Autors Tēma: Gandrīz ideālas vakariņas  (Lasīts 7038 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies baaciens

Gandrīz ideālas vakariņas
« : 2015. gada 09. aprīlis, 15:48:44 »
Nesapratu, kur šo pievienot, bet ... pieņemsim, ka virtuves gudrības arī ir māksla ;)

Tā nu noskatījos pagājušās nedēļas raidījumus ... biju pārsteigta par uzvarētāju, nezinu, bet šķiet, ka uzvarētāja viegli vīzdegunīga ...

Tagad esmu tikusi līdz šai nedēļai .... līdz operdziedātājai .... Mamma mia .....  :rat:

Raidījuma formāts šķiet OK, bet kur tos cilvēkus izrok?

Nē, es saprotu, problēma manā galvā, bet operdziedātaja panks? Nopietni? :) 

Un kas mani pārsteidz, fantastiskas latviešu valodas zināšanas. Malači! Par Agnesi īpašs prieks.

Pieslēdzies Spārka

Re: Gandrīz ideālas vakariņas
« Atbilde #1 : 2015. gada 09. aprīlis, 16:20:06 »
Nesapratu, kur šo pievienot
Pieņemsim, ka TV un citi mediji "dzīvo" pie mākslām - nevajag taču atsevišķu sadaļu (?).

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #2 : 2015. gada 09. aprīlis, 16:36:31 »
Nesapratu, kur šo pievienot
Pieņemsim, ka TV un citi mediji "dzīvo" pie mākslām - nevajag taču atsevišķu sadaļu (?).
Nē, nē .... tāpēc jau te iepēdoju, ka šeit var piešaut ;)

Atslēdzies true detective

« Atbilde #3 : 2015. gada 09. aprīlis, 17:46:07 »
es ar mazliet nošokējos par operdziedātājas vakariņām, parasti neskatos raidījumu, man ieteica noskatīties šito epizodi. nekas nav pret metālistiem, rokeriem utml, bet nu rīkot vakariņas šitādā bomžatnikā, kas izgleznots, lai izraisītu vemšanu, ēdot zivju kotletes. un šņabi piedāvāt musulmanim, sportistei un indiānim no Peru džungļiem. toties tie divi kadri stūrī izlaka pa sauso, saulesbriļļainais jau bija apdolbījies, kad viesi ieradās. operdziedātājai pat nepieleca palūgt viesus novilkt virsdrēbes, marokānietis ar nepratās pat cepuri novilkt. hmm...undergrounda māksla tika nesaprasta atkal, vismaz no manas puses nē.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #4 : 2015. gada 09. aprīlis, 17:49:32 »
O, peec shii apraksta liekas, ka kaut ko baigi eksotisko esmu palaidusi garaam. Taa jau taa vakarinju buushana neintereseetu, vismaz man, a shaads paveersiens uzreiz pieveersh uzmaniibu.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #5 : 2015. gada 09. aprīlis, 17:56:03 »
Nu šī nedēļa patiešām ir kaut kas ... Jo īpaši Juliana :D :rat:

« Atbilde #6 : 2015. gada 09. aprīlis, 18:00:40 »
Aha, es ar nospriedu, ka būs jāpaskatās šī nedēļa, kad pie mammas iekš TV ieraudzīju, kāda interesanta kompānija tur nolasījusies. Man liekas, tas marokānis savu tjubeteiku principā nevelk nost, laikam kaut kāda reliģiska padarīšana.
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #7 : 2015. gada 09. aprīlis, 18:03:32 »
Kur un cikos rāda?

« Atbilde #8 : 2015. gada 09. aprīlis, 18:06:09 »
jā, šis nedēļas kompānija ir raiba, operdziedātāja metāliste undergroundiste, boksere lesbiete, marokānis un Peru indiānis.

pa tv3 laikam, es noskatījos youtubā, sezona 8, epizode 5 ir tā šokējošākā līdz šim. 
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #9 : 2015. gada 09. aprīlis, 18:08:01 »
Te jau pilniigi taada raidiijuma reklaama iznaakusi, nu tik visas skatiisies.

« Atbilde #10 : 2015. gada 09. aprīlis, 18:09:53 »
Man liekas, tas marokānis savu tjubeteiku principā nevelk nost, laikam kaut kāda reliģiska padarīšana.

viņam galvā bija parasta adīta cepure nevis kaut kāda musulmaņu tjubiteika.

« Atbilde #11 : 2015. gada 09. aprīlis, 18:19:20 »
Es nav speciālists islama lietās, zinu tik, ka šamie mēdz staigāt tādās mazās tamborētās cepurītēs. Šitai laikam bija puķes virsū, mazums, kādu ticības atzaru tas var apzīmēt  :rofl:   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #12 : 2015. gada 09. aprīlis, 18:23:29 »
Ai, ko nu par shiem, tie tak cepuree un fufaikaa mieriigi eed, tak neceriet, ka nonjems galvassegu, driizaak briiniisies, kaapeec taa jaadara.

« Atbilde #13 : 2015. gada 09. aprīlis, 18:25:22 »
nu tak šis iepriekšējās vakariņās bija bez savas tjubiteikas, te acīmredzot šoks iestājies, ieraugot bomžatniku un divus staltus bāleliņus stūrī, glūnot uz šņabja pudeli ar kāru aci, nu i aizmirsās visas pieklājības normas.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #14 : 2015. gada 09. aprīlis, 18:28:09 »
Nu nav vinjam taada doma vai pieklaajiibas norma, ka nedriikst ar savu tradicionaalo cepuri pie galda.