Autors Tēma: zālāja aerēšana  (Lasīts 3452 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Re: zālāja aerēšana
« Atbilde #15 : 2015. gada 13. aprīlis, 13:14:26 »
ir speciāls mēslojums pret s''unu, zāle zili-malla aug. Bet neganti dārgs, mēs atmetām ar roku -ko var gribēt  kūdrainā augsnē ēnā zem bērziem. Mani vairāk mārpuķes uztrauc -trakāka nezāle nekā gārsa

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #16 : 2015. gada 13. aprīlis, 13:20:46 »
ir speciāls mēslojums pret s''unu, zāle zili-malla aug. Bet neganti dārgs, mēs atmetām ar roku -ko var gribēt  kūdrainā augsnē ēnā zem bērziem. Mani vairāk mārpuķes uztrauc -trakāka nezāle nekā gārsa
Man spožā saulē, bez ēnas sūna sūnas galā rodas. Pavasarī ar lapu grābekli izkašņājam, uzkaisam zāles sēklu pa virsu.
Pienenēm, mārpuķēm, gārsai, apiņiem un cietim grūti iznīdējamiem man ir šādi Roundap špricējamie - dziļajām saknēm un parastais.

Atslēdzies alex

« Atbilde #17 : 2015. gada 13. aprīlis, 14:04:38 »
Pienenēm, mārpuķēm, gārsai, apiņiem un cietim grūti iznīdējamiem man ir šādi Roundap špricējamie - dziļajām saknēm un parastais.

Kā pēc tiem raundapiem lai vālājas zālītē laiski košļājot smilgu un veroties saulē? ;)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #18 : 2015. gada 13. aprīlis, 14:07:42 »
Neviens nav govs, lai smilgas grauztu :P
Bet, ja nopietni, neredzu problēmu - apstrādājās viss gana lokāli (šie abi līdzekļi izpūšot veido putas, kas paliek tur, kur izpūstas - piemēram uz konkrētās mini pienenes lapām, nevis blakus), nokalst, tiek izvilkts/izgriezts/likvidēts un viss.

Atslēdzies alex

« Atbilde #19 : 2015. gada 13. aprīlis, 14:12:46 »
Neviens nav govs, lai smilgas grauztu :P
Bet, ja nopietni, neredzu problēmu - apstrādājās viss gana lokāli (šie abi līdzekļi izpūšot veido putas, kas paliek tur, kur izpūstas - piemēram uz konkrētās mini pienenes lapām, nevis blakus), nokalst, tiek izvilkts/izgriezts/likvidēts un viss.

Mhm! Un tā ķīmija pēc tam nekur augsnē nesaglabājas, aizlido kosmosā un nogulsnējas uz Marsa ;)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #20 : 2015. gada 13. aprīlis, 14:18:41 »
šausmas.. būs man ķimizēta zāle..  :rat:

Atslēdzies alex

« Atbilde #21 : 2015. gada 13. aprīlis, 14:21:57 »
šausmas.. būs man ķimizēta zāle..  :rat:

Vai ne?! Nabaga Tu! Kā Tev neiet!  :d_w:

viesmiiliigs

• Viesi