Autors Tēma: Māmuķu iejaukšanās  (Lasīts 29019 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: Māmuķu iejaukšanās
« Atbilde #195 : 2015. gada 21. aprīlis, 19:00:46 »
Tik tam lielajam beernam vecaaks ar ir beerns, ja nejeedz izdariit sakariigus secinaajumus un riikoties beerna labaa...

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #196 : 2015. gada 21. aprīlis, 21:23:07 »
Es to spēju tieši 39 gados. Žēl, ka ne ātrāk un ka tik ikgi čakarēju pati savu ģimeni.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #197 : 2015. gada 21. aprīlis, 21:34:11 »
Bet pagjeereet max daudz viziishu un uzmaniibas- nje vopros... neatbrauc tik vakarinjaas, nepiezvani vienu dienu vai neapmaksaa kaarteejo celjojumu- visas pasaules kaites piesitiisies un mirshana draudees...
un atradiis tak gadiem treneetaa upurii kaa izsaukt vainas apzinju, kuras slaapeeshanai beerns dariis visu maamukja labaa...
Nu gods, kam gods, bet šito gan mana despotiskā mamma nekad nav piekopusi -nekad savām meitām nav pārmetusi, ka mēs par maz rūpējamies par viņu vai citādi provocējusi mūsos vainas apziņu viņas priekšā. Laikam jau apzinās, "ko ēdusi" ...

Atslēdzies reno

« Atbilde #198 : 2015. gada 21. aprīlis, 21:40:36 »
Kur jūs tādas manipulētājmātes raujat?!
Valsi dejo divatā.
Vienai māsai māte liekas valdonīga, otra par to var tikai brīnīties. Tad kā -ir māte valdonīga vai nē?

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #199 : 2015. gada 21. aprīlis, 21:45:15 »
Savukārt es brīnos par lieliskām mātes-meitas-znota attiecībām.

Atslēdzies tex

« Atbilde #200 : 2015. gada 21. aprīlis, 21:46:08 »
Valsi dejo divatā.
Vienai māsai māte liekas valdonīga, otra par to var tikai brīnīties. Tad kā -ir māte valdonīga vai nē?
pilnīgi iespējams, ka pret vieu valdonīga, aber otra viņai vnk pooo...
un jā esmu redzējusi 2 brāļus (nebija vecākiem vienīgie bērni), kur vecākais sačakarēts, bet jaunāks- superīgs praktiski bez nekādiem tarakāniem :) Tā ka var arī vieniem un tiem pašiem vecākiem dažādi sanākt. Uz 1. patrenējās, pēc tam viss ok :D

Atslēdzies tex

« Atbilde #201 : 2015. gada 21. aprīlis, 21:47:34 »
Kkur zemāk bija stāsts, ka vins no dvīņiem vīra vietā, otrs - bērns (infantils) līdz mūža galam...

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #202 : 2015. gada 21. aprīlis, 21:54:19 »
Valsi dejo divatā.
pilnīgi iespējams, ka pret vieu valdonīga, aber otra viņai vnk pooo...
un jā esmu redzējusi 2 brāļus (nebija vecākiem vienīgie bērni), kur vecākais sačakarēts, bet jaunāks- superīgs praktiski bez nekādiem tarakāniem :) Tā ka var arī vieniem un tiem pašiem vecākiem dažādi sanākt. Uz 1. patrenējās, pēc tam viss ok :D
Bērnībā pret manu māsu māte bija mazāk valdonīga nekā pret mani, jo bērni bija NETIEŠI sadalīti: es biju tēva mīļā meita, bet māsa-mammas. Bet pieaugušā vecumā viņa pret mums abām bija vienlīdz valdonīga.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #203 : 2015. gada 21. aprīlis, 22:11:20 »
Savukārt es brīnos par lieliskām mātes-meitas-znota attiecībām.

Tas jau valsis trijataa. Nesaprotu, ko tas znots vinjai apeedis, bet kaut kas diivains tur ir, ka viirietis nespeej uztureet vai sakaartot daudzmaz normaalas, neitraalas attieciibas ar sievasmaati, un Nomade pa vidu, metas aizstaaveet viiru un konfliktee ar maati.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #204 : 2015. gada 21. aprīlis, 22:20:12 »
Njaa, jociigi, esmu ilgi tā arī jutusies - pa vidu. Tici man, vīram nav nekādas vainas un nav komunikācijas problēmu. Manai mammai ir grūti saprast, ja arī kādam citam bez viņas var būt pareizs viedoklis. Citāds no viņas, bet pareizs.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #205 : 2015. gada 21. aprīlis, 22:24:00 »
...saakt car ar to, ka iisti sakariigs viiriec taadaa neiesaistiisies... ...barabashkaini izaudzinaats beerns dabuu ar lielaako varbuutiibu taadu cai citaadu piemeerotu barabashku apseestu otro pusi...

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #206 : 2015. gada 21. aprīlis, 22:30:38 »
Nu, man šķiet, ka tieši tā mana otra puse nav ar barabaškām. Man ir, jā, visādi, atzīstu.

Atslēdzies reno

« Atbilde #207 : 2015. gada 22. aprīlis, 00:11:49 »

[/quote]pilnīgi iespējams, ka pret vieu valdonīga, aber otra viņai vnk pooo...
ieciklējušās uz tām mātēm... Bet ka bērni ar dažādu raksturu -tas nu nekādi nav iespējams

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #208 : 2015. gada 22. aprīlis, 06:59:50 »
iesaistīsies neiesaistīsies... teoretizēt ir viegli :) teorētiski viss skan viegli, a tas piļītājs tak neliksies mierā visu dzīvi - nu raksturs tāds. tā ir cīņa visas dzīves garumā, pat ja esi nolēmis no māmuķa ķetnām izrauties, un visus viņas/savus tarakānus apzinies... nu tas, protams, ar nosacījumu, ka neesi nolēmis no mammas vispār atteikties un uz citu valsti pārvākties.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #209 : 2015. gada 22. aprīlis, 08:10:44 »
Beerni ir ar dazhaadu raksturu... kaadu vieglaak salauzt, kaadu gruutaak...

Bet tas nemaina faktu, ka taa ir maates atbildiiba un pienaakums- dziivei piemeerotu cilveeku no savas atvases izaudzinaat... nevis apzinaati vai neapzinaati graut...

kgan kaa tajos spilgtaakajos gadiijumos var neapzinaaties- ne visai es ticu un saprotu... vnk pati sev tik svariiga, ka uz citiem uzspljaut... tie ir tik liidzekis dziivee, pat ja pashas beerni...