Autors Tēma: Māmuķu iejaukšanās  (Lasīts 28784 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Re: Māmuķu iejaukšanās
« Atbilde #15 : 2015. gada 18. aprīlis, 10:49:02 »
Uz tādu cilvēku tak vsp paļauties nevar - kko it kā sarunāsi, tad māmuķis būs "domu piekoriģejis" un nekas vairs nav kā runāts...

Apmeties pilsētas malā, lai fiksi tiktu ārā, ja nu kkāda jezga sākas... Ko darīsim ekstremālā situācijā? - vilksim cauri uz pilsētas otru galu savākt māmuķi :D nu nē, paldies ... Tātad ekstrēmā jāgāž pa galvu un vnk jāiekrāmē mašīnā? Vai jāatstāj, lai iet vākt māmuķi? Paldies, tādu aizstāvi, kas vēl aizkavēs mani, man nevajag :D

Un viņiem pašiem šķiet, ka neviens no malas to nemana un ka skaisti "izdabā sabiedrībai" :D

Atslēdzies Mao

« Atbilde #16 : 2015. gada 18. aprīlis, 10:53:37 »
Jā, sazombētie tak nezin, ka ir sazombēti. Tapēc, ja grib cīnīties - jarubī aŗā tieši antēna. Nu jaieņem pasts un telegrāfs. Tātad uzvarēt var tikai ar bandītiskiem paņēmieniem. Te katram jaizvēlas - a nafig vispār....

Atslēdzies tex

« Atbilde #17 : 2015. gada 18. aprīlis, 10:55:49 »
Vsp man te rodas ideja, ko varētu darīt. Tiem sū** māmuķiem ir svarīgāk kā kas "izskatīsies sabiedrības acīs" un "ko kaimiņi teiks" par sava bērna (atvainojiet, "sūri grūti audzinātā" verga) dzīvību un veselību.

Ja sabiedriskā doma to tik tiešām šādi regulāri noliktu vietā pēc nopelniem? Ka dzīvot ar bērnu vīra vietā ir pedofilija tikai bez sex... U.t.t. Kā tas vsp arī ir . Tikai padarīt to kaut ar mārketinga metodēm ekselenti neprestižu? Nevis svētā cietēja(viena bērnu audzinājusi... Tikai neviens vīrišķis to stervozs piļītāju i nav geibējis un nevis bērnu, bet vergu), bet mēsls= pedofils bez seksa... Prestižs beidzot smagi mazinātos....

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #18 : 2015. gada 18. aprīlis, 10:56:23 »
Oi, kas tik dziivee nav redzeets/dzirdeets...

Maamukji, kas nekautreejas naakt guljamistabaa bez stuka naturaali jebkuraa dnn laikaa, jo "gaisa nav, ligs jaaatver"

Kam saakas sircleekme tikliidz kaa deels draud attaalinaaties taalaak kaa 5 m no cerbera (nu, te es neeedaudz paarspiileeju)

Maamukjis, kas var piezvaniit 8 no riita sestdienaa, jo apsoliijis draudzenei, ka maamukja xeels shajaa dienaa draudzenei zaali nopljaus...

Turpinaat var tikpat kaa liidz bezgaliibai...

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #19 : 2015. gada 18. aprīlis, 11:14:26 »
Man sāk šķist, ka tieši kareivīgām sievietēm šādi māmuķu sačakarēti vīrieši ir kā radīti, jo tikai viņas spēs šos infantilos dēliņus atraut no mātes pupa.  ;)
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #20 : 2015. gada 18. aprīlis, 11:27:22 »
Es taadas mammas, kaa juus te aprakstaat, nevienu nepaziistu. Jaa, ir jau, ka nepatiik beena otra puse, bet tam ir iemesls, un kaut kur radu vai draugu pulkaa tiek aprunaats, bet tas arii viss. Toties zinu, taadus eksemplaarus, kuri tieshaam izraisa shausmas, ka sieviete taadu izveeleejusies, bet dariit tur nekaa nevar, ja jau lielaa miila, i vecaaki tur bezspeeciigi.
Briinos par Nomades viiru, man radu pulkaa visi viirieshi ar savaam viiramaateem labi saprotas, kaadaam iipashiibaam jaabuut, lai gadu gaitaa neatrastos saprashanos ar vecaaku kundziiti. Vedeklas driizaak tiek aprunaatas, pret sievieteem jau augstaakas prasiibas, bet meitu viiri tiek aizstaaveeti, ja kaut kaads konflikts gjimenee.
Bet man rados nav nevienas vientuljaas maates, nu taadas, ka vispaar viira nav, tik beerns. Ir shkjiirushaas un n-taas reizes preceejushaas vai taapat kopaa dziivo, ir viiri nomirushi, bet tad jau beerni gandriiz pieaugushi. Arii draudzenes visas no pilnaam gjimeneem, tikai pashas nav preceejushaas. Viena no shkjirtas gjimenes un dziivo kopaa ar mammu, bet tur pati vainiiga, ka neuznjemas savu patstaaviigu dziivi, a maamukjis labpraat to meitu kaadam vecim ieskapeetu.

Atslēdzies tex

« Atbilde #21 : 2015. gada 18. aprīlis, 11:31:29 »
Džesik, IMO, tieši otrādi - tādām arī vajag vēl stiprāku vīrieti.
Tāds lupats, kas pirms sievas un bērnim kara gadījumā skries glābt māmuķi, nafig nav vajadzīgs...

Bet tādam bērnam jā, jebkas, kas atpestīs no māmuķa dajebkādā veidā būs labāks, tikai ne apzināti.

Saku, ka meitām tikšanai vaļā no mūžigi piļijošā māmuķa, kam nekad nekas nav gana labi - t.i. uzdevums nopelnīt mīlestību, kuras nav un nekad nebūs un kad izpildi vienu, dabū nākamo un  tad vēl nākamu uzdevumu, bet gaidītās vecķa mīlestības kā nav tā nav... līdz kāds gana spēcīgs vīrišķis, kas to māmuķi noliek pie vietas un "atpiļī" pretī tā,ka šai mute aizveras un tā arī paskaidro, ka nav ko bāzties visām pudelēm par korķi :D Nu īsts princis baltā zirgā!! Pofig visas pārējās īpašības :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #22 : 2015. gada 18. aprīlis, 11:37:59 »
Es taadas mammas, kaa juus te aprakstaat, nevienu nepaziistu.
lucky you...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #23 : 2015. gada 18. aprīlis, 12:07:36 »
Kas nenoziimee, ka taadu ar garantiju nav... ir cilcji, kas pamana kko vairaak, ir- kas mazaak...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #24 : 2015. gada 18. aprīlis, 14:10:14 »
Man tā aktīvā bija nevis mamma, bet vecmāmiņa. Mamma jau bija sačakarēta no bērnības, bezcerīgi. Visu dzīvi mēs cīnījāmies, visādi gāja. Bet nevaru arī noliegt, ka daudz no viņas iemācījos.  Savā ziņā viņa bija izcila persona, bet tiem, kas bija blakus, tas nebija viegli. Un tomēr- vai man būtu labāk, ja viņas tuvumā nebūtu? Diez vai.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #25 : 2015. gada 18. aprīlis, 14:22:52 »
Tex, ko tu njemies? Mamminieks taads un shitaads, ta kursh mamminieks neburkshkj? Es arii burkshkjeeshu, ja mans deels kaut kaadu "shvabru" maajaas atvediis. Ja dziivo atsevishkji un pats sevi uztur, tad var dariit, kaa grib. Bet, ja vecaaku maajaa ved neveelamas personas, tad, lai nedomaa, ka es smaidiishu un laipni sagaidiishu.
Un, tie, kas nemak veel 40 gados savu dziivi atsevishkji iekaartot, vienalga veiksmiigi vai neveiksmiigi, pashi vainiigi, sen bija laiks apjeegt, ka nav jeegas vainot citus, ne vecaakus, ne omes, pashiem jau vien jaadziivo taa dziive.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #26 : 2015. gada 18. aprīlis, 14:30:17 »
Hm, man likaas te kaa reiz teema par to, ka tie maamukji nelaizh...

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #27 : 2015. gada 18. aprīlis, 14:35:55 »
Nesaprotu, kaa var nelaist? Tur 40 - gad. baabieti vai onku aiz rokas? Tjipa - tu tikai deelinj, meitinj, neuzsaac dziivi atsevishkji un patstaaviigi?
Parasti, ja ilgi nodziivots pie mammukja, tad ir eerti, lielais beerns no ligzdas nemaz nekust aaraa. Visaadi iemesli - kaa ta es dziivoshu ar savu mazo aldzinju.. A kaa citi dziivo?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #28 : 2015. gada 18. aprīlis, 14:50:00 »
Oi, Habibi ;)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #29 : 2015. gada 18. aprīlis, 14:51:26 »
Ja 40 gad onka vai tante emocionaali ir 3-5 gadus vecs, tad nekur shis no maamukja neaizies, neskatoties uz pases datiem... un maamukjis apcirtiis saknee katru kuslo meegjinaajumu...