Autors Tēma: LV  (Lasīts 1801 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

viesmiiliigs

• Viesi
LV
« : 2014. gada 02. oktobris, 10:35:18 »
Ir mīļas un labas LV dziesmas, kas liek justies siltāk
Jāatzīst, ka šo dziesmu es vispirms dzirdēju savējo izpildījumā un tikai tad sāku meklēt oriģinālu. Un kas gan būs īstāks par koncertierakstu :)

viesmiiliigs

• Viesi
Re: LV
« Atbilde #1 : 2015. gada 30. janvāris, 20:30:59 »
Šodien braucot mājās radio skanēja šī dziesma. Pat nezinu, cik gadi pagājuši, kad pēdējo reizi biju dzirdējusi

ēvele

• Viesi
« Atbilde #2 : 2015. gada 30. janvāris, 20:36:26 »
PV jau vienmēr labi. Šogad būs koncerts, nez ko atkal perina un kur, es uz visiem esmu bijusi, patīk :)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #3 : 2015. gada 01. februāris, 23:34:24 »
Šodien slinki spaidot TV pulti, trāpījās kaut kāds mūzikas kanāls. Biju pārliecināta, ka tas ir LV mūzikai, bet samulsināja klips un izpildījums - pārāk kvalitātīvi LV. Tomēr izrādījās, ka vietējie MeloM bāleliņi. Jāsaka, ka ļoti izdevies

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #4 : 2015. gada 01. februāris, 23:40:38 »

šo reizēm klausos. baigi patīk

« Atbilde #5 : 2015. gada 05. februāris, 15:29:55 »
Lai arī Mielavs vēlāk sašmucējās ar 9.maiju, šī un vēl dažas no viņa tā laika dziesmām man joprojām ļoti patīk

Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Betons

« Atbilde #6 : 2015. gada 05. februāris, 15:36:12 »
Mielavs man kā mākslinieks šķita o.k. līdz viņa otrreizējās laulības brīdim, pēc kā viņš sniedza vairākas ļoti savādas un man nepieņemamas intervijas. Nevarēju sagremot viņa pasaules un savas dzīves redzējumu, ko viņš pauda. Tam it kā nevajadzētu ietekmēt redzējumu uz viņa mākslu, bet tomēr tā notika un tagad uztveru viņa vēlākos darbus ar lielu skepsi. 9. maija pasākuma afēra mani mazāk uztrauc, nebiju tur un īsti neesmu arī redzējis ierakstu, lai varētu izdarīt secinājumus.

Man patika šis (joprojām patīk)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #7 : 2015. gada 07. februāris, 21:45:51 »
Freimaņa jubilejai veltītā dziesma

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #8 : 2015. gada 09. februāris, 15:54:23 »
Jaunums no Dona. Tik lēni, tik miegaini. Teksts joprojām ar tik dziļu jēgu (droši vien), ka vidējais nogurušais ofisnieks to nespēj uztvert.  Dona dziesmām ir tā īpatnība, ka ar pirmajām 15 reizēm tās nepatīk. Pēc 3 mēnešiem aktīvajā radio rotācijā esi jau pieradis un sāk pat šķist simpātiskas un klausāmas. Vai arī vairs nekaitina.

« Atbilde #9 : 2015. gada 09. februāris, 16:01:03 »
Ak nē, Dona daiļradē es diemžēl nespēju iebraukt  :banhead:  laikam tāpēc, ka man nav pacietības klausīties kaut ko tādu 15+ reizes. Šo konkrēto dziesmu atrubīju jau pēc pirmajām dažām sekundēm pie vārdiem Trusi, nemūc alā. Kas viņam ir ar tiem grauzējiem -- truši, susuriņi -- bērnībā gribēja kāmīšus, bet vecāki nenopirka?  :rofl:     
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Betons

« Atbilde #10 : 2015. gada 09. februāris, 16:27:32 »
bērzos  putnu mammas un tēti sēž pazarēs..  :rofl:

o, par mīlu arī.. viss būs kārtībā..
tikai kam tā prelūdija ar visiem dzīvnieciņiem.

Pirmās klausīšanās reizes secinājums - diezgan liels savārstījums, dziesma ir mākslīgi sacerēta. Skanēt it kā skan, bet kaut kas pietrūkst. Un atsit vienveidību ar nesenajām radiodrillējamajām dziesmām a'la varanasi..

Atslēdzies reno

« Atbilde #11 : 2015. gada 09. februāris, 16:29:00 »
Mielavam jau pirms tam pēdējie ieraksti bija ar tik murgainiem samocītiem tekstiem, ka pārtraucām lietot mašīnā

Interesanti, ka viņš pats tā arī nav spējis atkārtot savus jaunībsdienu hitus

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #12 : 2015. gada 10. februāris, 10:58:52 »
Jaunā Prāta Vētras dziesma

Atslēdzies Betons

« Atbilde #13 : 2015. gada 10. februāris, 11:03:47 »
baigi dominē teksts. Melodija tikai tā - starp citu.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #14 : 2015. gada 10. februāris, 11:06:10 »
Man patīk.