Autors Tēma: Eirovīzija - NT Jaunā zāle  (Lasīts 3050 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Re: Eirovīzija - NT Jaunā zāle
« Atbilde #15 : 2015. gada 20. aprīlis, 15:15:30 »
Sižetu bija kāds ietvītojis, ka tik ne pats DT. Šķiet, lsm.ltv

Atslēdzies hm@

« Atbilde #16 : 2015. gada 20. aprīlis, 16:07:19 »

Atslēdzies samtene

« Atbilde #17 : 2015. gada 20. aprīlis, 16:22:44 »
O, paldies,paldies.
Pameklēšu, interesē mani, kas tur bija. SR būtu bijis interesanti paklausīties.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #18 : 2015. gada 20. aprīlis, 16:44:08 »
Bet S.R. patīk pakaitināt, "Dž. amizantie jautājumi".

Atslēdzies hm@

« Atbilde #19 : 2015. gada 22. aprīlis, 09:06:24 »
Pilns teksts tai lekcijai nopublicēts kroderā.  http://www.kroders.lv/peta/624
Protams, tur nav "amizanto jautājumu" un dažādu tikpat amizantu iespraudumu :)

Atslēdzies samtene

« Atbilde #20 : 2015. gada 22. aprīlis, 10:13:56 »
O, paldies, brīvākā brīdī palasīšu un arī sižetiņus paskatīšos.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #21 : 2015. gada 24. aprīlis, 20:32:02 »
Rīt apskatīšos. Cerams, ka novērtēšu.

Atslēdzies reno

« Atbilde #22 : 2015. gada 26. aprīlis, 12:05:49 »
Abas vīzijas bija labas, arī tas retro piemiņas raidījums no Anglijas!

Par mūsu Eirovīziju -visu to labāko ,milzīgs darbs,zāle varbūt bija stīvāka, nekā parastā izrādē. Es visus šos ierakstus nebiju lasījusi, un tādēļ man nebija ne jausmas, kāda tā izrāde būs.Tādēļ no sākuma domāju -nē, man gan nepatiktu, ka šitā bāžas virsū. Bet beigās publika iešūpojās, izsolē jau meta naudu kopā īsti aktīvi.
Dažas dziesmas bija izcilas

Viena sāpe -variet tagad sākt zviegt par mani -piemigu vienu strēķi pie beigām un balsošanu neredzēju

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #23 : 2015. gada 26. aprīlis, 17:33:40 »
Vrb tāpēc, ka balsošanu neredzēji, Tev likās, ka zāle stīva. Man nemaz nelikās stīva -tieši otrādi -pabrīnījos, kur latvieši tik atraktīvi un atsaucīgi. Pārsvarā gan bija jauni cilvēki. Patika man tas pasākums, un varu iedomāties, ka klātienē bija vēl foršākas sajūtas.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #24 : 2015. gada 27. aprīlis, 09:21:59 »
Milzīgs prieks dzirdēt, ka jums patika un novērtējat to darbu, kas tur ieguldīts!  Un tik interesanti pavērsieni bija tajās pauzēs:)  rsp - kara pauzē. Mums toreiz tā nespieda uz to, ka šis ir veids kā izslēgt spēcīgāko sāncensi, jo mums tas piečuks figurējā spēlē jau kopš migrācijas pauzes brīža. Bet šeit tā stiķēšana, smieklīgi:) kr. stiķē, bet Vatikāns dolārus pa vienam velk ārā :)  un babah, izslēdz baltiešus.  jā, tur vairs  nekāda politika, tur vnk stiprāko izslēdza.

Atslēdzies samtene

« Atbilde #25 : 2015. gada 27. aprīlis, 09:56:45 »
Es savukārt izrādes sākumu nogulēju, nevarot sagaidīt, kad beigsies iepriekšējais pasākums :) .

Mums "dzīvajā" savukārt Krievija Vācijai karu pieteica. Te neviens īsti negribēja migrēt, bet mums uz Vāciju aizmigrēja. Un tā ziedošana nebija tik aktīva :) nopelnīto vāverīti kāds iemeta kastē un viss...

Bet tā naudas skaitīšana un knapināšanās bija riktīgi labā. Un izrādes beigās tā aktieru apskaušanās ar skatītājies un sadošanās rokās... baldjeju :)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #26 : 2015. gada 27. aprīlis, 10:02:51 »
Mums ziedošana bija gana aktīva, grieķiem sanāca pat gandrīz taksim nauda līdz lidostai!

Par balsošanu - te kaut kā visi pavilkās uz angļu valodu, bet tā kā retajam tā bija izcila, tad nekādas asprātības nevarēja pateikt, tikai punktus lasīja. Un uz šī fona izcili bija pēdējie trīs - Vatikāns, kurš darīja kā grib ( un latviski) un Šveice, kur runāja vienīgais šveices ar pūlēm sameklētais  latvietis:) vēl bija labs trešais, neatceros, kurš:)  Tas pamatīgi atdzīvināja:0 ā, atcerējos - Krievijas runātāja bija laba - ar latv vainadziņu galvā un Ukrainai 12 punktus  iedeva :) riktīga sabotiere:)

bet `tā Ukrainas dziesma,,,  skudriņas, brrr...