Autors Tēma: Pateicības mediķiem  (Lasīts 8684 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies flyingcat

Re: Pateicības mediķiem
« Atbilde #60 : 2015. gada 16. aprīlis, 15:55:18 »
tex- ir pieredze- vislabāk par traumām fišku rubī sporta ārsti. Nu, par tāda tipa traumām, kas nav šauta brūce galvā. Viņi tieši ikdienā saskaras ar uzdevumu maksimāli ātri atgriezt funkciju. Poliklīniku ķirurgi ir nulles, diemžēl.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #61 : 2015. gada 16. aprīlis, 15:58:18 »
1) kjirurgs nav traumatologs
2) shauta bruuce galvaa "pieder" neirokjirurgam un reanimatologam

..just precizeejums...

Bet es ietu pie fizioth...

Atslēdzies tex

« Atbilde #62 : 2015. gada 16. aprīlis, 16:04:25 »
tex

sorry, profesionaala padoma man nav.. es ietu pie fizioterapeita...
pa visādu fizio proc. komplektiem jau ir mēnešiem iztusēts. Bet trauma tomēr neatstājas.... klusām maita turpina sāpēt...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #63 : 2015. gada 16. aprīlis, 16:07:36 »
Mugura.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #64 : 2015. gada 16. aprīlis, 16:09:10 »
Nejaukt fizikaalo mediciinu ar fizioth, kas ir dve boljshije raznjici..

Atslēdzies Mao

« Atbilde #65 : 2015. gada 16. aprīlis, 16:11:52 »
Kak pitj datj - mugura.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #66 : 2015. gada 16. aprīlis, 16:15:12 »
es tik leeti galvu kjiilaa neliktu...

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #67 : 2015. gada 16. aprīlis, 17:46:04 »

es civilizeeti ar smaidu pasaku paldi@s par kafiju, shokolaafi uc lietaam, kas man pilniigi vienaldziigas

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #68 : 2015. gada 16. aprīlis, 17:49:48 »
Izlasot tikai šo, nevis ko Ineshuks pēc tam teica par pārrakstīšanos, nodomāju, ka tajā kontekstā tas "paldi@s" ir nevis pārrakstīšanās, bet speciāli izvēlēts vārds, kas tiek attiecināts uz situācijām, kad ne īsti paldies pateikt, ne -irst pasūtīt :D

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #69 : 2015. gada 16. aprīlis, 17:54:03 »
Muha :D

1) es neiru ljauna peec dabas
2) esmu profesionaaali apkalta
3) tas neizsleedz, ka mana zemspzinja veic trikus ;

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #70 : 2015. gada 16. aprīlis, 18:54:43 »
Tas jau nebūtu nekas pārāk ļauns, tā teikt diplomātisks vārds zināmā mērā. :D  (Jāpadomā,vai neaizgūt to lietošanai atbilstošās situācijās). :rofl:
Klau, Inshuk, par tēmu runājot, atgādini lūdzu, kā īsti bija tas mediķu ciniskais teiciens par doto tēmu -tipa "Lakstus neēdu, konfektes nedzeru un konjaku bankā nenoguldīsi" ?  (Precīzi neatceros, bet kaut kā tā bija !)
Ak jā, un vēl bija: "kas ārstējas par velti, tas ārstējas velti"...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #71 : 2015. gada 16. aprīlis, 19:02:47 »
...atceros, ka "pukjes neeedu..., paarejo uz sitiena neatceru ... ...lau nu kaa- man viens floksis no vaazes izrauc ir miiiljaaks, kaa citas begjeldiigas lietas...

..par otro es vareetu apvainoties, ja man to piemeerotu... ...ja es kaadu vaarda tieshaa noziimee un tikai par pliku algu atgriezhu no vinjsaules... ..un tas ir mana darba pamats... ...tas liem shad tad paardomaat  vai lv pacienti ir mani pelniijushi... ..jo ir vietas, kur s varu pelniit vsm x5... ...ir pieredze...

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #72 : 2015. gada 16. aprīlis, 19:16:55 »
Es šobrīd humora gaisotnē tam piegāju, negribas man baigi nopietnā stilā turpināt sarunu. Es vispār esmu pret vispārināšanu, un arī mediķi viens no otra atšķiras daudzās nozīmēs, un ne jau visi savtīgi ir !
Es dzirdēju to teicienu, ka nevis "puķes neēdu", bet tieši, ka "lakstus neēdu", vrb vīrieši-mediķi to pārfrāzējuši, jo tieši vīrieši MĒDZ dēvēt puķes par lakstiem. ;)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #73 : 2015. gada 16. aprīlis, 19:22:06 »
...ir gan pukju, gan lakstu variants, atcereeshos, uzrakstiishu...

...paareejais man paaraak sensitiiva teema, lai es shobriid speetu jokot...

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #74 : 2015. gada 17. aprīlis, 09:04:17 »
Nekādi nespēju saprast-kur šajai padarīšanai(pateicības došanai) aug saknes?Kamdēļ tā ir tik aktuāla tieši mediķiem?Un ne citiem  cilvēkus apkalpojošiem darbiniekiem?Ak jā ,vēl oficianti,kam arī pienākas.Tātad mediķi un oficianti.Kamdēļ tieši viņi?Arī policisti,glābēji tak glābj cilvēkus no nelāga situācijām,arī nāves.Kamdēļ viņiem nepienākas?
Es pati arī esmu ārstējošai dakterītei devusi pateicību-kafiju,brendiju un tās pašas šoklādenes-es negribēju cauru dienu dirnēt rindās gaidot savu kārtu,daktere pie rokas mani ieveda ''pa taisno'' pie vajadzīgiem speciālistiem.Tā bij vienīgā reize-bet es saņēmu tātad bonusu-neklimst bezjēdzīgās un pazemojošās rindās.Cik saprotu-derīgāka dāvana būtu bijusi  nauda.Cik par šāda veida pakalpojumu-ievešanu bez rindas -būtu takse naudā?