Autors Tēma: Durberts un citi putni  (Lasīts 35483 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Re: Durberts un citi putni
« Atbilde #375 : 2015. gada 03. augusts, 14:49:43 »
Nu es par to, ka viņas principā vārgas jau dzimst un vnk darvns viņas piemeklē :( Zīļuka arī aš uz darvina balvu uzprasījās un vsp izskatījās vārgāka par brāli - lai man jūtīgie piedod, bet viņas izredzes no sākta gala diez ko labi neizskatās :( Nepalīdzot diez vai kas tiktu iegūts, bet vai palīdzēšanqa reāli ko izmainīs, vēl redzēsim...

OK, 1 neveiksmīgas medības, vēl kādas bija gājušas boja ne īsti zināmos apstākļos...

Un vai lapsa nomedīja vai apēda jau beigtu vai pusbeigtu - vai to tik precīzi bija iespējams noteikt?... Un kā viņa nonāca līdz stadijai, ka lapsa tika klāt... Jo tas tiesa, ka stārķis nav parasts lapsas medījums, ja kkas jau pirms tam stārķim nav nogājis greizi.

Visticamāk, ka tomēr tādā vai citā veidā ķēra cilvēki un dabiskā izlase ... Turklāt, ja tā dabiskā izlase ķer pavisam dažādos veidos, vai tas nenozīmē, ka meitenes vnk dzimst un tiek audzinātas vārgākas? Nolemtas darvinam? :(

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #376 : 2015. gada 03. augusts, 15:04:07 »
protams, ka pasaulē ir miljoniem cilvēku, kuru vēders panes gan stārķus, gan suņus.
kuri viesistabā var nolikt nogrieztu ziloņa kāju galda vietā vai pie sienas piekārt baltā lāča ādu.

tieši šāda veida projekti varbūt nu kaut drusciņ liks cilvēkam paskatīties uz savu trofeju ar citām acīm, no cita skatupunkta.
man domāt, ka visu dabu jebkādā tās veidolā vnk atstāt darvinam nav gudri un saprātīgi.

es te nepretendējot uz putnu zinātnieka statusu, pieļauju tomēr domu, ka putni neaudzina vārgas meitenes. jo putniem pāris var būt arī uz vienu gadu, nevis visu mūžu.
dzīvnieku dabiskās uzvedības un instinkti tomēr veidojas ilgos laika periodos un nav tā, ka šogad audzinājām tā, redz kā sanāca, nākošreiz darīsim šitā.
audzināšana tāpat kā cilvēkam ir šeit un tagad, pēc tam jau tikai seku labošana
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #377 : 2015. gada 04. augusts, 07:17:08 »
Ornitologs Jānis Ķuze autoritatīvi paziņojis - nav nekāds Durberts, bet ir ...MEITENE

(c) dabasdati.lv

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #378 : 2015. gada 04. augusts, 11:06:21 »
Nevar būt! Tas ir apvērsums!

Atslēdzies ragana

« Atbilde #379 : 2015. gada 04. augusts, 11:19:15 »
Sazvērestība!  :faint:  Ķuzi ziepēs!

Atslēdzies Murenīte

« Atbilde #380 : 2015. gada 04. augusts, 19:42:49 »
Durbertīne? Es biju pieradusi domāt par viņu kā puisi!!!! :rat: :rat: :rat:    nu ko, tāda tā dzīve ir..... :just_popcorn:

Atslēdzies Betons

« Atbilde #381 : 2015. gada 04. augusts, 19:44:27 »
Dura Berta

Atslēdzies tex

« Atbilde #382 : 2015. gada 05. augusts, 09:36:46 »
OMG! Tiešām meitene? Gulēja starp izmētātām zivīm,ka tikai alus pudeles blakus pietrūkst :D A izrādās nav tīneidžeris puiks, bet meitene :D

Atslēdzies Mango

« Atbilde #383 : 2015. gada 05. augusts, 12:00:31 »
17.04. es esmu iekomentējusi par Durbertu (meiteni) hihi.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #384 : 2015. gada 17. augusts, 11:29:34 »
Tiešām meitene? Tagad sapratu, kāpēc, ieejot forumā un palasot, redzēju, ka viņu par Durbes Tauri saukā:)

p.s. Redzējāt bildes kā 14.(?)augusta zibens saspēris to ozolu, kur vecāki parasti sēdēja? i bitīt matos... un Ķuzis , kad bja devies mainīt kameru, pielicis arī bildes no tā ozola - no tā, kas palicis pāri....
(bilde no Dabas datiem, sarkanais aplis - mans piezīmējums - tas ir tas puļķis, kas palicis no skaistā ozola....

[attachment deleted by admin]

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies Mango

« Atbilde #385 : 2015. gada 17. augusts, 11:59:45 »
Durberta nofočēta lidojumā. Skaisti.

« Atbilde #386 : 2015. gada 20. augusts, 18:21:03 »
Kamera ir atgriezusies, Cālis arī bija redzams, stipri paaudzies un palicis gaišāks, vairāk pieauguša ērgļa krāsās. Bet nu taurē joprojām nešpetni.  :rat:
Dari ko darīdams, gan jau kaut kas sanāks.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #387 : 2015. gada 20. augusts, 22:18:36 »
http://www.delfi.lv/mansdraugs/zveru-dzive/46361059_foto-erglens-durberts-cetros-menesos-krietni-paaudzies

ja es arī šo pamaniju..pat nezinaju,ka šamo vēl baro... biju sadomajusies,ka jau prom taalēs zilajās...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #388 : 2015. gada 20. augusts, 22:31:50 »
Tad tomēr viņš ir Durberts?

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #389 : 2015. gada 20. augusts, 22:48:35 »
Tad tomēr viņš ir Durberts?
Vēl nav oficiālo rezultātu
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/