Autors Tēma: Virtuve, mēbēļnieki  (Lasīts 1204 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Virtuve, mēbēļnieki
« : 2015. gada 10. aprīlis, 10:53:30 »
Lūgtum, iesakiet mēbeļnekus/firmas, ar ko ir pozitīva pieredze virtuves iekārtas pasūtīšanā

Atslēdzies Betons

Re: Virtuve, mēbēļnieki
« Atbilde #1 : 2015. gada 10. aprīlis, 12:50:20 »
Sen tas bija, vairs neko nezinu

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #2 : 2015. gada 10. aprīlis, 13:09:19 »
a tev obligāti jābūvē.
no IKEA nevar salikt? viņiem netā pat skaista proga pieejama savas virtuves salikšanai, ievadi izmērus, izvadus un krāmē tik skapīšus.
beigās cenu parāda
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #3 : 2015. gada 10. aprīlis, 18:28:39 »
Incanti, 1x jau atbildēju uz līdzīgu jautājumu, bet meklētājs neko neatrod.

Pagājušajā gadā man bija tā pati dilemma - Ikea vai taisītāji. Nospriedu, ka, lai pasūtītu Ikea mēbeles, tomēr ir jābūt cilvēkam ar galdniecības prasmēm, t.i., ja nu kaut ko sanāk pasūtīt ne tā, tak nebrauksi to gaisa gabalu, lai apmainītu kaut ko. Kā arī- ja nu kaut kas nomērījies par īsu vai garu... Ne es, ne vīrs neesam ar tādām prasmēm.
Rezultātā virtuves taisītājus meklējām ļoti ilgi. Tas tiešām ir grūti! Atradām. Nebija no Rīgas. Rasējumu uzzīmēja ar roku (bet kāda starpība), mērus brauca ņemt reizes 3. Kad vajadzēja stellēt visu kopā, neveiksmīgi ieurbās elektrokabelī. Gatavības termiņu nokavēja par 2 nedēļām.
Toties - man beigās sanāca viss, kā gribēju. Patika, ka piedāvāja savus risinājumus. Garantija visam 2 gadi.

Man pašai kontaktu pie rokas tagad uz sitiena nav, tad man jātrobelē vīrs. Ja pēc šī meistaru apraksta jautājums tevi vēl interesē, noskaidrošu kontaktus un darīšu tev zināmus.

Atslēdzies tex

« Atbilde #4 : 2015. gada 11. aprīlis, 00:03:25 »
Ja viss pārējais apmierina, tikai 2 ne'dēlas nokavēja, tad tā nav liela skāde. Paziņām glaunas firmas ir mēnesi terorizējušas vienam un izurbuši n-tos caurumus pilnīgā nevietā un visu tā arī atstājuši šķību un greizu citam un vēl citam 4 dienas bezmaz rezidējuši clv dzīvoklī, lai saliktu 1 ne pārāk lielu virtuvi...
Ja nav no rīgas, bet pierīgas, tad arī nav liela problēma, daudz tādu.Man būtiskākais, lai pie gala rezultāta saprātīgā laikā iespējams nonākt un tas totāli neriebjas.  Tas LV jau ir gana daudz prasīts.
Tā ka ja gala rezultāts tomēr apmierina, tad, pls kontaktus. Var arī kā PZ.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #5 : 2015. gada 11. aprīlis, 10:21:13 »
Nosūtīju.