/the-bridge/

Dari ko darīdams, gan jau kaut kas sanāks.

Atslēdzies diddly

« Atbilde #12 : 2015. gada 10. aprīlis, 11:11:52 »
O! šito neesmu redzējusi,būs iemesls atkārtot Bavārijas apmeklējumu.Paldies MC!

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #13 : 2015. gada 12. aprīlis, 10:45:53 »
Pie Berhtesgādenes ir arī apskatāma Hitlera mītne kalnos - Kehlsteinhaus. Bet kā jau kalnos, tā strādā tikai vasaras sezonā - ātrākais no 9.maija (atkarībā no laika apstākļiem).
http://www.kehlsteinhaus.de/

Afrora, kad plāno braukt?

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #14 : 2015. gada 12. aprīlis, 12:09:13 »
maija beigās
bet tā jau nav viņa mītne, rakstīts, ka partijas dāvana vinam, bet apmeklējis reti.
doma gan laba, man ir vēl pāris ieteiktās vietas, būs drīzumā jāliek kopā maršruts