Autors Tēma: Hokejs  (Lasīts 1807 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies baaciens

Hokejs
« : 2015. gada 11. aprīlis, 01:06:18 »
Nē, es pat neapgalvoju, ka esmu fans (fanoju pirms 10 - 15 gadiem), bet šad tad patīk ....

Biļeti laikam esmu nopirkusi 1 reizi, bet reizes 4 - 6 gadā tomēr aizeju paskatīties ....

Tad nu uz piektdienas spēli tiku pie ielūguma un ... baigi sadomājos, jo likās, ka pret Franciju vismaz vienu spēli vajadzētu .... ja ne uzvarēt, tad vismaz neizšķirti nospēlēt ...  Kā tad!

Sākot ar skatītājiem - 50 francūži aktīvāki par 250 valstspiederīgajiem ....

Tas, kas notika uz ledus ... kustība sākās tikai 8 minūtes pirms spēles beigām :(

Nopietnas traumas mūsu hokejistam un vienam (piederība nezināma), kurš dabūja ar ripu pa degunu ...

Trenera darbs .... neko nesaprotu, tāpēc klusēju, bet .... kāpēc nevarēja strādāt ar Nolanu ...

Kāpēc pēdējās minūtēs mūsējais viens pats ar ripu mocās pretinieka vārtu virzienā, kamēr pārējie 4 mainās ... Kas par sviestu :(

Tiesneši šodien strādāja nesmuki.

Un vēl .... es nesaprotu, kāpēc Latvijas izlasei (?) nav sava sporta bāze? Kāpēc nevienam tas nerūp? Lipmans un Baldonieks netiek galā, lai gan abi ieguldījušies līdz ausīm un vairāk, bet ar to nepietiek.

Nākamās spēles ar Slovākiju? Jāpaļaujas uz veiksmi.

Prāgā būs šis pats sastāvs? :(       

Atslēdzies Mao

Re: Hokejs
« Atbilde #1 : 2015. gada 13. aprīlis, 12:00:52 »
Kā rakstīja mēdiji: treneri paziņojuši izlases sastāvu, izlasē nebūs....

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #2 : 2015. gada 14. aprīlis, 20:30:12 »
Katru dienu lasu - nespēlēs tas, nebūs šis ...

Tas ir izlidojiens no grupas?

« Atbilde #3 : 2015. gada 15. aprīlis, 07:32:52 »
Man liekas, ka uz to stipri velk  :cry:  It īpaši, ja es pareizi sapratu, ka mums ne pie kādas zvaigžņu kombinācijas nespīd Gudļevski redzēt vārtos uz PČ - un tad ir tā, ka nav, kas iemet pretiniekiem, un nav arī, kas īsti sargās mūsu vārtus. Eh! 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

« Atbilde #4 : 2015. gada 18. aprīlis, 19:31:10 »
Koba Jass zvērs! Tik smuki apčakarēja norvēģus mazākumā! Bet izlases sniegums, maigi izsakoties, pabāls  :cry:   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Mao

« Atbilde #5 : 2015. gada 18. aprīlis, 21:02:44 »
Lūk.
Verētu aizšaut uz Čehiem, kaut ar mašīnu. Bet bail, ka Turīna neatkārtojas. Kad pēc mūsējo spēlēm reāli kauns bij pie tā, ka Itāliski ne bū ne bē un vajadzētu būt po pa šmigu.