Autors Tēma: LV prezidentūras mājas lapa  (Lasīts 2758 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

LV prezidentūras mājas lapa
« : 2015. gada 15. aprīlis, 13:37:39 »
Izskatās ok, bet - par 118 tūkstošiem? Uz pusgadu, jo pēc tam vairs nebūs aktuāla.
https://eu2015.lv/lv/

Atslēdzies imho

Re: LV prezidentūras mājas lapa
« Atbilde #1 : 2015. gada 15. aprīlis, 13:51:21 »
https://eu2015.lv/lv/medijiem/foto   izskataas, ka ar kreiso roku taisiits...

daddy

• Viesi
« Atbilde #2 : 2015. gada 15. aprīlis, 13:55:26 »
pēc kautiņa ar kulakiem nevicinās, katrs var pateikt a ko tik dārgi... ko ta nepieteicies tenderī? :)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #3 : 2015. gada 15. aprīlis, 13:58:29 »
Valsts man atgādina tādu slimu, kraupainu kaķi - ne redz, ne dzird, knapi kājas velk, ne peles noķert, ne kaķēnus pabarot var, ne kādam paglaudīt tādu gribas, bet utis un ērces tik un tā atrod, kur piezīsties.

pēc kautiņa ar kulakiem nevicinās, katrs var pateikt a ko tik dārgi... ko ta nepieteicies tenderī? :)

Varētu domāt, ka tie tenderi nav smalki izzīmēti, ka kurš katrs tur nemaz netiek klāt - ne tādā krāsā apkaklīte un zeķu vīles nepareizā leņķī...
Es visu atceros, Ričard...

daddy

• Viesi
« Atbilde #4 : 2015. gada 15. aprīlis, 14:21:27 »

Varētu domāt, ka tie tenderi nav smalki izzīmēti, ka kurš katrs tur nemaz netiek klāt - ne tādā krāsā apkaklīte un zeķu vīles nepareizā leņķī...

cikos Tu esi piedalījusies un cikos Tevi dēļ nepareizām zeķu vīlēm atšuva? neprasu tēmas, tikai skaitļus :)

daddy

• Viesi
« Atbilde #5 : 2015. gada 15. aprīlis, 14:22:18 »
PS. nabaga cilvēki, šitādā valstī jādzīvo... :D :D :D

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #6 : 2015. gada 15. aprīlis, 14:23:00 »
Valsts man atgādina tādu slimu, kraupainu kaķi - ne redz, ne dzird, knapi kājas velk, ne peles noķert, ne kaķēnus pabarot var, ne kādam paglaudīt tādu gribas, bet utis un ērces tik un tā atrod, kur piezīsties.

Skarbi gan. Vrb pat pārāk.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #7 : 2015. gada 15. aprīlis, 14:26:01 »
cikos Tu esi piedalījusies un cikos Tevi dēļ nepareizām zeķu vīlēm atšuva? neprasu tēmas, tikai skaitļus :)

Daudzo gadu griezumā par kādiem 5 pasākumiem ir bijusi interese, bet "es" esmu par sīku, visur pretendentiem tāds apgrozījums bija prasīts, ka vidējs kantoris var necerēt. Maksimums - aizpildīt nišu "viņš arī iesniedza alternatīvo piedāvājumu" par ļoti nelielu atlīdzību, un arī to tāpēc, ka paziņas.

daddy

• Viesi
« Atbilde #8 : 2015. gada 15. aprīlis, 14:32:13 »
redzi... ja prasībās teikts, ka bērnauklei jābūt kokvilnas zeķbiksēs, bet pretendente ierodas tīkliņzeķēs, tad pasūtītājam var rasties aizdomas, ka tāda pretendente ne tikai bērnu pazaudēs, bet vēl arī vīru pavedinās... līdz ar to nav jābrīnās, ka viņa nekvalificējas :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #9 : 2015. gada 15. aprīlis, 14:36:50 »
šodien Dienā -konkursu, ne jau šī vienīgā  noteikumi izzīmēti tādi, ka tikai viens ( šis pats konkrētais )pieteicies

Atslēdzies Trix

« Atbilde #10 : 2015. gada 15. aprīlis, 15:02:48 »
redzi... ja prasībās teikts, ka bērnauklei jābūt kokvilnas zeķbiksēs, bet pretendente ierodas tīkliņzeķēs, tad pasūtītājam var rasties aizdomas, ka tāda pretendente ne tikai bērnu pazaudēs, bet vēl arī vīru pavedinās... līdz ar to nav jābrīnās, ka viņa nekvalificējas :)

Tur jau tā plūme, ka vairākums adekvāto bērnaukļu ir kokvilnas zeķbiksēs, bet noteikumi pretendentēm paģēr ierašanos skafandrā, ar skābekļa balonu un kokvilnas zeķbikšu fabriku mantojumā. Līdz ar to nav jābrīnās, ka kvalificejas tikai viena - par kuru organizatoriem jau izsenis ir zināms, ka skafandrs un skābekļa balons ir.

daddy

• Viesi
« Atbilde #11 : 2015. gada 15. aprīlis, 15:13:10 »
nu nezinu nezinu vai veels ir tik mells, kā Tu viņu mālē :) bet par visiem toč neņemos spriest, lai gan esmu bijis abās "frontes" pusēs :) 

savulaik bija tenderi kuros nevinnējām, bija kuros vinnējām un nopelnījām, bet bija arī tādi, kuros vinnējām, bet knapi pie savas naudiņas palikām...
pēdējā laikā vairāk pērku... te arī zili brīnumi notiek, loģiski, ka gribas nodrošināties, ka mēs vismaz vienā valodā runājam, vienādi lietas saprotam...     

Atslēdzies Broms

« Atbilde #12 : 2015. gada 15. aprīlis, 15:30:01 »
Stāst no laba paziņas...
Šie izdomājuši piedalīties kādas valsts iestādes izsludinātajā tenderī par biroja tehnikas iepirkumu.
Izlasot nolikumu saprata, ka nekvalificējas, jo nolikumā ir norādīts konkrēts elektrības padeves kabeļa garums. Šiem pa 5 cm garāks.
Bijušas vēl kautkādas dīvainas izmēru un parametru prasības iekļautas.
Pamērījuši dažādu firmu izstrādājumu kabeļu garumus, izmērus, palasījuši specifikāciju un ātri vien sapratuši tendera adresātu :)

Pats esmu sastapies, kad tenderī par poligrāfijas pakalpojumiem ir norādīta konkrēta iekārtas marka un modelis uz kādas ir jādrukā pakalpojuma sniedzējam :D

Atslēdzies Camma

« Atbilde #13 : 2015. gada 15. aprīlis, 16:25:52 »
Hāāāā, nu te man pieredze ir baisi gara un liela. NEVIENS tenderis nav bez jau zināma uzvarētāja. Ja gadās savādāk - tas ir BRĪNUMS un kādam būs pa kaklu ka maz neliekās.
Visus sakost!

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #14 : 2015. gada 15. aprīlis, 16:27:27 »
"Skandāls X novada skolā. Par saņemto projekta naudu skola tiešām izremontēta"  :sarcasm: