Autors Tēma: gribasspeeks II  (Lasīts 3083 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

gribasspeeks II
« : 2015. gada 09. aprīlis, 14:45:18 »
Kaut ar prof izgliitota, tiiri sevii nekad neesmu sapratusi sho jeedzienu... Aktualizeejaas purms paaris dienaam ... pie alus glaazes ar gados visai vecaaky kaiminju...
...juus taadi malachi, tik agri zaudeejaat vecaakus timeer abaam augstaakaa izgliitiiba... (dzirdu no fazhaadiem ljauzhiem ndesmito reizi dziivee(...
...es jej bogu kko nesaprotu- a man bi baigaa izveele? Nemaaciities? Nodzerties?...

..nu ni skaic, ka jaamaacaas.. ..ir vecaaku atbalsts, nav... ...jaamaacaas ta ir...

...kur tur fakin gribasspeeks?...

Atslēdzies Spārka

Re: gribasspeeks II
« Atbilde #1 : 2015. gada 09. aprīlis, 14:58:53 »
Ja tieši par izglītību, tad Tava neizpratne par teikto liecina, ka Tev nav bijušas īpašas "mācīšanās grūtības". Ir ļaudis, kam mācīties tiešām sagādā grūtības, un tad jāliek lietā gribasspēks.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #2 : 2015. gada 09. aprīlis, 16:05:39 »
Bljin, atkal ne tur... meegjinaaju pie pirmaa gribasspeeka traapiit :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #3 : 2015. gada 10. aprīlis, 19:31:38 »
No kā tad iztikāt, kamēr mācījāties?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #4 : 2015. gada 10. aprīlis, 19:36:57 »
Straadaajaam... shad tad man gadiijaas pat triis darbi vienlaikus...
nu, apgaadnieka zaudeejuma pensija arii, bet taa visu, saprotams, nesedza...

Atslēdzies kniepadata

« Atbilde #5 : 2015. gada 29. aprīlis, 12:52:31 »
Kaut ar prof izgliitota, tiiri sevii nekad neesmu sapratusi sho jeedzienu... Aktualizeejaas purms paaris dienaam ... pie alus glaazes ar gados visai vecaaky kaiminju...
...juus taadi malachi, tik agri zaudeejaat vecaakus timeer abaam augstaakaa izgliitiiba... (dzirdu no fazhaadiem ljauzhiem ndesmito reizi dziivee(...
...es jej bogu kko nesaprotu- a man bi baigaa izveele? Nemaaciities? Nodzerties?...

..nu ni skaic, ka jaamaacaas.. ..ir vecaaku atbalsts, nav... ...jaamaacaas ta ir...

Neviena teikuma bez kļūdām...un ar augstāko izglītību?
Nopietni, tiešām tas sakāmais ir tik steidzīgs, ka pat pārlasīt, ko uzdrukā, nav laika?

Atslēdzies itta

« Atbilde #6 : 2015. gada 29. aprīlis, 13:30:16 »

Neviena teikuma bez kļūdām...un ar augstāko izglītību?
Nopietni, tiešām tas sakāmais ir tik steidzīgs, ka pat pārlasīt, ko uzdrukā, nav laika?

Ja raksta atri un vel telefona tad par tadiem silumiem parasti nepiedoma, nav jau sacerejums vai oficials dokuments... nekjer krenkji...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

daddy

• Viesi
« Atbilde #7 : 2015. gada 29. aprīlis, 14:36:41 »

loģiski - tas, kāpēc Tu mācījies saucās mērķtiecība nevis gribasspēks :)  Gribasspēks palīdz sasniegt mērķi. Ja nav laba mērķa, tad ar gribasspēku vien nekā nvar sasniegt :)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #8 : 2015. gada 29. aprīlis, 14:41:15 »
Ja raksta atri un vel telefona tad par tadiem silumiem parasti nepiedoma, nav jau sacerejums vai oficials dokuments... nekjer krenkji...

Silums vai ne silums, bet IMHO nepārlasīt savu tekstu un iebliezt ar tādu daudzumu kļūdu, ka tekstu jau grūti saprast, liecina tikai par attieksmi pret tiem, kam tas jālasa.
Es visu atceros, Ričard...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #9 : 2015. gada 29. aprīlis, 14:47:40 »
Uzrakstīt ar kļūdām, bet uztverami, tā, ka jēga ir saprotama, ir +/- ok.

Bet, kad kļūdas + doma samudžināta tā, ka redzi pazīstamus vārdus, bet vienā tekstā nespēj tos sasiet - lūk tur jau ir smags variants.

daddy

• Viesi
« Atbilde #10 : 2015. gada 29. aprīlis, 14:48:49 »
KAS IR SILUMS??

iespējams, ka nevis attieksme pie vainas, bet mazs telefona ekrāniņš... tipa lasiet un saprotiet, ko man uzdāvināt! :)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #11 : 2015. gada 29. aprīlis, 14:56:37 »
"Silums" ir citāts no nepārlasītās aizstāvības runas, acīmredzot, domāts "sīkums". :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #12 : 2015. gada 30. aprīlis, 10:45:00 »
Man pofig... telefons neeerts, veel kko re redigjeet- neir manii motivaacija...

Un arii sakauneeshanaas par necienju nav...