Autors Tēma: jūsu lidostu ieradumi...?  (Lasīts 4368 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Re: jūsu lidostu ieradumi...?
« Atbilde #15 : 2015. gada 14. aprīlis, 14:14:41 »
Barselonā mēs jau lidmašīnā sēdējām kādas 2 st. kamēr izkrāmēja visu bagāžu un izmeta viena nokavējušā koferi.
Pat neatceros -pa to laiku viņš varēja arī atkulties, jo tur bija kaut kas ar atliktiem reisiem, ka baigais logs parādījās un teorētiski -bet tikai teorētiski varēja vēl aizskriet uz pilsētu

Bet padomju laikos gan vienreiz romantiskos apstākļos aizgulējos un tāpat kā mellenei lidostā  tikai biļešu druskas mētājas. Mani arī tomēr kaut kā uz to ļoteni palaida

Atslēdzies danu

« Atbilde #16 : 2015. gada 14. aprīlis, 14:30:38 »
Man vispār nepatīk kavēt - nekur un nekad!  Lidostā ierodos ar laika rezervi,lai mierīgi un bez stresa sagaidītiu savu reisu  :coffee:

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #17 : 2015. gada 14. aprīlis, 15:58:38 »
Es par mērenību visā- ierodos laicīgi, bet ne ātrāk kā stundu pirms. Kad jau esmu ieradusies, ir kārdinājums padzert to dārgo kafiju vai paklīst pa tax free...tāpēc cenšos pārāk ātri nebūt. Vienreiz mūžā nokavēju lidmašīnu- aiz tīrā stulbuma, Frankfurtē bija jābrauc uz Hānas lidostu, nenočekoju, ka tas autobuss neiet gluži katras 15 min :) -300eur un 16 stundas lidostā mani izmācīja, cerams, uz visiem laikiem.

Ekstrēmi bija manam dēlam- viņiem bija jālido uz darbu Belizā, un biļete bija caur ASV, bet galapunkts Meksikā. Izrādās, ja tu lido caur Ameriku, tev ir jābūt atpakaļ biļetei,vai arī tranzīta biļetei uz valsti, kam nav robežas ar ASV...Viņus vnk neielaida lidmašīnā! Tas notika Berlīnē, naudas bija tikai tik, cik bija...bet izrādījās, ka latvieši nemaz nav maza, skaudīga tautiņa- pilnīgi nepazīstams džeks, caur vairākiem paziņā izgādāja viņiem biļetes biznesa klasē, uzreiz no ASV uz Belīzu, kurai nav tiešas robežas!

Vēl viens hīts bija pie pasu kontroles ASV:
- Kur jūs plānojat braukt pēc Belīzas?
- Atpakaļ uz Latviju.
- Jūs taču nevarat atgriezties Latvijā, jūs tur esat meklēšanā!
- :wtf: ...jūs laikam jokojat, nekādu problēmu Latvijā...
- Oh, you are smart! :)

Un es tā domāju- būtu viņu vietā kāda nervozāka kundzīte...tak sirdstrieku var dabūt...

Atslēdzies Mango

« Atbilde #18 : 2015. gada 14. aprīlis, 18:24:32 »
Arī labs pastāstiņš par to Belizu.

Atslēdzies imho

« Atbilde #19 : 2015. gada 15. aprīlis, 00:24:29 »
Nuss, mani celji uz lidostaam visai biezhi ir brugjeeti ar labiem nodomiem... 
Gadaas, ka ietraapu nepareizaa lidostaa, nepareizaa reisaa vai vispaar aizmirstu, cikos iisti check-in beidzas. Tpu, tpu, tpu, pagaidaam vai nu ir paspeets peedeejaas sekundees pirms geita sleegshanas vai arii bezceriigaakajos gadiijumos tie ir bijushi peecpusdienas reisi, kas krietnu pusstundu kavee.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #20 : 2015. gada 15. aprīlis, 06:28:15 »
pagaidām neviens pie lidostu ieradumiem nav ierakstījis "nopērku smaržas"...

eh? :)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #21 : 2015. gada 15. aprīlis, 07:17:17 »
Iechekojos, izriju Lidinju, ja paspeeju, tad dodos iekarot kaadu baaru- anesteezijas tiesai... kosmeetika, saulesbrilles veikalos... arii smarzhas...

Bet peedeejos divus gadus nelidoju- ekzistenciaals klaustrofobijas paasinaajums...

Ir fadiijies ierasties arii peedeejaa briidii-tfu tfu tfu, laimiigi..

Izbesiija reiz AB, kad, man jau esot celjaa uz lidostu no viesniicas Briselee, shie 6! reizes suutiija sms ar izlidoshanas laika stumdiishanu shurpu turpu pusstundas robezhaas...

