Autors Tēma: Māmuķu iejaukšanās  (Lasīts 28879 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Anete Goba

• Viesi
Re: Māmuķu iejaukšanās
« Atbilde #90 : 2015. gada 18. aprīlis, 20:59:46 »
Nu meitai vismaz neviens bikshainis nervus nav sachakareejis. Tur Latgalee droshi vien kaiminju Manjka regulaari pa aci dabuu, vot i tantuks savos 60 priecaajas, ka vinjai shitais secen gaajis.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #91 : 2015. gada 18. aprīlis, 21:04:14 »
Viss secen. Vispār viss. Saproti? VISS...

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #92 : 2015. gada 18. aprīlis, 21:06:40 »
A ko tu, Mao, tur zini. Domaa, sievietei vieniigais prieks ar veci njemties..

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #93 : 2015. gada 18. aprīlis, 22:54:58 »
Tex privātā sāpe un pieredze, tad nu peras.
Piekrītu un saprotu Habibi teikto.
Tādas mātes dzīvē neesmu redzējusi.

Atslēdzies reno

« Atbilde #94 : 2015. gada 19. aprīlis, 00:11:35 »
galu galā tas viss no prāta spējām atkarīgs -vienam var iestāstīt visu ko, citam nē. Muļķe tāda arī paliks -manipulējama dura

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #95 : 2015. gada 19. aprīlis, 08:12:24 »
apbrīnoju dažu komentētāju pārliecību- ja to neesmu redzējusi ES - tātad tas nepastāv vispār... negribu vnk par to runāt , bet  sastopos ar to ikdienā , māmuķa sačakarēta meita , kas turpina savus bērnus čakarēt. :cry:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #96 : 2015. gada 19. aprīlis, 09:11:51 »
Zin ko, gudreļi - ejiet ka visi aiz lielā čuma .irst!
Nav un nebūs ideālu mammuķu un tētuku! Jo katrs kritizētājs skatās no sava skatu punkta. Man mammucis pēc jusu kritērijiem ir vienkārši ideāls. Bet pēc maniem - sabojāja manu otrpusi. Kā? Da aizstavēja vienmēr pret mani. Vot i esmu azbesta vecene un sķūrēju mēslu čupas. A kungam ērti.
Savus puikas audzinu pilnīgā brīvībā - pat dzīvokļi tiem surķiem katram ir kopš 15 gadu vecuma. I ko? Takš šad tad pārmet, ka pa daudz brīvības esot... Nošauties?
Visus sakost!

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #97 : 2015. gada 19. aprīlis, 09:15:42 »
Starp ideaalu un klaji destruktiivu tomeer ir ljooooti plashas iespeejas pa vidu...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #98 : 2015. gada 19. aprīlis, 09:32:22 »
Bērni tomēr mēdz dzimt jaunībā- laikā, kad cilvēks vēl ir visādās ilūzijās un figņās, kāda tur ideāla audzināšana. Visi atceramies sevi vidēji 25 gados- baigi gudras bijām, pret visu pareizi attiecāmies, vispār bijām spējīgas kādu audzināt? A bērni vairumam jau bija :) Tā nu sanāk, ka tās visuvarenās un baismīgās mammas bērnu ierašanās laikā bija jauni, dumji skuķi, mīlēja savus bērnus, kā prata un audzināja, kā sanāca. Un trakākais tas, ka laikam jau cilvēkam tā ir ielikts no dabas- nu, nedzimst tie bērni nepakam, 60 vai 70 gados, kad nu varbūt tā kā varētu audzināt un dalīties ar dzīves pieredzi.

Man liekas, tā audzināšana ir savstarpēja. Daudzas mammas saka, ka daudz ko mācās no bērniem, es arī to pašu varu teikt. Varbūt ap to viss arī grozās- ap spēju un vēlmi mācīties.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #99 : 2015. gada 19. aprīlis, 09:48:58 »
Tie izcili kreizii exemplaari arii 40 un 60 gados dzemdeejot taapat audzinaatu... jo nav matiits, ka buutu dziives laikaa sapraatiigaaki kljuvushi, ja jau savus 20-40 un vairaak gadus vecos beernus mochii taapat kaa jauniibaa...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #100 : 2015. gada 19. aprīlis, 10:03:52 »
Izicili kreizī eksemplāriem būs bijušas neriktīgas mammas :)

Ir jau tā, bet vai tāpēc cilvēki pārstās vairoties? Un sabiedrība arī nav īsti labs palīgs- juvenilā justīcija iet tikai vēl lielākas kontroles virzienā. Kaut kad jau nāksies saprast, ka cilvēka likteni var regulēt no malas visai ierobežotā mērā.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #101 : 2015. gada 19. aprīlis, 10:21:37 »
Agw, veel dereetu karmu piesaukt- vsp pashi vainiigi, ka shitaadaam piedzima ;)

Atslēdzies tex

« Atbilde #102 : 2015. gada 19. aprīlis, 10:33:43 »

Man liekas, tā audzināšana ir savstarpēja. Daudzas mammas saka, ka daudz ko mācās no bērniem, es arī to pašu varu teikt. Varbūt ap to viss arī grozās- ap spēju un vēlmi mācīties.
nu re, tie deoši vien tad arī nav tik crazy gadījumi.
Riktīgi trakie ne tikai nemācās no bęrniem, bet traucé mācīties viņiem. Jo visu tak jau zina labāk...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #103 : 2015. gada 19. aprīlis, 11:00:06 »

Nu Tu mani nolaidi zemāk par kāju līsti. No sākuma gribēju vienkārši paklusēt, bet nu šitais līmenis tomēr jau ir drusku pa traku. Možiņ reāli apvainoties?

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #104 : 2015. gada 19. aprīlis, 11:48:27 »

Nu Tu mani nolaidi zemāk par kāju līsti. No sākuma gribēju vienkārši paklusēt, bet nu šitais līmenis tomēr jau ir drusku pa traku. Možiņ reāli apvainoties?

Sorry, sorry, atvainojiet, piedodiet. Es tik nezinu, par ko. Nu dikti juutiigs viiriets esi.