Autors Tēma: Māmuķu iejaukšanās  (Lasīts 28907 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: Māmuķu iejaukšanās
« Atbilde #75 : 2015. gada 18. aprīlis, 18:39:09 »
Hm... Man likaas Tava trauma ir rakstiibas kliboshana, nevis sexa truukums... Jeb es kko jaucu?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #76 : 2015. gada 18. aprīlis, 18:41:29 »
A intrigu savēprt, moš no abiem stobriem izšauj, vairs nedrīkst, ja?

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #77 : 2015. gada 18. aprīlis, 18:41:38 »
Tak par seksa truukumu taisiet atsevishkju teemu, citaadi jums vaaks..
Te par maamukjiem jaarunaa.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #78 : 2015. gada 18. aprīlis, 18:43:00 »
Tak par seksa truukumu taisiet atsevishkju teemu, citaadi jums vaaks..
Te par maamukjiem jaarunaa.
Tieši tā.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #79 : 2015. gada 18. aprīlis, 18:49:07 »
Ceriiba uz ruupiigaaku rakstiishanu ir lielaaka ;) Pedofiilijai ir robezhas ;)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #80 : 2015. gada 18. aprīlis, 18:49:25 »
Ui, plin. Pat sestdienā miera nav. Vagaru vairāk nekā grēkāžu. Nu i hren s vami, ka nav seksa ta nav. Kā gribat.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #81 : 2015. gada 18. aprīlis, 18:54:58 »
Priecee, ka mums vienliidziiba, zilajiem ar draud ar inkarceraaciju :P

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #82 : 2015. gada 18. aprīlis, 19:00:00 »
Ui, nesapratu, kaa no maamukjiem jau liidz zilajiem aizvilkaat..

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #83 : 2015. gada 18. aprīlis, 19:01:54 »
Zilie ir priekshnieki...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #84 : 2015. gada 18. aprīlis, 19:06:19 »
Labi, ka ne otrādāk. Tātad - topiks bija māmuķi, nevis zilie, ja? Pie tā arī vajadzētu palikt šīs tēmas ietvaros.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #85 : 2015. gada 18. aprīlis, 19:31:46 »
Atgriežoties pie topika:

Galvenais, ka tie mammuki arī seksualitāti bērnam 90% gadījienu napig sačakarē. Nu man tā liekas.

Atslēdzies tex

« Atbilde #86 : 2015. gada 18. aprīlis, 19:55:21 »
Atgriežoties pie topika:

Galvenais, ka tie mammuki arī seksualitāti bērnam 90% gadījienu napig sačakarē. Nu man tā liekas.
gan jau ka, laikam uz kādu no galējībām...ka vai nu jebkurš ir labs/a, kas no māmuķa atpestīs un arī sex par pestīšanu var mierīgi piedāvāt, vai - neviens/a nav tik labs, lai visos veidos spētu abiem ("bērnam" un viņa mātei) izdabāt...

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #87 : 2015. gada 18. aprīlis, 20:21:41 »
Vai man` dieniņ, nebiju domājusi, ka šī tēma tik aktuāla mums te izrādās  :sad_smiley:

Atgriežoties pie tēmas pirmssākumiem - mans māmuķs nudien nav galīgi marginālais variants, bet tomēr ir visai autoritatīvs sievišķis, lai gan pati to noliedz. Visam jābūt pēc viņas iedomas. No manis kā vecākās meitas laikam tika un tiek gaidīts vairāk. Nav runa par to, ka mani kritizētu, nē, nepavisam! Viņa ar mani ļoti lepojas. Vot, tik tas znots nedara viņai pa prātam....
Kad apprecējos, mana lielākā kļūda bija tas, ka visas nebūšanas/strīdus mēdzu pārrunāt ar mammu (kā jums liekas, ko tādā gadījumā mamma atbalstīs? Protams, meitu.). No šīsdienas viedokļa, tas ir slikti un to nevajag. Vairs ne ko stāstu, nekā. Tiekam galā paši.

Vadoties iz savas pieredzes, savai vecākajai meitai esmu pateikusi, ka man vienalga, ko viņa būs izvēlējusies par vīru (vēlams, ne musulmani, viss cits ir OK). Ka savas problēmas ar vīru viņai būs jāregulē pašai, ne man. Ka nav jāskrien pie manis, ja ar vīru gadījies strīds. Ka bērnu audzināšanā noteikti neiejaukšos. Ka atbalstu galējā gadījumā viņa vienmēr saņems un ar to var rēķināties. 

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #88 : 2015. gada 18. aprīlis, 20:24:41 »
Sachakaree seksualitaati, veel kaa sachakaree...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #89 : 2015. gada 18. aprīlis, 20:54:59 »
Reāls stāsts. Meitenei (tēvs neaizmuka, lēnām stūrītī savā istabā nomira) no dzimšanas tika stāstīts, ka visi vīrieši cūkas un viņu draudziņi ir sātana izgudrojums. Meitai 60, nevainīga, dāmas joprojām guļ vienā istabā, kā kopš dzimšanas. 60 gadus. Kaut kādā ciemā, kur pat krievu laikā kultūras nama nebij.