Autors Tēma: Māmuķu iejaukšanās  (Lasīts 29016 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: Māmuķu iejaukšanās
« Atbilde #120 : 2015. gada 20. aprīlis, 16:19:02 »
Nu gan! A tex un es???

Atslēdzies Betons

« Atbilde #121 : 2015. gada 20. aprīlis, 16:33:15 »
Nu labi. Ja sliekas ir, variet nākt līdzi.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #122 : 2015. gada 20. aprīlis, 16:45:29 »
Beton, tu ar savos 45 veel aizvien pie visaam savaam vainaam un neveiksmeem maamukji piesauc?

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #123 : 2015. gada 20. aprīlis, 16:56:12 »
A ko tu, Mao, tur zini. Domaa, sievietei vieniigais prieks ar veci njemties..

Nu Tu mani nolaidi zemāk par kāju līsti. No sākuma gribēju vienkārši paklusēt, bet nu šitais līmenis tomēr jau ir drusku pa traku. Možiņ reāli apvainoties?

Sorry, sorry, atvainojiet, piedodiet. Es tik nezinu, par ko. Nu dikti juutiigs viiriets esi.

Baigais sliņķis skaidrot, bet.... nespēju sev atteikt.
Tātad Tu domā, ka vienīgais ko es proponeju ir tas, ka sievietes visa laime ir kaut kas resns un silts starp kājām? Vai da jeb kāda vīrieša blakus būšana pasē?

Nu labi, jau labi, Mao. Es jau saprotu, bet man kaa cilveekam, kursh labpraat taa mieriigi dziivotu Mezha buudinjaa dziljaa Latgalee nekas traks tas neliekas (nu protams, ar visaam eertiibaam un bagaatiibaa, ne nabadziibaa). Bet citiem liekas, ka noteikti kaut kur jaaskriem, un tie, kas visu muuzhu savaas maajaas nodziivojushi, tie jaazheelo. Es arii izskreejusies, stresaina, driiz sirmi mati no ciiniishanaas un njemshanaas.. Es noveerteeju, tos, kam viss tas gaajis secen, apkaart miers, skaista daba, svaigs gaiss, nekur ne jaaskrien, nekas ne jaapieraada, ne jaaizraadaas.. Nu labi, ticu, ka lielam vairumam tas neliekas saistoshi.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #124 : 2015. gada 20. aprīlis, 17:05:50 »
Beton

Fui! Tur man vsp divus asistentus vajag- vienu, kas uzliek taarpu, otru, kas nonjem zivi, ja nu taa durne uzkjeerusies... un veel psihiatru ar trankvilizatoriem, lai moraalo traumu nomaaktu...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #125 : 2015. gada 20. aprīlis, 17:21:43 »
Beton

Fui! Tur man vsp divus asistentus vajag- vienu, kas uzliek taarpu, otru, kas nonjem zivi, ja nu taa durne uzkjeerusies... un veel psihiatru ar trankvilizatoriem, lai moraalo traumu nomaaktu...

Redzi nu, tā tomēr ir vīriešu padarīšana :P

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #126 : 2015. gada 20. aprīlis, 17:34:11 »
Es vsp nepieteicos uz copi, zinu, ka man nervi par shvaku...

Es bik centos iebilst, ka konkreeti shajaa teemaa nav, ka visas pret bikshainjiem saceelushaas...

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #127 : 2015. gada 20. aprīlis, 17:37:44 »
Vai tad te vispaar bija sacelshanaas pret bikshainjiem?

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #128 : 2015. gada 20. aprīlis, 17:40:42 »
Tikai mušas un ziloņi  :sarcasm:

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #129 : 2015. gada 20. aprīlis, 17:52:36 »
...nu, man ir gruuti savaadaak saprast textus par "neviens viiriec nav nervus/dziivi vai ko tur veel sabendeejis"...

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #130 : 2015. gada 20. aprīlis, 18:06:18 »
Aa, taa ir sacelshanaas..

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #131 : 2015. gada 20. aprīlis, 19:15:16 »
...nu, man ir gruuti savaadaak saprast textus par "neviens viiriec nav nervus/dziivi vai ko tur veel sabendeejis"...

Es tā vienmēr saku, kad kāds paziņa izsaka komplimentus par izskatu: nuja, kas man nekaiš, neviens smadzenes nep*š :P

Atslēdzies Betons

« Atbilde #132 : 2015. gada 20. aprīlis, 19:32:15 »
Beton, tu ar savos 45 veel aizvien pie visaam savaam vainaam un neveiksmeem maamukji piesauc?
kas tas par idiotisku jautājumu?
Vai tad kāds piesauc?
Es tiekos un komunicēju ļoti reti. Par daudz reti. Un nevienu pie savām likstām nepiesaucu.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #133 : 2015. gada 20. aprīlis, 19:38:58 »
Man jau visas tēmas te sajaukušās galvā, bet nu tādi uzbraucieni mātēm, nesaprotu. Palasot varētu domāt, ka visi traumēti un apspiesti. Tā jau esmu sapratusi, ka nav vērts bērnus lolot un audzināt un uz to pārāk iespringt, tāpat vienmērbūsi slikta māte, bet palasot šo vsp - roģi menja obratno!

Atslēdzies Betons

« Atbilde #134 : 2015. gada 20. aprīlis, 19:42:36 »
Vai man tikai tā liekas, vai forums palicis kašķīgāks kā pirmajos trīs četros mēnešos. Tagad - kā ieraugu garu tēmu - viss skaidrs - vai nu kulinārija vai kašķis. Ne vienu ne otru nav vērts lasīt un iedziļināties. Pāris dienas neienāc forumā - vispār jau jūties outsaidā.