Autors Tēma: Beztēmas tēma...  (Lasīts 4380 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

Re: Beztēmas tēma...
« Atbilde #15 : 2015. gada 14. aprīlis, 17:43:57 »
Emīlij-
Jā, tēmu atvēru viegli kašķīgā noskaņojumā,lai var runāt par viskko ..mans lidojumpiedzīvojums bija tikai sarunas uzsākšanai, ar vieglu norādi, ka nemaz tā nestrādā tā virsrakstu būšana un ja nedrīkst novirzīties, tad nesanāk nekāda normālā saruna un tai jāizsīkst pēc 10ā komentāra ,ņemot vērā komentētāju skaitu  :blushing: ...( tak tavā tēmā arī, saruna nevirzas tikai par tēmas uzstādījumu?)
man nav nekas pie kājas, bet man liekas, ka esam laukā no tā vecuma,kad būs noradīt -kā jums maut(it sevišķi jau sarunu forumā)...bet tas štruc, es par to jau izteicos sākumtēmā..
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies nex

« Atbilde #16 : 2015. gada 14. aprīlis, 18:56:28 »
es īsti neizprotu tos uzbraucienus par "norādījumiem"... nekur nelasīju kādus norādījumus vai noteikumus, man vairāk izskatījās pēc lūguma. bet nu labi. ja jau tik ārkārtīgi nepatīkami ir citu cilvēku _lūgumus_ ... savi principi, protams, pāri visam.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #17 : 2015. gada 14. aprīlis, 19:22:29 »
Piton... ja konkrēts _lūgums_ izskan vairāk kā vienu reizi(no priekšniecības puses)  tad es jau to vairs neuztveru,kā parastu lūgumu..bet gan ,kā konkretu norādījumu...ar rādāmkoku  :talking:

nekas tāds.... :blushing:
vispaar..man spriekšlikums- davaij beidzam sarežģīt dzīvi... :smoker: nebaidam prom viens otru, jo patiesībā smilšukastei nav nekādas vainas...
 :d_w:

IG- mellenessniega

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #18 : 2015. gada 14. aprīlis, 20:27:42 »
Es kopš sestdienas vakara biju nolēmusi, ka iepauzēšu un paklusēšu, bet Tavs stāsts ir fantastico!

Paldies, jo tas ir iedvesmojoši - rīkoties ne tā, kā man ierasts ...

Tā kā man riebjas kavēt, tad jūtot, ka nepaspēšu varu visu atcelt ...

Tā... reiz iznākot no darba atcerējos - bāc, šodien tak man uz teātri, bet izrāde sākas pēc 30 minūtēm ... lieki teikt, ka biļetes 25 km attālumā. Sapratu, ka varu runāt kasē, lai izsniedz jaunas (ir bijuši gadījumi), bet pa ceļam viss tik sastrēdzis un neizbraucams, ka nolēmu - ilgi gaidīto izrādi jāizlaiž ...
Lieki piebilst, ka mājupbraucienā iekļuvām avārijas situācijā, kurā iespējams nebūtu iekļuvuši, ja būtu braukuši uz teātri un vispār ... laikam vajadzēja mēģināt ...  Neviens jau nezina, iespējams būtu tikpat dulli, kā mellene un būtu paspējuši ....

Paldies!!!!!

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #19 : 2015. gada 14. aprīlis, 20:56:34 »
Bācien...ko gribi iepauzēt? klavieri taupi??
lai gan, dažreiz vajag  :rofl: redz es ar iepauzēju... apdomajos un atnācu jauna un nešpetna  :taunt:

man ir daudzi līdzīgi stāsti...kuros eju un paļaujos un daru...jo, ja sāktu domāt..noteikti neizdarītu...
 šito laikam iemacījos laikā,kad bija jaiet pie nejauka priekšnieka...
izsauc... zinu galvu mazgās,figņu pieprasīs, atskaitīties vajadzēs utt... jo vairāk domā,jo sliktāk paliek, laiks iet,bet neviens to tikšanos negrasās atcelt..
tad nu mana taktika izveidojās.... uzkrāso lūpas, uzliec smailī feisu un ej pa gaiteni....nebremzē...nonākot pie kabineta, uzreiz klauvē un ver durvis.... vsjo..process palaists.... un jo atrāk..jo labāk...
stresam un domām- kā bus,kas bus neatliek laika.

pārlasīju un sapratu, nekā nebij...šitas ir jau senāk radies, priekšnieks ņepričom...
varbūt man raksturs tāds ???es nez... :confused:
IG- mellenessniega

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #20 : 2015. gada 14. aprīlis, 21:34:01 »
Bācien...ko gribi iepauzēt? klavieri taupi??

Klavieri un laiku .... un .... :)

Atslēdzies Emīlija

a es daru tā
« Atbilde #21 : 2015. gada 14. aprīlis, 21:47:37 »
man ir paņēmiens "a pajautāt tak var. .. "

darbojas.

vairāk gan darbā izmantoju, kad liekas - viss, izejas nav. A pajautāt tak var... un tā dažkārt pretēji visiem noteikumiem izdodas kaut ko izdarīt, gluži neticamu. gluži kā mellenei lidostā - kad šķiet, a nu... nav iespējams... bet beigās sanāk... jo neapstājies, tik uz priekšu...
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 15. aprīlis, 06:22:28 no pitons »

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #22 : 2015. gada 14. aprīlis, 21:48:58 »
Neba jau velti jāieplāno lidostās būt laicīgi, nevis tieši pirms lidojuma un 1,5 stunda daudz kur ir par maz. Un tas, ka Ryanair šitik labi izrīkojās - fantastiski labi :) Tikai galvenais, nepieņemt to par normu. Bet nu tak Lieldienu brīnums.