Pariizee reiz nje pogodas deelj 11 st tupeeju lidostaa... un taa nu toch nav lidosta, kur ir ko pasaakt:(

Atslēdzies Betons

« Atbilde #22 : 2015. gada 15. aprīlis, 09:01:31 »
Lidoju ne pārāk bieži - 1-2x gadā. Īpašu paradumu nav. Ierodos laicīgi. Ja lidoju atpakaļ no zemēm, kur cita nauda, cenšos izpirkt visas kronas vai citus guldeņus, lai nepaliek un nemētājas

Atslēdzies danu

« Atbilde #23 : 2015. gada 15. aprīlis, 09:04:01 »
Pati sev smaržas esmu pirkusi videnes laikos- gan jau,ka vienaudzes atceras: "Koķete"  :gore: , tālaika "Dzintara" topa smaržas :) .Tolaik likās,ka labākās smaržas pasaulē! :)
Pēc tam- ar smaržām mani apgādā vīrs, kurš darba darīšanās lido bieži :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #24 : 2015. gada 15. aprīlis, 09:20:06 »
Smaržas litirem nelietoju. Nepērku.
Alko vai ēdamo dažreiz, bet atkarībā kādu un par kādām cenām un kādas cenas tur, kurp dodos. Nekāds teāls tax free ja umums nav, līdz ar to cenas labākajā gadījumā kā citos veikalos, bet balzāmiem un uzkodām krietni augstākas. Pērku, ja braucu uz vēl dārgāku zemi...

Ierašanās laiki - ļoti dažādi. Ja darba un bez bagāžas, tad 30-60min pirms. Ar bagāžu 90-40 min pirms... Atvaļinājumiem un starpkontinentiem biku lielāka rezerve, jo būtu nepatīkamāk nokavēt

Atslēdzies ragana

« Atbilde #25 : 2015. gada 15. aprīlis, 09:37:50 »
pagaidām neviens pie lidostu ieradumiem nav ierakstījis "nopērku smaržas"...

eh? :)
To es parasti atpakaļceļā. :)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #26 : 2015. gada 15. aprīlis, 11:45:10 »
Emīlij- oky pierunāji  :rofl:
tiesi nācu ierakstīt šito, jo ilgi nevarēju izdomāt nevienu ieradumu :))
Tikai , starpība tajā,ka es nepērku  :o īstenībā visas tax free smaržas ir dikti dāragas salīdzinot ar to,kur un kā var atrast pameklējoties..
BET, kas ir pie ieradumiem..izostīšanās līdz vēmienam... ja veikalos nav laika, jājautā paraugi un vislaik viens un tas pats utt... tad lidostās var atrast gandrīz vai pērles...laika pietiek, steigas naf... neviens nedzen un nestreso... :thumbsup:
pēdejoreiz reiss kavējās 1,5 h nu KOO lai sadara iestrēdzis uzgaidāmajā  :faint:
nu neko, izostīju pat tos plauktus kurus parasti apeju ar līkumu :) tualete blakus ..ik pa 10 .min.aizej nomazgā rokas(lai nesmird un nesajaucas ) un sāc no sākuma.... :clap:

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #27 : 2015. gada 15. aprīlis, 12:07:22 »
Tā ir, smaržas vairāk neatmaksājas pirkt :( Pēdējo reizi pirku lidostā pirms gadiem...8?

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #28 : 2015. gada 15. aprīlis, 12:30:20 »
Tā ir, smaržas vairāk neatmaksājas pirkt :( Pēdējo reizi pirku lidostā pirms gadiem...8?

atmaksājas, ja grib "vecās". es savu Wish Viļņas lidostā pa 19,90 kad ieraudzīju, gandrīz 2 nopirku aiz sajūsmas. Nācās sist sev pa pirkstiem.

st citu Rīgas lidostā tajā jaunajā veikalā, kas tieši iepretim Drošība skontrolei, arī ir plauktiņš pa 29,90... bet vispār - oi jā. dārgi kautkā.

Vienīgais lidostu produkts kas man patīk - visādi komplektiņi. dekoratīvās kosmētikas travelkastes.

Atslēdzies danu

« Atbilde #29 : 2015. gada 15. aprīlis, 12:39:35 »
Jā, mellen, "izostīšanās " ir obligĀtorisks pasāciens!:DDD
Lidostu smaržu veikalos , paties, var atrast vecās ,labās smarzas,un iepazīt jaunāko piedāvājumu.
 Patīk Stambulas lidosta- liela, plaša, kolorīta. Būdama saldumu nemīlētāja, padodos un piegaršojos austrumu saldumus līdz nelabumam :D