Autors Tēma: Gandrīz ideālas vakariņas  (Lasīts 7017 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Re: Gandrīz ideālas vakariņas
« Atbilde #15 : 2015. gada 09. aprīlis, 18:39:54 »
Viņš arī savās mājās ēst taisīja un viesus uzņēma ar visu tjubeteiku galvā, uz šoku to nenorakstīsi. Vai nu reliģija, vai vienkārši nezina, ka pie mums nav pieņemts galvassegā pie galda sēsties. Es patiesībā nesaprotu ļaužus, kas tagad pēc jaunākās modes ar adītām micēm bez maz vai cauru gadu staigā arī pie mums.
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies true detective

« Atbilde #16 : 2015. gada 09. aprīlis, 18:43:58 »
kas bija tas auduma gabals ar Hitlera un Breivika feisiem metaļoru bomžatņikā?  karogs? galdauts?
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #17 : 2015. gada 09. aprīlis, 18:50:23 »
jā, šis nedēļas kompānija ir raiba, operdziedātāja metāliste undergroundiste, boksere lesbiete, marokānis un Peru indiānis.

pa tv3 laikam, es noskatījos youtubā, sezona 8, epizode 5 ir tā šokējošākā līdz šim. 

Kāpēc lesbiete????? Agnesei ir lieliska meita ....

« Atbilde #18 : 2015. gada 09. aprīlis, 18:58:56 »
Kāpēc lesbiete????? Agnesei ir lieliska meita ....

vai tad lesbiete nevar būt lieliska un citādi laba, forša utt? iespējams, ka nav lesbiete, un diezgan vīrīšķīga sporta veida ietekmē ir kļuvusi diezgan vīrišķīga, tas bija pirmais, kas ienāca prātā, ieraugot Agnesi. neskatoties uz to vai ir vai nav, viņa ir visfeinākā no šīs raibās kompānijas.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #19 : 2015. gada 09. aprīlis, 19:02:36 »
Neskatoties raidījumu, bet palasot te komentārus, sanāk, ka tā kompānija ir šokējošākā tikai dēļ tās 1 tjubitjeikas...  :rofl:

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #20 : 2015. gada 09. aprīlis, 19:11:55 »
Es sapratu, ka deelj taas operdziedaataajas..

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #22 : 2015. gada 09. aprīlis, 19:18:34 »
Taa boksere ir arii citos raidiijumos drusku paviideejusi, man liekas, vinja arii nesleepj, ka ir savaadaaka kaa citi, tas jau aciimredzams. Kaa cilveeks man vinja patiik, sakariiga un gudra.

« Atbilde #23 : 2015. gada 09. aprīlis, 19:20:24 »
nu lūk, skaidrs bija, ka lesbiete.

tjubiteika vai vienkāršā adītā ziemas cepure nav šokējošākais, bet gan bomžatniks, uz kuru operdīva atveda viesus ēst, latviešu bāleliņi metaļoras naciki vai kā nu viņi sevi dēvē, kas laka šņabi no lielām glāzēm un pamanijās izmest pa kādai sulīgai frāzei beigās, žēl, ka nocenzēja. un protams Hitlera, Breivika feisi.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #24 : 2015. gada 09. aprīlis, 19:49:12 »
Vipiem neticu, bet kaut kā sarūgtinājāt ...

Lai vai kā, nedalu cilvēkus pēc seksuālās orientācijas un šajā četriniekā viņa bija sakarīgākā  ;)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #25 : 2015. gada 09. aprīlis, 20:15:39 »

tjubiteika vai vienkāršā adītā ziemas cepure nav šokējošākais
Es tos secinājumus izdarīju pēc komentāru skaita par tjubitjeiku, bet saprotams, ka manis teiktais bija daļēji joks. :)

Atslēdzies rutta

« Atbilde #26 : 2015. gada 09. aprīlis, 20:35:48 »
Vispār operdziedātājas vakariņas bija kaut kas drausmīgs  :faint:
Pati teica, ka bija arī citi piedāvājumi, kur vest ciemiņus.
Un pateikt, ka, vot jums negaršo, bet es 5 stundas visu taisīju...
Kartupeļu biezputru un zivju kotletes...  :wtf:
Puiši tā arī ielasdrēbes nenovilka.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #27 : 2015. gada 09. aprīlis, 20:46:52 »
Pieņemsim, ka Aīda vai kas tur ... viņa ir ģeniāla, bet kā saimniece ... blāva... Skumji, ka raidījuma veidotāji neņēma vērā mākslinieces mazo pieredzi šajā lauciņā un atļāva "TIEM DIVIEM" palikt uzņemšanas brīdī ... iespējams viss būtu citādi ...

Man gan nesakarīga likās arī gatavošana pie vieniem "draugiem" un ēšana pie citiem "draugiem"...

« Atbilde #28 : 2015. gada 09. aprīlis, 21:06:08 »
Pieņemsim, ka Aīda vai kas tur ... viņa ir ģeniāla, bet kā saimniece ... blāva... Skumji, ka raidījuma veidotāji neņēma vērā mākslinieces mazo pieredzi šajā lauciņā

dīva tak teica, ka gadā vismaz pāris reizes uzņem viesus un gatavo ēst, tā kā pieredze viesu uzņemšanā kaut kāda ir, protams, ja viesi ir tādi kā tie divi kaktā, tad cita lieta. ar gudrību arī neizcēlās, ja zinot, ka viņas drugāni ir Breivika, Hitlera un tādu tipāžu pielūdzēji, aicina uz turieni viesus.  normālam cilvēkam mājās nav galdauts ar Hitlera un Breivika feisiem. es tiešām nesaprotu ko viņa gribēja parādīt? tos citādos, savādākos, nesaprastos undergrounda māksliniekus?

Atslēdzies rutta

« Atbilde #29 : 2015. gada 09. aprīlis, 21:13:29 »
Jā, tak teica, ka uzņemot pat līdz 30 viesiem.
Tad jau viņai jāsāk gatavot nedēļu iepriekš, ja kartupeļiem un kotletēm vajadzēja 5 stundas.