Autors Tēma: Robijs Viljamss  (Lasīts 1234 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Robijs Viljamss
« : 2015. gada 11. aprīlis, 16:16:18 »
Mēs te dikti priecājamies, kā R. V. dzied kopā ar Gaudeamus. Vakar naktī trāpīju uz Večerņij Urgant -tāpat piedalījās, dziedāja, sižets kādu 10 -15 min garumā. Draudzīgs puisis tas Robijs - vai visur, kur koncertē, tā piedalās ?

Atslēdzies fiasko

Re: Robijs Viljamss
« Atbilde #1 : 2015. gada 11. aprīlis, 18:36:49 »
Ar Gaudeamus jau viņš dziedāja, jo divas dziesmas ar vīru kori kopā rakstīja - būšot 2016. (?) gadā oficiāli dzirdamas.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #2 : 2015. gada 11. aprīlis, 18:50:21 »
Tas kas bija publiski pieejams ar Gaudeamusu ..... sorry, neiespaidoja... Vai arī maz esmu redzējusi ...

Tas, ka viņš savējais zēns, tas skaidrs ;) Man no reti kura repertuāra ir mīļas dziesmas, bet viņam ir izdevies ;)

Un tomēr, kad radīju sev izvēli - Robčiks vai Parīze diviem .... izvēlējos otro .... Lai piedod mākslinieks ...

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #3 : 2015. gada 11. aprīlis, 19:08:28 »
Robchiks ariidzan aspraatis, prot pajokot, ka angljiem visas ir Dzheinas.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #4 : 2015. gada 11. aprīlis, 19:35:25 »
Es gan, ja būtu iespēja būtu izvēlējusies Robiju, ne Parīzi. Parīze jau nekur nepamuks, a Robijs  bieži vis negadās ....

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #5 : 2015. gada 11. aprīlis, 19:37:50 »
P.s. tiešām ir slavenības, kas ar publiku prot strādāt. Otru tādu kā Robijs varu minēt Taylor Swift. Unikāli.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #6 : 2015. gada 11. aprīlis, 19:54:11 »
Es gan, ja būtu iespēja būtu izvēlējusies Robiju, ne Parīzi. Parīze jau nekur nepamuks, a Robijs  bieži vis negadās ....

Nu pērn raudāju, ka netieku uz Tallinu :D Šogad šis atbrauca uz Rīgu ;)

Parīze šādā kompānijā man plānojās 13 gadus .... Tas nozīmē, ka Robčiks tomēr pieejamāks :D

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #7 : 2015. gada 11. aprīlis, 19:57:20 »

Vēl - nopērkot disku ar Robija dziesmā vai pastkarti ar Parīzes skatu.... kas dos lielāku baudījumu? :)  Nu tak, saprotama izvēle ;)

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #8 : 2015. gada 11. aprīlis, 20:04:11 »
Nu labi, labi "Parīze diviem" visu izsaka  :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #9 : 2015. gada 11. aprīlis, 20:28:52 »
Es veel shtukoju, vai taa "Pariize diviem"ir kaads filma vai izraade, par kuru neko neesmu dzirdeejusi :)

Izraadaas vienkaarshi - Pariize Diviem...akk... :)

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #10 : 2015. gada 11. aprīlis, 20:36:26 »
Minne, tev rutīna iestājusies.  Nu tak Parīze ... un diviem..... tur jau pēc noklusējuma izvēle skaidra....
Man gan patiešām, tiešām, no sirds Parīze nepatīk. Ko tur citi atrod, nesaprotu. Kur tas šarms, nejūtu.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #11 : 2015. gada 11. aprīlis, 20:49:11 »
Nomade, nekaa! Nokluseejums bija citaa vietaa :taunt: