Autors Tēma: Virtuļi pie Gaisa tilta  (Lasīts 2284 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Virtuļi pie Gaisa tilta
« : 2015. gada 16. aprīlis, 14:10:08 »
3 gadus braukāju ar riteni garām, beidzot apstājos un beidzot bija arī nauda līdz.
Bezgala smaržīgi pa visu rajonu, to jau es zināju, bet arī garšīgi. Īsti virtuļi.
20 centi.
Ar glazūru 30, paņēmu ar dzērveņu ievārijumu, o bože, svētlaime.
(ir vēl ābolu un karameļu, pūdercukurs arī ir)

Atslēdzies ragana

Re: Virtuļi pie Gaisa tilta
« Atbilde #1 : 2015. gada 16. aprīlis, 14:13:04 »
Hm...diezgan nekrietni no Tavas puses. Jau lasot kļuvu 20 gramus smagāka. ;)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #2 : 2015. gada 16. aprīlis, 14:18:35 »
Kurš ir gaisa tilts? Ja tas, ko es saucu par VEF tiltu, tad kur tur ir virtuļi?

Atslēdzies Mango

« Atbilde #3 : 2015. gada 16. aprīlis, 14:46:08 »
Virtuļi ir Brīvības/Barona stūrī. Tie divi kioski. Vienu es saucu par kafijas namiņu, otru par virtuļu namiņu.
Gaisa tiltu nācija mēdz saukt par VEF tiltu.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #4 : 2015. gada 16. aprīlis, 14:49:20 »
Ā tajās būdelēs! kādā jaukā dienā es iespējams tur nonākšu...

Atslēdzies Mango

« Atbilde #5 : 2015. gada 16. aprīlis, 14:53:23 »
Labi, ka es tajā rajonā nestrādāju, nedzīvoju u.tml. virtuļu diēta, piemēram, itin bieži tiktu ievērota.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #6 : 2015. gada 16. aprīlis, 21:53:15 »
Vot tā. Pilnīgi vai jāsaka, ka sen Gaisa tilts nav redzēts un jāaplūko, vai vēl stāv uz vietas........... :rofl:

Atslēdzies hm@

« Atbilde #7 : 2015. gada 17. aprīlis, 09:09:13 »
Zinu to virtuļkiosku, jā, tie ir īstie , vecie labie virtuļi! Uzparikte, kurā viņus vāra , arī tāda - uh! Nezinu, kā to mīklu tur iemet, bet esmu redzējusi skatu, kā verdošas eļļas renītē tie virtuļi peld uz vienu pusi, tad tiek apmesti uz otru pusi un peld atpakaļ,,,,  un tad ir gatavi- voila!  Un tad atliek vien izvēlēties - glazūra, mērce, pūdercukuriņš...  un tad pie turpat blakus esošajiem galdiņiem var stāvēt un noēst:) ā, jā , klāt vēl tēja vai samērā lēta kafija .

Nota bene!  Nestrādā brīvdienās!!!   Tikai darba laikā!   Brīvdienās tur rodas sajūta, ka tas kiosks jau pusgadu kā ciet - viss nožogots, panīcis, nesmaržo.. :)   

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #8 : 2015. gada 17. aprīlis, 09:19:48 »
Ak šitādi tie virtuļi... CT arī ir Piena paviljonā pie tām durvīm, kas vistuvāk gaļas paviljonam. Vienmēr, kad tur esmu, 10gb paņemu, vairāk nav vērts - atdziest, paliek sīksti. Ir "plikie", ir ar džemu. Glazūras gan nav un cītīgi žmiedzas uz pūdercukuru pat, ja prasi un saki, ka maksāsi  :sad_smiley:

Atslēdzies hm@

« Atbilde #9 : 2015. gada 17. aprīlis, 09:47:43 »
ā, kad tu tā saki, atceros, ka piefiksēju pagājšvīkend CT, ka viss paviljons smaržo pēc virtuļiem ( un manās acīs tas nav kompliments:( es jau vēl tā maigi izteicos) ...   bet tur pie VEF tilta ir āra nosacīti svaigais gaiss un tie virtuļi līdz ar to šķiet daudz veselīgāki, jo tu nejūti to eļļas smaržu:)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #10 : 2015. gada 17. aprīlis, 11:16:14 »
Šeit dobavkas nežēlo. :)
Varēja to p.cukuru nebērt tik dāsni.

Kad slēdz, tad viņi pamatīgi nožogo to vietu. Bet tas tāpēc, lai tie, kas izveduši pastaigā divlitrenes, tur neapmestos.

Atslēdzies rutta

« Atbilde #11 : 2015. gada 17. aprīlis, 11:56:34 »
Nē, nu jūs gan esat!
Tagad sagribēju virtuļus- pašceptos.
Bet neeedrīkst...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #12 : 2015. gada 17. aprīlis, 12:03:30 »
Esmu pāris reizes ēdusi tur virtuļus, kad tikko atvērās. Karstiem un svaigiem nav ne vainas, ja tāda pārtika patīk. 

Atslēdzies Mango

« Atbilde #13 : 2015. gada 17. aprīlis, 12:06:16 »
Šajos virtuļos nejūt eļļu, ne grama. Protams, tos kārto notecēties, ja paspēj, bet arī eļļu maina itin bieži un nelieto nedēļu no vietas, jo vecu eļļu uzreiz var just. Malači.

Atslēdzies danu

« Atbilde #14 : 2015. gada 17. aprīlis, 12:13:51 »
Jāaa...CT virtuļi....tas ir mans klusais grēciņš, par ko kaunos atzīties savējiem :D. Labi,ka tas ir tik reti (pāris reizes gadā)!  Man garšo un pērku tikai ar kartupeļu pildījumu.:D