Autors Tēma: Pateicības mediķiem  (Lasīts 8644 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Re: Pateicības mediķiem
« Atbilde #45 : 2015. gada 16. aprīlis, 15:19:11 »
Ne par tēmu.
Inešuk:"...pasaku paldi@s par kafiju, shokolaafi uc...". Citāts.
Pieķeru sevi pie domas, ka dažreiz iru pieņēmis lēmumu Tevi nelasit, jo ne vienmēr to var paveikt neizlecot pa logu.
Tu receptes arī izraksti?

Stāsts iz dzīves: paziņa tiek nosūtīta no viena daktera pie otra caur pusi Latvijas. Otrais saka: es ne vella nevaru salasīt, ko tev vaig. Sasauc kolēģus, šie saka, ka arī nekas nesanākot. Jābrauc apakaļ, lai uzraksta pa jaunu.
Kas tas vēl pa vipendronu? Kaut kāds kolektīvais "ejiet jūs visi pa gaisu"? Ir informācija, lai mēs, sprāgoņas, zinātu no kurienes kājas aug?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #46 : 2015. gada 16. aprīlis, 15:19:11 »
Esmu jau teikusi- nevaru rak tik ljoti cunftes mundieri gaaniit ;) Bet tas ir fakc- ie vietas, kur tas tieshaam ir pretiigi...

St c kopumaa traumatologi ir vieni no sakariigaakajiem, vnk nepaveicaas...

Atslēdzies tex

« Atbilde #47 : 2015. gada 16. aprīlis, 15:21:00 »
un jā, kā tad piemēram pateikties fizio māsiņai, kas man vnm pat ļoti pilnā laikā atrod iespēju izveikt vajadzīgo, atstājot visādus citus, ko necieš ne acu galā, aiz durvīm? Un ja viss oficiāli iet caur kasi un tie pakalpojumi vsp nav īapši dārgi (ok, laikam daļēji valsts), nedomāju, ka viņiem tur kkādas baigās štukas maksā...
un jā, pateikties gribētos, jo kkā sanācu tā kā favorītais pacients uz pārējo fona... Kgan maksāju kasē tos dažus ofic. eirikus kā visi citi.
Ēdienkartes preferences nepārzinu.
Par naudas došanu publiskā vietā var kolektīvi cietumā aš ielidot, turklāt tie 10-20% no summas būtu apmēram daži eiro...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #48 : 2015. gada 16. aprīlis, 15:22:37 »
Mao

1) nesapratu

2) arii "klientus" ne vnm var pieciest bez veelmes izlekt pa logu ;) ok, es ne par srvi personiigi, es podkovannaja, bet es varu saprast jaunos un ne tik jaunos koleegjus

3) ja gaidi, ka es priekaa leekaashu par to shokolaadi- tas ir Tavu iluuziju sabrukums, ne mana probleema...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #49 : 2015. gada 16. aprīlis, 15:25:01 »
tex

Tici man, ja gribi dot tai maasinjai dod kaut paaris eiro...

Tie Dienas tirazheeti vidusmeera 2K kukuljos ir pilniiga buljlja kaka...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #50 : 2015. gada 16. aprīlis, 15:27:14 »

Inešuk:"...pasaku paldi@s par kafiju, shokolaafi uc...". Citāts.

Tas bija freidisks jaunvārds :rofl:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #51 : 2015. gada 16. aprīlis, 15:28:54 »
Nu ko tur ko nesaprast - tekstā kļūdu vairāk nekā sunim blusu.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #52 : 2015. gada 16. aprīlis, 15:31:32 »
Aa, Mao, pareizrakstiibs Tev ausiis griezh, nelasi droshi ;) tas veel kaadu briidi nemainiisies ;)

Atslēdzies tex

« Atbilde #53 : 2015. gada 16. aprīlis, 15:33:37 »
Esmu jau teikusi- nevaru rak tik ljoti cunftes mundieri gaaniit ;) Bet tas ir fakc- ie vietas, kur tas tieshaam ir pretiigi...

St c kopumaa traumatologi ir vieni no sakariigaakajiem, vnk nepaveicaas...
nez, man šķiet, ka viņiem vnk neinteresē, ne ceļgali, ne muguras, ne to gļuki, kamēr tie nav tūlīt pat operējami... arī tad, ja gļuki radušies traumas rezultātā un ir visnotaļ traucējoši.

nuuuu, zelta rokas...
un par bijušo ārstu, kas caur zoo kļuva pazīstams valstiski, arī ir zināma persona, kas par op pāris kilolatus pirms gadiem... nedomāju, ka melo - jēga ta kāda... vnk tas uzpeldēja leokālajās tenkās, kad personāžs caur zoo kļuva vispārzināms...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #54 : 2015. gada 16. aprīlis, 15:37:17 »
Opjatj zhe' es nevaru paaraak publiski izteikties ;)

Bet palieku pie uzdkata, ka traumatologi ir vieni no sakariigaakajiem vechiem un basnjas par kukulj un pateiciibfoshanu ir stiiiingri paarspiileetas... nesaku, ka tas nepastaav vsp, bet paarspiileets ir visai plashi..

Atslēdzies Mao

« Atbilde #55 : 2015. gada 16. aprīlis, 15:45:01 »
Pareizrakstība figņa. Pa burtu ar drīkst netlāpīt. Bet Tuc to dali speiāli? Nu atrīsties!

Atslēdzies tex

« Atbilde #56 : 2015. gada 16. aprīlis, 15:48:45 »
Es tak nesaku, ka nav sakarīgi clv. Vismaz tie, ar ko es saskāros, forši veči un noteikti forši clv... BET pēc mēnešiem visādās procedūrās - iztērēts kušķis $ un vēl lielāks kušķis laika - trauma (ļoti sīka uz tā fona, ko traumatologi ikdienā dabū apskatīt un ķidāt) joprojām moka.... aš patiešām noliktu pāris simtus mierīgi, lai vnk tas viss beidzas un tūlīt varētu droši atgirezties pie sportiem svaigā gaisā un pievērsties visam kam citam...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #57 : 2015. gada 16. aprīlis, 15:49:20 »
Pabaksties Tu leetaa samsung phonsa, tad parunaasim ;)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #58 : 2015. gada 16. aprīlis, 15:50:29 »
ĀĀĀĀĀ!
Nabagiņš.....

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #59 : 2015. gada 16. aprīlis, 15:51:14 »
tex

sorry, profesionaala padoma man nav.. es ietu pie fizioterapeita...