Autors Tēma: LV prezidentūras mājas lapa  (Lasīts 2751 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pūka

Re: LV prezidentūras mājas lapa
« Atbilde #15 : 2015. gada 15. aprīlis, 17:06:55 »
It kā laba doma, rīkot tenderi, lai dabūtu labu preci par labu cenu. Diemžēl pie mums izkropļota līdz nepazīšanai.

Te jau minēja absurdās specifikācijas, vēl variants ir sabāzt visu lotēs - tev jāspēj piedāvāt visi lotē ietvertie produkti, viena nav- ārā.

Tad vēl zemākā cena. Pērk kvantumā sūdus un izdod vairāk naudas, nekā nopērkot kvalitatīvu, kas kalpo ilgāk, bet nekā!

Vienmēr brīnos, kāpēc preces (ne pakalpojumus) nevar pirkt pa tiešo no ražotāja, ja apjomi normāli, nē vienmēr kaut kāds "kupi-prodai"kantoris pa vidu!

Nu piemēram medicīnas preces, ko lieto slimnīcās.

daddy

• Viesi
« Atbilde #16 : 2015. gada 15. aprīlis, 17:21:39 »
Hāāāā, nu te man pieredze ir baisi gara un liela. NEVIENS tenderis nav bez jau zināma uzvarētāja. Ja gadās savādāk - tas ir BRĪNUMS un kādam būs pa kaklu ka maz neliekās.

loozeriem jau nekas cits neatliek ko teikt... :)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #17 : 2015. gada 15. aprīlis, 17:47:11 »
daddy, te nu tu kļūdies. Es arī zinu pietiekami daudz, lai neticētu pasakām. Lūzeris vai ne lūzeris - ne man vajag tik lielu kumosu, lai aizrītos -, bet virtuve ir zināma.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #18 : 2015. gada 15. aprīlis, 20:08:55 »
Daddy - vai nu Tu maisies kaur pa apakšām un NEKO nezini par tenderiem, vai arī pūlies izbalināt valsts iestāžu mūli (resp., pats esi valsts iestādes "lēmumpieņēmējs"). Tretjego ne dano, po tomu, kak ņe polučajetsa...
Visus sakost!