Autors Tēma: Nometņu iela. Mirkļa iespaidi.  (Lasīts 2073 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pūka

Nometņu iela. Mirkļa iespaidi.
« : 2015. gada 10. aprīlis, 21:57:18 »
Kā citi cilvēki skatās teātra izrādi vai klausās koncertu, tā es varu iet un priecāties par arhitektūru, vidi, dabu. Vērot ēdienu, skaistas lietas. Dievs ir detaļās, patiesi, tā ir. Kas labu atšķir no izcila? Bieži vien kāds netverams sīkums, detaļa. Un sižetu, stāstu redzētajam varu izdomāt kādi vien man tīk.... Šoreiz tikai viens kvartāls no Nometņu ielas sākuma.
Nometņu ielas pats sākums. 4 mājas 4 pilnīgi dažādi stili! Vienmēr domāju, kas tā par "pili" ar kantainajiem tornīšiem, kur tāda te radījusies , tik atšķirīga no visām citām ēkām?...
Coffee Tower iemitinājies romantiskajā vecajā ēkā, kas man liekas kā no Itālijas, tas balkoniņš...
Kafija normāla, saimnieks bārdains hipsters (?), bet gaidīti visi. Ir arī keksi un lielie cepumi. Šis esot jau sestais coffee towers!

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies Pūka

Re: Nometņu iela. Mirkļa iespaidi.
« Atbilde #1 : 2015. gada 10. aprīlis, 22:03:42 »
Man ļoti patīk koka arhitektūra. Kaut kādas brīnišķīgi labas proporcijas vecajās mājās, nekas negriež acīs. Krāsa. Agrs pavasaris ir piemērotākais laiks pastaigai. Koku zaļums vēl neaizsedz vecos Pārdaugavas namus, no kuriem viens otrs arī mūsdienās dzīvo savu dzīvi.
Šajā mājā ir kafejnīca "Kūkdari". Normāla konditoreja.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #2 : 2015. gada 10. aprīlis, 22:09:00 »
hm pieminētais Nometņu ielas 5.nams!
 Mūra māja ar skaistiem fasādes dekorējumiem un 2 čurājošiem puisēniem! Visas acis izskatīju, vai puisēniem viss kā nākas, bet liekas, ka laika zobs darījis savu - kaut kas nobirzis , nokritis...

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #3 : 2015. gada 10. aprīlis, 22:14:37 »
Pārdaugavas Fazenda. Un , uzmanību! Interesants objekts ielas pretējā pusē! Kvalitatīvs kurpnieks. Kādreiz bija labs un lēts, tagad labs un dārgs! Esmu manījusi pat kādu ministri iznākam no viņa darbnīcas! Tā lūk, ministri ar labo apavus, tautas problēmas nav viņiem svešas!

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #4 : 2015. gada 10. aprīlis, 22:21:38 »
Un beidzot , piedodiet par garo stāstu, rozā māja uz Slokas ielas stūra. Kādreiz bijusi fantastiska, kā krāšņa torte.  Ja paceļ acis uz augšu tur ir daudz rotājumu, tornīšu, metālkalumu. Kādēļ tā rotāja mājas, ikdienā pa ielu ejot to pat neredz....
Šie metālkalumi nav no Spānijas vai Portugāles, tepat vien pārdzīvojuši pat metāla uzpirkšanas laikus un drudzi...
Faraons Lats sargā ieeju mūsdienu svētnīcā - veikalā..
Kur, pie joda te gadījies faraons, kādā sakarā? :)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #5 : 2015. gada 10. aprīlis, 22:27:19 »
Paldies, super reportāža! Vai drīzāk - ceļvedis :)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #6 : 2015. gada 10. aprīlis, 23:13:25 »
Pūka, Tev par gidi vajadzētu strādāt ! :yes:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #7 : 2015. gada 10. aprīlis, 23:16:33 »
Forshi, Puuka!

Es septembrii tieshi izstaigaaju sho rajonu - liidziigs marshruts, liidziigas bildes, churaajoshais puiseens lai.

Tur ir savs sharms un nesteidziigs ritms. Aura

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #8 : 2015. gada 10. aprīlis, 23:21:46 »
Ai, Minne, kā vienmēr nav laika. Tā iela ir izcila! Tur vēl noteikti jāpiemin 2 antikvariāti vintage cienītājiem, dīvainas second hand bodītes, vecie kinoteātri, šnabja bode, kur Leo Kokle un Pauls jaunībā nāca uz krīta pirkt šņabi, malkas placis, un vecās koka mājas ar dārziem kā mazpilsētā....

Minne, varbūt tavs dzimtais rajons?

Atslēdzies hm@

« Atbilde #9 : 2015. gada 10. aprīlis, 23:21:47 »
brīnišķigs stasts! Un paldies par puisēnu tuvplānu! :)
Prieks, ka es šovakar to pamanīju un varēju fiksi apskatīt tavu reportāžu, vēlāķ izpriecāšos vēlreiz!
Bet par Cofee tower īsumā - tavs pieminētais puisis ir viens no šī tīkla dibinātājiem un dvēselēm! Viņiem ir vairāki tornīšī, ā sauktie brālīši tornīšī un māsiņa bāciņa - Daugavmalā pie tā statoila, netālu no skābbarības torņa. Un viņi jau sagatavojušies rītdienas siltajai dienai un pie māsiņas bāciņas ir sēdvietas Sorī , šīs bija oftopiks Nometņu ielas tēmai :)

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #10 : 2015. gada 10. aprīlis, 23:26:27 »
hm, nekāds oftopiks, viss par lietu! jā, es zinu to puisi, no preses, medijiem, bet šodien pirmo reizi paplāpāju dabā, paprasīju vai var bildēt un par bārdām un kafiju paplāpājām.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #11 : 2015. gada 10. aprīlis, 23:27:47 »
Puuka, mans nee, mana mamma dziivoja shajaa rajonaa - Nometnju ielaa, Maartinja ielaa, Maarupes ielaa. Man sanaacis tikai Maarupes ielaa dziivot

Atslēdzies Betons

« Atbilde #12 : 2015. gada 11. aprīlis, 20:07:03 »
Tā bārda čalim ir īsta??

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #13 : 2015. gada 11. aprīlis, 20:08:30 »
Tā bārda čalim ir īsta??

Jap, un viņš nav vienīgais ar tādu ... Kaut kad bija TV sižets ... neviena dāma gan negribēja bučāties ar šādu bārdaini, bet esot moderni

Atslēdzies Betons

« Atbilde #14 : 2015. gada 11. aprīlis, 20:11:28 »
bārda gluži kā tam zviedru pavāram