Autors Tēma: Gandrīz ideālas vakariņas  (Lasīts 7018 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Re: Gandrīz ideālas vakariņas
« Atbilde #30 : 2015. gada 09. aprīlis, 22:47:13 »
Noskatījos marokāni un peru. Boring.
Hmmm, tā ir sieviete izrādās. Ok...Agnese.
Julianu bail skatīties :D

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #31 : 2015. gada 09. aprīlis, 22:47:36 »
Paldies par reklāmu, kaut kās palaidu garām, jānoskatās!

Atslēdzies Mango

« Atbilde #32 : 2015. gada 09. aprīlis, 23:28:54 »
Es vairākas reizes pārklausījos, bet Agnese runā vīr.dzimtē, vtf???

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #33 : 2015. gada 09. aprīlis, 23:30:55 »
Taapeec, ka vinja juutas kaa viirietis.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #34 : 2015. gada 09. aprīlis, 23:34:23 »
Labi, pierunājāt. Jāuzmet man ar acis tai kompānijai ar tjubitjeiku un pārējām dīvainībām. :D

Atslēdzies hm@

« Atbilde #35 : 2015. gada 10. aprīlis, 12:57:53 »
eu, meitenes, kurā minūtē jāskatās , lai redzētu, kā panku operniece liek visai `četrotnei sēdēt bomžatņikā un dzert šņabi?
mēģinu uzmest aci tai PIEKTAJAI epizodei, bet man tur visi staigā pa tirgu vai boksējas, bet izskatās, ka vadošā ir tā boksere, nevis operdziedātāja? Es pareizi skatos?

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #36 : 2015. gada 10. aprīlis, 13:05:39 »
Es tālāk pat pirmo sēriju netiku un diez vai tikšu, vrb biju par daudz sacerējusies pēc šiem komentāriem vai kā :D , bet man tur nekas tāds ļoti īpatnējs vai interesants neizlikās, ieskaitot to pirmo viesu uzņēmēju -bokserieni, kura priekš tādām specifiskām un vīrišķīgām nodarbēm visādi citādi izlikās pat sievišķīga.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #37 : 2015. gada 10. aprīlis, 13:10:52 »
es sapratu, ka jāskatās piektā epizode? ( par kādu skatīšanos no 1.sērijas tu runā:)  tur viss ir tik vienveidīgs, tie komentāri arī nav mainījušies, cik esmu pirms ķada laika drusku uzmetusi aci :) )

Bet mana piektajā epizodē arī boksere uzņem. Vai arī kāda cita epizode jāskatās? palīgā

« Atbilde #38 : 2015. gada 10. aprīlis, 13:15:33 »
Panku variants bija otrdienas raidījumā, laikam sanāk šīs sezonas 6.epizode, ja tev 5.ajā galvenā bija boksere. Es gan esmu pazīstama ar šādām subkultūrām, nu bet 3x padomātu, pirms vest uz tādu vietu cilvēkus, par kuriem no pirmā vakara ir skaidrs, ka viņi drīzāk būs šokā, nevis sajūsmā. Un neiedomāties jau laicīgi iepirkt vēl vienu pudeli šnabja spešalī priekš po žižņi paģirainajiem saimniekiem, lai aizvāktu viņus no kadra  :fubar:  Vārdsakot, dāmīte savā tieksmē pazīmēties aizmirsa, ka raidījuma uzstādījums ir rūpēties par viesu labsajūtu. Ja vien, protams, producenti nebija nolēmuši piešķirt raidījumam drusku asuma, mācoties no krievu Zvanij Užin, kur parasti saliek kopā tādus personāžus, ka rīvēšanās ir neizbēgama.           
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies hm@

« Atbilde #39 : 2015. gada 10. aprīlis, 13:17:17 »
Paldies, Nīke. True detective mani piemānīja, liekot braukt cauri 5.sērijai:(  tagad gaidīšu nākamo brīvbrīdi un apmēģināšu to 6.epizodi paskatīt.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #40 : 2015. gada 10. aprīlis, 13:35:25 »
es sapratu, ka jāskatās piektā epizode? ( par kādu skatīšanos no 1.sērijas tu runā:)  tur viss ir tik vienveidīgs, tie komentāri arī nav mainījušies, cik esmu pirms ķada laika drusku uzmetusi aci :) )

Bet mana piektajā epizodē arī boksere uzņem. Vai arī kāda cita epizode jāskatās? palīgā
Es skatījos šīs nedēļas pirmdienas sēriju, tāpēc domāju, ka tā ir 1.,nevis 5.epizode. Faktiski kādi cipari-man tas vienalga, jo tie jau manu vērtējumu nekādi neietekmē.

Atslēdzies true detective

« Atbilde #41 : 2015. gada 10. aprīlis, 13:52:30 »
Paldies, Nīke. True detective mani piemānīja, liekot braukt cauri 5.sērijai:(  tagad gaidīšu nākamo brīvbrīdi un apmēģināšu to 6.epizodi paskatīt.

sorry, samelojos, 6 epizode ir taa interesantaakaa
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies hm@

« Atbilde #42 : 2015. gada 10. aprīlis, 14:50:27 »
labi, nekas:)  mana problēma bija iekš tam, ka es tiešām neskatos šo raidījumu:)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #43 : 2015. gada 10. aprīlis, 14:54:10 »
Noskatījos arī 6.epizodi, kurā operdziedātāja Bavarska uzņēma viesus tajā draugu-gotu dzīvoklī, pateikšu tikai vienu, ka ja tie draugi ikdienā dzīvo tajā dzīvoklī, kurā viesitabas sienas ir apgleznotas ar tādu milzu daudzumu kverpļiem, viepļiem un citiem briesmoņiem,kā arī cilvēku iekšējiem orgāniem, tad agrāk vai vēlāk viņiem draud nopietnas psihiskas problēmas, ja vien tādas nav jau tagad. Jo tādas briesmu ainas iedarbojas arī uz cilvēku zempaziņu, ne tikai apziņu. Kādi to vrb uzskata par "kruto" mākslu, bet.....
Ne velti, pat tie dīvainie viesi bija šokā, ienākot tajā telpā...

Atslēdzies true detective

« Atbilde #44 : 2015. gada 10. aprīlis, 16:12:07 »
labi, nekas:)  mana problēma bija iekš tam, ka es tiešām neskatos šo raidījumu:)

es ar neskatos, shito epizodi man ieteica un ar to arii pietika
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael