Autors Tēma: Māmuķu iejaukšanās  (Lasīts 28764 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Anete Goba

• Viesi
Re: Māmuķu iejaukšanās
« Atbilde #30 : 2015. gada 18. aprīlis, 15:02:14 »
Tai tantei vai onkam sen buutu jaapjeedz, ka nav vinji 5gadiigi beebji, un vinju uzvediiba ir neadekvaata, ka jaauznjemas atbildiiba pasham par savu dziivi, bet shie cer, ka garaam skries pasaku princis vai princese un shos savaaks, tikai taadaa veidaa varees tik valjaa no ljaunaas raganas - maates. Pasham uznjemties gruutiibas - to gan ne.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #31 : 2015. gada 18. aprīlis, 15:12:26 »
Shai jautaajumaa mees nesapratiisimies ;)

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #32 : 2015. gada 18. aprīlis, 15:41:41 »
Jaa. Es tik domaaju, ka nav taa, kaa izskataas. Tas mums no malas liekas, cik shausmiigi taa dziivot, cik drausmiigi tas mamminieks to meitu dricelee, patiesiibaa abaam tur labums, abas iet roku rokaa. Manai draudzenei taa mamma ir materiaalais atbalsts un  savaa zinjaa viira vietaa. Jaa, pasuudzaas tad, kad mamminieks kaut ko tur ne taa pateicis vai izdariijis, bet neko mainiit netaisaas, kaut arii vareetu - nav izdeviigi. Vieniigi, ja princis baltaa zirgaa atjaatu.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #33 : 2015. gada 18. aprīlis, 16:24:16 »

Iz manas pieredzes: apprecējos diezgan jauna, vīrs priekš tiem laikiem skaitījās "diezgan" vecāks, 8 gadus, turklāt jau šķirts. A es, zieds un cerība, teicamniece - "komsomolka, sportsmenka un kas vēl ne". Sākumā viss bija labi, kamēr nesākās nabassaites pārgriešana ar vecākiem. Nācās gan man, gan māmuķim saprast, ka mana ģimene ir mana, un viņas ir viņējā. Nebija viegli ne man, ne viņai.
Pa starpu gāja visādi - bija nekomunicēšanas periodi (ja tu nepieņem manu vīru, tad mums nav nekādu kopīgu darīšanu utt.).

Tagad ir tā, ka man ar mammu ir visnotaļ labas attiecības, bet domāju, ka viņa zina, ka savas ģimenes labsajūtas un pašsaglabāšanās dēļ, varu pārtraukt attiecības ar viņu (kā tas ir bijis), ja viņa censtos kaut ko ievirzīt pa savai gaumei.
Ar manu vīru viņai attiecības ir rezervētas, uz pieklājības robežas. Piecieš viens otru. Vai man tā patīk? Protams, ne, bet esmu apmierināta, ka vismaz nav atklātu strīdu. Vai vispār te varētu būt uzlabojumu, šaubos. Nu tā. Eh.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #34 : 2015. gada 18. aprīlis, 16:29:30 »
Man kkādā mērā līdzīgs stāsts kā Nomadei. Arī biju teicamniece un paraugmeitene, tēva mīlulīte, bet vecāki bija šķīrusies, dzīvoju pie mammas, bet mana māte a la Hitlera māsa pēc rakstura ;d  - stingra, prasīga un despotiska. Vīrs, kas bija 4 gadus vecāks par mani nāca kā glābiņš -19 gados apprecējos un laimīga aizlaidos no mātes lizgdas. Man liekas, ka mana mamma arī bija priecīga par to, jo es jau arī nebiju nekāda klusā pelīte, kas viņu vnm bez ierunām paklausītu atplestu muti.
Kopš tā laika mums attiecības nedaudz uzlabojās, bet znotus vnm vairāk aizstāvējusi nekā meitas.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #35 : 2015. gada 18. aprīlis, 16:48:10 »
Habibi

Nus, lielaakaa dalja zinaamo exemplaaru ir materiaali, ne nu ljimonaari, bet virs videejaa situeeti, tik emocionaali tik nenobriedushi, beerniibaa atdaliishanos no vecaaka (maates) tik neizgaajushi, ka... ...ljoti gruuti vinjiem psihologjiski aiziet... ...un maates to neaizieshanu veicina kaa vien var... ... turklaat vainas apzinja beernaa... ..katrs beerns (ok, vb autists vai cits ljoooti iztrikts psihopaats) grib to maates atziniibu... ...shajaas atttieciibaas vinjas nav... ... un ir pofig, ka sievietei vb jau 50, vinja ies taas maates pavadaa, censhoties un naivi cerot to atziniibu vsm 1x muuzhaa izpelniities  .

...es saprotu, ka Habibi shito nesaprot ;) ...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #36 : 2015. gada 18. aprīlis, 16:54:24 »
Nuja, bet mammai ir bijusi sava mamma, un tai- atkal sava...kādam tik un tā tas apburtais loks ir jāpārrauj. Tas ir grūti, bet nav neiespējami.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #37 : 2015. gada 18. aprīlis, 16:54:30 »
Viend iipashi patologjisks gadiijums, kur maate dviinjus kaadaa briidii ir sadaliijysi- shis buus viirs un shis buus beerns... un no mazpadsmit gadu vecuma viens straadaa un ruupeejas par gjimeni fajtiski kaa teevs/viirs... otrs liidz nu jau 35 gadiem taa iisti nav straadaajis... abi ixgliitoti, gudri puikas... bet tie albatrosi... un maamukjis ir ar visaam astonjaam par to, ka vienam jaastraadaa, bet otram maajaas jaaseezh chetri kakji jaabaro...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #38 : 2015. gada 18. aprīlis, 16:55:37 »
FC

Jaa, tikai cik smagi tas ir tam loka raaveejam... bet- tas ir uz labu ;) kait gadaas saikni ar maati zaudeet pilniibaa :(

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #39 : 2015. gada 18. aprīlis, 16:59:14 »
Nu jaa, teoreetiski jau var izskaidrot, bet praktiski tomeer jau katrs pats par sevi atbild. Nu kaa var 35 gadiigam vecim maamukjis dirigjeet paraadi. Un kaa var taa sadaliit patvaljiigi, driizaak viens vairaak tiecaas peec patstaaviibas, otrs labpraatiigi pienjeemis maajas peles lomu, bet attaisnojums ir mammucis.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #40 : 2015. gada 18. aprīlis, 17:04:17 »
...mieriigi var, dziivee redzeets... (kaa maamukjis paraadi dirigjee)... ...un ne tikai 35 gados... ...bet arii 47...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #41 : 2015. gada 18. aprīlis, 17:07:29 »
Habibi

...ti, Tavupraat, pilniigi adekvaats ir mammucis, kursh vienu deelu suuta straadaat (ok), iesuuc vinja naudu gjimenes vajadziubaam (un saviem celjojumiem yz Taizemi, Kjiinu uc 4x gadaa), bet jebkuru meegjinaajumu otru deelu (ar magjistra izgliitiibu visai pieorasiitaa soecialitaatee!) tur maajaas oar varas makti... ...var, protams, appeleet pie shii otra braalja iipashiibaam, bet taa IR maates atbildiiba...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #42 : 2015. gada 18. aprīlis, 17:13:10 »
Ja cilvēkam no viena gada vecuma smadzenēs 17 gadus zombē, ka zaļš ir kotlete un otrādi, saderam, ka viņš ēdnīcā prasīs divus zaļos ar rīsiem? Un pietiek. Ja tu savu bērnu visu bērnību lauzīsi sev pa labu un neviens neiejauksies, tu salauzīsi. Ar garantiju. Un tu manās acīs tādā gadījumā esi elles izdzimums. Fašistus vulgaris.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #43 : 2015. gada 18. aprīlis, 17:16:53 »
Mao, tak tikai labu grib... (ok, neatziistas, ka sev)...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #44 : 2015. gada 18. aprīlis, 17:20:18 »
Bet, kaa saka Anna Lieckalninja (lai Dies nograabstaas) psihoterapijas studente, to pashu teica mana psihosomatikas pasniedzeeja-paskatieties uz vecaakiem ar beerniem un sapratiisiet, ka darbs mums vnm buus...