Šitā labi, ka reiz kompānija mani paklausīja uz uz agro reisu no Brēmenes uz Rīgu tomēr izbraucām laicīgi - rinda uz drošības kontroli desmit līkumos + katrai trešajai vācu pensionārei lielās šampūna pudeles somā utt., kamēr katrai atsevišķi tur ieskaidro, ka patiešām mīļāko šampūnu diemžēl nāksies izmest... Bet vispār es labāk lidostā pasēžu, kaut vai uz grīdas ar savu grāmatu vai adīkli, nekā par daudz stresoju :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #23 : 2015. gada 14. aprīlis, 23:30:24 »
Lielisks staasts, mellen! Tik dziivi izteelojos juus skrienam cauri lidostai....tas mazais cilveekbeerns...un kkur viirietis aizvien gaida nezinjaa...Shitaadi kadri tiek filmaas uznjemti :)

Un Betons..pats vainiigs, ka neizlasiija, bija veerts

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #24 : 2015. gada 14. aprīlis, 23:45:30 »
Piebilstot pie tā, ko iepriekš teicu, temperaments man nav ne flegmatiskais.,ne melanholiskais un jau kā bērns tiku iemācīta vsur izskriet, visur paspēt (skola, n-tie pulciņi,utt), un pēcāk aiz inerces tādā pat tempā tik turpināju, un pilnīgi jutu, kā stress ielaužas dzīvē, kad gribi nereāli daudz paspēt. Putās reizēm noskrējusies, un ne jau laimīga no tā, bet brīžiem otrādāk. Bet "teicamnieces sindroms", tā sakot, līda pa visām vīlēm laukā un nebija viegli apstāties. Tad nu pirms gadiem 5 mainīju dzīves ritmu, -gan strādāju tikai pusslodzi un ne katru dienu, gan neskrienu svīsdama tur, kur nevar paspēt un lieki jāstreso. Rezultātā -nekāda stresa un cita bauda dzīvot.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #25 : 2015. gada 15. aprīlis, 10:24:19 »
Mellene, foršs stāsts! :happy: Lasīju un visu redzēju kā filmā.
Notikumu gaitas ņemšana savās rokās arī man ir raksturīga. Saņemos, un tad - par kaunu jau nekas trakāks nebūs. :blushing: Ātrāk sāksi, ātrāk beigsi, aizmirsīsi un punkts. Nepatīk man nekas draudošs, labāk ziepes, bet saskatāmas un saprotamas.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #26 : 2015. gada 15. aprīlis, 11:24:13 »
Emīlij- "pajautāt ,tak var"  tas noteikti ir jāizmanto  :yes: vienmēr.... sliktāk no tā netiek. NUUU,javien nejautā cigareti nakts melnumā ,Maskačkas urļikam  :talking:

Biļin, šito uzrakstiiju un atcerejos mazliet kriminālu gadījumu no savas jaunības (arī ar skriešanu saistīts)... :faint: ,tik pagaidām kautrējos rakstiit(Nārai var nepatikt ) :rofl:

Un vēl, es atcerejos Filmu Lolas skrējiens,kuru 10 gadus atpakaļ noskatijos 5x, un vairak neesmu redzejusi kopš tiem laikiem...

Īsti un 100% mans viedoklis nav noformējies šai sakarā... vai mūsu izdarītās izveles gala rezultatu maina, vai tomēr tas ir nemainīgs ,un pilnīgvienalga ,kādas ir tās mūsu izvēles....  :confused:
IG- mellenessniega

Atslēdzies Tille

« Atbilde #27 : 2015. gada 15. aprīlis, 11:41:26 »
Man jau gan liekas, ka gala punkts (rezultāts) ir tur, kur ir. Mēs varam mainīt tikai veidus un attieksmi, ceļojot no punkta A uz punktu B.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #28 : 2015. gada 15. aprīlis, 11:56:11 »
Tille- to, ka galapunkts(rezultāts) ir tur ,kur ir to es neapšaubu.

arī otrajam teikumam piekrītu..par veidiem un attieksmi... BET ,man čujs saka ,ka nav tik vienkārši, IR jābūt vēl kkam...
ir jabūt kkādam %,kas ir mūsu pašu rokās.

Cik liels tas % ?? vot vapros  :confused: :coffee:
IG- mellenessniega

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #29 : 2015. gada 15. aprīlis, 17:24:09 »
es tā sasmaidījos par to pagātnes tēmu, kura aizveda uz kapiem..ka jānākk uz beztēmu paturpināt  :rofl: :rofl: :rofl:
tik forši  :yes:
vispār pēdējā laikā novērojas, ka rodas pārpratumi... nu tadi reāli ...ar rakstiito vārdu...
es piemēram gribēju sacīt pilniigi citu domu...nu pilniigi, BEt ir uzķerts kkas pavisam cits, kas vispār manā galvā nebija...oky..mazak jarunā ar sarkasmiem, līdzībām utt...
tas štrunts...
Mani vairāk nodarbina jautajums..vai tiešām neviens nesaprata manu domu... :confused: vai arī, tik veiksmīgi tēlo...ka neko nesaprot... :confused:

IG- mellenessniega